yüz bölgemdeki tüyleri daha önceden sirle aldırıyordum her ay.lazere başaldıktan sonra bırakmak zorudna kaldım.ama lazerde de sadece 3-4 tane kıl yok oldu onlar da zaten kalındı..ama diğerlei olduğu gibi duruyordu ve tüyleirmi de aldıramıyordum tedavi süresindec..oyüzden ölyle dolaşmak istemediğim için bırakmıştım..daha sonrada 3 yıl içinde kalın tüy miktarında artış oldu.gerçekten anlam veremedim..ama kendimi çok kötü hisseidyorum
nikitasuu gemini lazer bulunan bi merkeze gitt ücreti pahalı ama yüzde yüz başarı var ve bi daha çıkmıo..seans sayısıda az...çok etkili bi makina zaten şu anda bütün dünyada bu makine kullanıo alexden 1000 kat etkili nerden biliosun dersen alex 4 seans kullandım yüz bacak genital vb fazda olmadı çok az azaldı ama gemini ile hemen bitti leke yazık acıda sıfır süper bi makina seansı pahalı çünkü makinede çook pahalı diğer cihazlara göre bide bu makine fda dan 30 ödül alan ilk tek ve son makine
Gemini Lazer532 nm 1064 nm ışın enerjisini kullanan çift dalga boyuna sahip bir lazer sistemidir. Son teknoloji bir cihaz olup silikon vadisinde üretilmiştir. Harward Üniversitesi’nde geliştirilen bir soğutma ve ışın geri dönüşüm sistemine sahiptir. Bunların ikisinin de ayrı ayrı kullanım alanları mevcuttur. 532 nm ktp uygulamaları ile özetle kan damarlarına bağlı lezyonların giderilmesi sağlanmaktadır. Yani doğuştan ciltteki lekelerin, cildin üzerinde çilek ve kiraz şeklindeki hafif çıkıntıların, yüzde ve bacakta oluşan çatlamış kılcal ve örümcek ağı görünümlü damarların, yüzde sonradan olan güneşe bağlı lekelenmelerin, genetik ya da genetik olmayan kahverengi lekelerin, kızılcık lekelerinin, siğillerin tedavilerinde uygulamak mümkün ve çok etkili bir uygulamadır. 1064 nm nd yag uygulamaları ile genellikle damarsal yapıların lazer ışınının etkisi ile yok edilmesini içeren bir işlemdir.
eger en az 3 ay önce tedaviviniz sonlandıysa a.s. ve ondan sonra lazere başlayacaksan hiç bir sorun yoktur tatlım.bizi bilgilendirdiğiniz ve sorularımıza yanıtlar verdiğiniz öncelikle teşekkür ediyorum. kulaktan dolma bilgiler yerine bir uzmanda yardım almak harika...
roacutan kullananlar lazer epilasyon yaptırmasın demişsiniz ben kullandım fakat 1 senedir tedavi görmüyorum. sizce bana bir sakıncası olurmu lazer epilasyonun, yoksa bikaç sene daha beklemem gerekiyor mu?
Selamlar..... epeydir yoktum özel nedenlerden dolayı... ama bakıyorum da sorular ve sorunlar değişmemiş. o zaman bazı vurgulamalarım da değişmeyecek:))) vücut lazeri için araştıranlar mutlaka lazer kulllananı aramalısınız.:)))ROACUTAN ve benzeri ilaç kullanann arkadaşlar tedavinizin üzerindenb en az 3 ay geçmeden lazere, hatta ağdaya bile başlamayın eğer doğum yaptıysanız 3 ay sonra istediğiniz yerin lazerine başlayaqbilirsiniz.... vücutta 2-3 hafta içinde dökülmeler olacak. yani gerçek neticeyi görmeye başlamak için 2-3 hafta bekleyin..... YÜZ BÖLGESİ DİRENÇLİDİR..... sabredin. gene sizinleyim. sevgiler..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?