Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba dr.dido ben yüz bölgeme lazer epilasyon yaptıryorum. acaba hangi güneş kremini önerirsiniz ve kaç faktör? teşekkürler

bizi bilgilendirdiğiniz ve sorularımıza yanıtlar verdiğiniz öncelikle teşekkür ediyorum. kulaktan dolma bilgiler yerine bir uzmanda yardım almak harika...
roacutan kullananlar lazer epilasyon yaptırmasın demişsiniz ben kullandım fakat 1 senedir tedavi görmüyorum. sizce bana bir sakıncası olurmu lazer epilasyonun, yoksa bikaç sene daha beklemem gerekiyor mu?

Selam. Alexandrite dediğimizde lazerin tipi, yani 755 nanometre dalgaboyunda enerji ürettiğini ifade ederken arion, cynosure... derken üretici ticari markayı kastediyoruz tatlım. Uygulamayı güzellik uzmanının yapmasına gelince, bu durumda gene sorumluluk dr.da. Nasıl ki hastanede enjeksiyonu ya da pansumanı hemşire, sağlık memuru yapar ama sorumluluk her zaman dr.dadır, bunun gibi .... Ama arzu edersen, için daha rahat edecekse gittiğin merkeze ''lazeri dr.un yapmasını istiyorum'' dersin; a.s a.s buna göre sana randevu verirler. Gittiğin merkezlerde dr. ile görüşmek istediğini de söyleyebilirsin. a.s a.s Sevgiler.

merhaba dr.dido ben yüz bölgeme lazer epilasyon yaptıryorum. acaba hangi güneş kremini önerirsiniz ve kaç faktör? teşekkürler
slm. güneş kremlerinin yüz için ve hatta cilt tiplerine göre farklı üretilenlerinden al, ve en az 20 faktörlü olsun. (Tenin beyazsa 30 faktör) 2-3 saatte bir de yenile cnm. Vücut için olanlardan kullanırsan ve cildin de yağlıya dönükse sivilcelenme yapabilir mesela. sevgiler.

Slm. senin için bir engel yok tatlım. roaccutan ( ya da zoretanin) kullanımı bitiminden en az 3 ay sonraya kadar dikkat etmek gerekiyor. Ama senin zaten 1 sene olmuş bırakalı. a.s sevgiler.

istanbul fatihte bi yere başladım tüm kol+koltuk altı+tüm bacak+genital i 1.500ytlye yapacak fiyat uygun geldi ortamıda beğenince onayladım bide 15 seansına anlaştık paket programmış zaten kadın bize son teknoloji soğutma sistemli olandan kullandıklarını sölediler.Ama ilk seansa gittim jel kullanıyolar bide iice jiletliyolar 1. seansa geçen cuma gitmiştim tüyler büyüyo ama hiç dökülecekmiş gibi görünmüo içim bu konuda çok huzursuz oldu ya boşuna mı gidiyorum die düşünmeye başladım Ndyag ve I2PL kullanıyolarmış gerçi ne olduklarınıda bilmiyorum ki ama seansta sormuştum jelsiz olan cihaz yok mu die?? var dediler kılların durumuna göre ilerde onu kullanabiliriz dediler..Ben bu merkezden sonuç alırmıyım ne olur içimi rahatlatın hemen gidip iptal de edemiyorum kredi kartıyla çekim yapıldı Off Offf...

dr dido biliyorum cok oldum ama son bi sorum daha war lütfen bunuda cevaplayın.buqun ikinci seansıma gittim we bu sefer alex le yaptılar alex derimi yakmazmı diyincede dozunu ona göre ayarlıyoruz dediler bu arada bacaqımada basladım ve broznslasmıs olan bacaqımıda alex le yaptılar istersen sonra diode a tekrar döneriz dediler hanqiisi daha etkili diyincede ikiside aynı etkili olmasa almayız makineyi dediler şimdi bana ne önerrsnz diger seanslara alex le dewam edeym deilmi ama dozunu eğer cok düşük weriyorlarsa(esmer olduğum için) daha cok seansa a qirmem qerekir heralde alex daha cok acıtıyo hem bide makinenn üstünde gentle laze yazıodu markası bu sanırım yani ya bunlar işlerini bilmiyo yada gercekten makineleri cok iyi ne önerirsiniz bana şimdidennn cok tesekkürler tavsiyeleriniz için

Canım dr dido bilgilerin için çok çok çok çok teşekkür ediyorumyerimseniben sormayı unuttuğumuz soruları sana rahatlıkla soruyoruz iyiki warsın sewiyoruz seni :asigim: allah razı olsun senden canım kendine iyi bak hoşçakal saygılar hürmetler :1hug:bizdena.s.

merhba
bilgileriniz için çok teşekkürler benim bir sorum olacak adet düzensizliğim var fakat ekim ayınada randevu aldım gitmeden önce söktürücü alıp adet sonrasına denk getirmeye çalışacağım.menopoz başlangıcındayım.Acaba sonuç alırmıyım bir öneriniz varmı şimdiden teşekkürler hoşçakalın

merhabalar dr dıdo,

sıze bır sorum daha olacak ama koltuk altıma alex ıle lazere baslayacagım fakat korkum lazerın dozunu az verıp cok daha uzun seanslar surmesı tam anlatamadım ama normal doz nedır yanı yapan kısıye bunun dozu cok az bıraz daha arttırabılırmısınız normalı suymus falan desek ya da olması gereken bu desek ne desek :) ???

merhabalar dr dıdo kusura bakmayın yıne ben

alex den memnun kalmayan bazı arkadaslar var ama modellerı degısıyo memnun kalmamamızın sebebı o olabılır demısler sızın tavsıye ettıgınız alex cıhazının marka ya da modelını ogrenebılırmıyım sımdıden tesekkurler

slm dr dido benm bi sorum olacak. genital bölgeme ve üst bacağıma lazer yaptırıyorum. alex mini gentle plus diye bi cihazla.üst bacağıma 2 yıldır gidiyorum çok azaldı ama hala tamamen bitmedi.ayrıca son bir aydır kıllar arttılar gibi.sorun ne olabalir?bukadar uzun sürmesi normalmi?bi arkadaşım genital bölgesine lazer yaptıryor ama komple yapmamaışlar sakıncalı diye.bende ise her yer taranıyor?bi problem yaşamadım ama sakıncalımı sizce ?bide genital bölgemdeki tüylerde azaldı ama tamamen yok olmadı renkleride sarardı.jiletlememmi gerekiyor kalınlaştırmak için? çok soru sordum biliyorum :)) teşekkürler

Merhaba kızlar geçtiğimiz Cumartesi kollarıma lazere başladım. Bugün 3.günüm kollarım hala yanık ve yara gibi. Haftaya kontrol seansına gideceğim. Gittiğim yerde alexin 2007 modelini kullanıyorlar, çok da temiz bir yer. dr.didonun tavsiyelerini dinleyip alex olunca gözümü kararttım yaptırdım. Sonuç alacağıma inanıyorum beyaz tenli ve siyah tüylüyüm. Soğutucusu da vardı, azcık acıdı. Gittiğim yerdeki lazeri yapan bayan çok güvenilir geldi bana. Kandırma amaçlı birşey yapmıyorlar, inşallah güzel sonuçlar alırım. Gelişmeleri yazarım sizlere:)

merhaba,
ben 3 yıl önce yüzüme, koltuk altıma ve de genital bölgeye 5 seans lazer yaptırdım. kullanılan cihaz alexdi.yüzümdeki bazı kalın tüylerden o uygulama sırasında kurtulmuştum ama inceleri olduğu gibi duruyordu ve de daha önceleri sirle aldırdığım için de o ince tüyler doğal olarak uzuyor ve kötü görünüyorlardı. bu yüzden lazeri bıraktım ve sire devam ettim yani yüzümde tüylerle dolaşmak beni rahatsız ediyordu.
ancak o kurtulduğum kalın tüyler daha sonra tekrar artarak geri geldiler..şimdi aradan 3 yıl geçti ve ben bu soruna gerçekten bir çözüm bulmak istiyorum.tekrar lazer yaptırıp hayal kırıklığı yaşamaktan da korkuyorum.ayrıca hormonlarım normal çıktı.3 seneden bu yana şu lazerin ince tüylerini görenini yapamadılarmı?gerçi artık kalın tüyleirm d eçok fazla çok kötü hisseidyorum kendimi

ipl qantum lazer adındkai lazere başladım.sizin cvplarınız beni tedirgin etti.jelle yapılıyor bilen varmı bana biraz sonuçlar hakkında bilgi verebilirmi

Canım gözüm korktu yazdıklarından. Lazere gittiğin yer hala duruyorsa arayıp sor istersen.( işe yarar mı bilmem ama) Bide 5.seansda tamamen tüylerin bitmeden neden bıraktın lazeri?

Merhaba dr.dido bugün lazer yaptıralı 5 gün oldu. Kolum nokta nokta kabuk bağladı.Tüylerimi elimle çekmeye çalıştığımda bazıları hemen geliyor. Ama hepsi de dökülmedi ve yaralar geçmedi. 2007 model alex le yaptırdım lazeri. Bu hafta sonu kontrol seansına gideceğim. Ama neden hala dökülmedi ve kabuklar neden geçmedi merak ediyorum. Bu normal bir durum mu?

Canım gözüm korktu yazdıklarından. Lazere gittiğin yer hala duruyorsa arayıp sor istersen.( işe yarar mı bilmem ama) Bide 5.seansda tamamen tüylerin bitmeden neden bıraktın lazeri?

yüz bölgemdeki tüyleri daha önceden sirle aldırıyordum her ay.lazere başaldıktan sonra bırakmak zorudna kaldım.ama lazerde de sadece 3-4 tane kıl yok oldu onlar da zaten kalındı..ama diğerlei olduğu gibi duruyordu ve tüyleirmi de aldıramıyordum tedavi süresindec..oyüzden ölyle dolaşmak istemediğim için bırakmıştım..daha sonrada 3 yıl içinde kalın tüy miktarında artış oldu.gerçekten anlam veremedim..ama kendimi çok kötü hisseidyorum

merhaba dr.dido oncelikle insanlara yardimci oldugunuz icin tesekkurler size rioscaning evde kullanilan lazer aldim sizce bu ise yararmi?beyaz tenli ve kalin siyah tuyluyum sizce bu ise yararmi dusuncenizi paylasirmisiniz? cok cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…