- 18 Mart 2018
- 29.925
- 117.782
- 34
-
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Valla uyandım, direk aklıma geldi, telefona bakıyım derken bizim kacak dinolari yakaladım
Çok güldürdün beni abla varya
Valla uyandım, direk aklıma geldi, telefona bakıyım derken bizim kacak dinolari yakaladım
Dikkatli olEvet benim bildiğimdede karabiber konuyor
Elkerine sağlık kakaom başarılar dilerim
Bende pek severim laf aramızda
Yemez benim bacım
Fulya senin durum anlaşıldı
Bende sizi yaşatırsam
Sizi kaçaklar sizi
yettim bacı, sen tut ben döverim kaçakları
aaaa :))) valla kahkaha atıyorum şu anValla uyandım, direk aklıma geldi, telefona bakıyım derken bizim kacak dinolari yakaladım
aeben sen uyandırmışsın takımı, sen etiketlemesen kimse görmezdi
seni gidi suntaların kraliçesi , insallah a101 e gidersin de son patlağı başkası alır
EstağfirullahSen bana yalancı mı diyorsun ?
aeben sen uyandırmışsın takımı, sen etiketlemesen kimse görmezdi
seni gidi suntaların kraliçesi , insallah a101 e gidersin de son patlağı başkası alır
Yatsıya kadar şeysiSen bana yalancı mı diyorsun ?
Fulyanın menüsüne bakıyım diye onun sayfasına girmiştim , ordan buraya yazdıgını görünce damladım . Su uyur aeben uyumazaaaa :))) valla kahkaha atıyorum şu anyahu ayda yılda bir yemek topiğine uğramışız orada da kaptan ve mütevelli heyeti gelmiş basmış bizi :))
Yoksa kaderin bize bir oyunu mu buğ??60kiloyum
Yapiim mi size hı??
aşk olsun
ben masumumFulya senin durum anlaşıldı
Bende sizi yaşatırsam
Sizi kaçaklar sizi
aaaa :))) valla kahkaha atıyorum şu anyahu ayda yılda bir yemek topiğine uğramışız orada da kaptan ve mütevelli heyeti gelmiş basmış bizi :))
yap da yiyek
he vallaFulyanın menüsüne bakıyım diye onun sayfasına girmiştim , ordan buraya yazdıgını görünce damladım . Su uyur aeben uyumaz
Bu arada rüyamda bi arkadaş yapmış, görüntü muhteşem. Biyere giderken bize uğruyor elinde tepsiyle. Saati gelince tepsiyi alıp gidiyor. Yav arkadaş insan 1 dilim bırakmazmı bari rüyamızda yiyelim
Tesekkur ederim canimEvet benim bildiğimdede karabiber konuyor
Elkerine sağlık kakaom başarılar dilerim
Bende pek severim laf aramızda
Teşekkür ederim canim tadida çok güzeldiYa nasıl güzel nasıl iştah acıcı allahım 34 beden niye değilim yemek isteğim arttı yine :))) muhteşem olmuş emeğine sağlık yarışmada başarılar