Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktorcugum bişi sormak istiyorum. yüzüm için lazer e gidim dedim. gittim. görüştüm ordaki bayanla okeyledik. paramı çektiler kartla. epilasyon yapan bayan geldi. yüzümdeki tüyler siyah olmasına rağmen kökleri sarı almaz dedi lazer. iğneliye gönderdi .anlayamadığım siyah kılın kökü nasıl sarı oluyor. gercekten te varmı böyle bişi. yoksa ordaki bayan yanlış mı biliyor?

Size bir sorum olacak İlk seansımı yüz bölgesi için alex. ile yaptırdım sonra daha iyi bir makina getirdiler makina alexten dioda ondan nd yağ a dönüşüyor. Doktorumun söylemesine göre. Şimdi asıl sorum nd yağ lazer etkili bir lazermidir birde atışlarda oldukça can yakıyor can yakması etkili olduğunu gösterirmi şimdiden teşekkür ederim .

Merhaba benim de danışmak istediğim bir konu var.Belim ve göbeğim için alex ile lazere gidiyorum.2 seansa gittim şimdilik ancak gittiğim yer de baştan bana tüylerimin ince olduğunu,cihazın hepsini göremeyeceğini bu yüzden eğer sabırlı olmayı göze alıyorsam bu işe başlamamı söylemişti.Siz deneyimlisinizdir diye soruyorum, o şekilde ince olan kıl değil de tüy niteliğinde olanların bitmesi ya da ciddi oranda azalması kaç seansı buluyor? Şimdiden teşekkür ederm:enbuyukkk:

Merhaba benim de danışmak istediğim bir konu var.Belim ve göbeğim için alex ile lazere gidiyorum.2 seansa gittim şimdilik ancak gittiğim yer de baştan bana tüylerimin ince olduğunu,cihazın hepsini göremeyeceğini bu yüzden eğer sabırlı olmayı göze alıyorsam bu işe başlamamı söylemişti.Siz deneyimlisinizdir diye soruyorum, o şekilde ince olan kıl değil de tüy niteliğinde olanların bitmesi ya da ciddi oranda azalması kaç seansı buluyor? Şimdiden teşekkür ederm :enbuyukkk:

dr dido alex. lazer dışındakileri kötülemişsiniz ama ben nd yag coolglide lazere gidiyorum genital için ve oldukça da memnunum.kıllar azaldı ve hiç leke de kalmadı. doktorum da oldukça tanınmış bir doktor ve bence en iyi cihazı almıştır. lütfen insanları cihaz alex. değilse paranız boşa gider şeklinde yanlış yönlendirmeyin.

Sevgili dido... merhaba tekrar.. uzun bir sure yoktum simdi tekrar burdayim ve görüyorumki bayanlarin sorunu hala ayni, degismemis.... ve benim sorunumda :))
5 seans gittim lazer epilasiyona bacak ve bikini bölgesi yaptiriyorum... Ve Lady Shere diode adli makinayi kullaniyor.... bacaklarda azalma oldu ama bikini ve intim böylesi icin bunu pekde söyleyemem...
Sormak istedigim bosunami gidiyorum acaba.... maddi yönden fazla uygun olmadigindan soruyorum, devam edeyim mi ....5 seansta daha iyi bir sonuc bekliyordum cunki....
Ve bazi yerlerde beyaz lekeler oldu, ne yapabilirim?
Simdiden cok tesekkur ediyorum, sanirim seni hayli yoruyoruz sorumuzlarla....
Hosca kalin

merhaba dr. dido :) öncelikle bilgiler için çöokk teşekkürler.
ben 4 yıldır alex, foto ve diod u denedim. alex çok ii bire makine ama boynumdakilere yaramadı. yüzüme ne öenrirsiniz?? bacağıma bel ve göbeğime alex ii geldi tam koltuk altına başladım doktorum gittii...

Selam şekerler hiç kiseyi unutmadım..... yurtdışına gitttim. dönüşte ailevi birm şeyler oldu...vs.....vs....vs... şimdi biraz hatırlayalım bilgileri; öğretmen gibi olmasın ama......................: 1. yüz bölgesi illa ki uzun sürer. çünkü yüzde kıl folikül potansiyeli vücutttan 8-10 kat dah fazladır .2. yüzde ayda bir seans gerekir.. 3. alexandrite lazer diğerlerine göre özellikle vücutta çok daha etkilidir, çünkü kıl köküne max. duyarlılıktadır..... 3. tercih deceğiniz güzelllik merkezi en az 3 senedir bu işi yapıyor olmalıdır... 4. yüz dışı bölgelerde en az 2 ayda bir seans uygulanmalıdır.... 5. giittiğiniz merkezden sözleşme isteyin. bu sözleşme bitirmeye yönelik ve bıraktığınız taktirde sizi ve müesseseyi bağlayıcı olmalıdır. Alexandrite lazer doğru dozlarda ve doğru aralıkla uygulandığı taktirde ksinlikle bitiricidir... SEVGİLER...:teselli:

slm tatlımöncelikle en az 3 senelikk tecrübesi olan ve bitirme garantisi verebilen bir merkezle el sıkışmalısın. yüz her zamann en zor bölgedir... çünkü kıl follikül potansiyeli en fazla bölgedir...Alexandrite yada NDYag lazer ama malum önümüz kış, biraz yüksek dozdan da korkma:9

Selam tatlım.. alexandrite lazeri tek geçerim... bunun da sonuna kadar arkasındayım.. Ama ayrıca hep söyledim cihazın üstüne mutlaka uygulayıcının tecrübesini eklemek gerek.... yeni başlayan kişiler korkak başlıyor ve azaltmaktan öte güğçlenmeye yardımcı oluyor... O zaman şöyel diyelim ne kullanırsa kullansın en az 3 snedir bu işi yapıyor olsun ve sonuna kadar bunu bitirecm diye imza atsın..... mantıkdışı mı.... ne dersin tatlım?...

Herkese merhabalar.....Herşeyden önce neden en az3 senelik tecrübe dediğimi anlatmalıyım... Yeni başlayanlar zarar vermekten ÇOK korktuğu için düşük doz uygular ve zarar vermez ama etki de az olur. zamanla belli dozun altında sadece oyaladığını farkeder bunun adı tecrübedir.a.s.özellikle plastik cerrahlar bu konuda ciddi anlamda ACEMİ olduklarından yüzüne gözüne bulaştırır. size tavsiyem medikal stetik hekimi ya da cildiyeci ile çalışan merkezlerle görüşmeniz............. sevgiler..........

merhaba ben diode lazer cihazıyla 2 seans biyik ve çene yaptırdım çenemde sadece çok ince tüyler çıktı seanstan 5-10 gün sonra hepsi döküldü ama gelin görün ki bıyıklar hala aynen duruyo tek tük döküldü malum almamak da lazım ama ben avusturyada yaşıyorum bunlarıda biliyorsunuz sarı tüysüz insanlar ben etrafta kedi gibi kaldım ne yapmalıyım. çenemdekiler çok kalın ve siyahtı bildiğiniz erkek sakalı gbi:roflolnlardan kuruluyorum anlaşılan sizce bıyıklardan da kurtulurmuyum bu hafta sonu 3. seans sonra bir ay sonra bidaha var sonra yılbaşında türkiyeye gitcem ama bu kılıkta gidememkaydirigubbakcemile3 dökülür mü dökülmezse alsam bişey olur mu?:a015:

slm.dido öncelikle artık gelmeyeceğini düşünmeye başlamıştım.seni tekrar gördüğüme sevindim.bende kolaltımdan ikinci seansımı yaptırdım.çok güvenilir biryere gidiyorum doktor kendi yapıyor ve alex kullanıyorlar.beyaz tenli ve siyah kıllıyım .ilk seansımda kılların %70 i gitti.ama ikinci sensımda farklı odaya girdim ve makinanın üzerinde elippse yazıyordu ama onlar makinanaın alex olduğunu söylediler.bende tereddütte kaldım acaba alex olabilirmi ?birde ilk seansımda 18 ikinci seansımda 19 atış yaptılar normalmi?teşekkürederim şimdiden

slm dr.dido bende yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyorum ve bir seneyi geçti ama hala kıllar çıkıyor bu süre normal mi yoksa etkili yapılamıyor mu sıkıldım artık epilasyona gitmekten lütfen benide aydınlat birde incelme var karınca yumurtası yağı aldım 2 seansta onu yaptım şimdi çok ince çıktı Çok üzgünüm çoook

ÇOK GÜZEL YAAAAA benim sorumu es geçmişsinnnnmirmirmirmir

canım doktor değilim ama yaşadığımı paylaşarak yardımcı olmaya çalışayım
benim yüzümdeki tüyler siyah incecik sıktı
2 yıl lazere gittim biçok yer azaldı ama kimi yerlerde kaldı son 5 seansım aynı gibiydi aldıkları olduğu gibi çıktı
daha sonra iğneliye devam ettim ilk seansta tüm tüyler gitti gibi ama bazı inatcılar vardıki gitmiyor 2 3 ayda bi aldırmaya gidiyordum onları tek tük
2 tane kılım çenemin altında uzayınca o kadar sert ki anlatamam sana sanki erkek kılı ama doktor iğneliyi yapıp tüyü bana gösterdi kökünün rengi apacık ve incecik bi tüy ama deri üstü kara bi kıl
demekki olabiliyor böylesi kaydirigubbakcemile5

Genital bölge için bende 3.aralıkda gidecem. İzlenimlerimi sizlere anlatırım..

sevgili doktorum dr dido ne olursun bana bi bakıl verir misin? şimdi ben ne yapayım iki seans daha gidip şansımımı deneyeyim yoksa direk alex yapan biyere mi başlayım bu iki seans alexde de geri çıkıyomuş falan diye duydum yani mesela tamamen bitti dniyo ama 3 4 ay sonra bidaha çıkıyomuş? benim iki seans sonunda bunlardan kurtulmam lazım sevgileeera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…