sezaryen olacaklara yapılmıyordur bu lavman herhalde değil mi ıkınma olmadığına göre
andinacım bunu dert etme bu kadar ya hiç bi acı hissetmiyosun.ben utanırım demişsin valla bende utanıyodum ama normal doğum yapınca utanma kalkıyo ortadan:) o an onu düşünemiyosun zaten cnm biran önce bebek çıksın istiyosun.
sondayı neden takıyorlar ki? kalkıp tuvalete gidemeyecek miyiz
kalkta göreyım ben senıdr un yuzune mı halletmek istiyorsun tabıkı yapacaklar
20 gün önce karşı komşum sezeryan oldu böyle bi uygulama yapmamışlar her keze yapmıyorlar herhal ama niyee.
yaa canımız acımıycak mı peki ? hale bakın normal doğum yapıcam inşallah ama hiç korkmuyoru doğumdan , ama o lavman olayı çok ters geliyo çok korkutuyo
inşallah dediğiniz gibi acısız sorunsuz olur ay bide çok utanırım ben ya hemşire on u yaparken , bari kocama yaptırtsalar..
bi çocuk doğurcaz herkes herşeyimizi görücek , ben bu yaşıma kadar kocam hariç kimsenin yanında soyunmadım bile , annem bile beni en son çıplak olarak bebekken görmüştür herhalde , o kadar utanırım yani düşeceğim duruma bak((
Lavman'ın ne olduğunu bilmiyordum.Sayenizde öğrendim kızlar.Teşekkürler.
Bir de şu sonda nasıl birşeydir anlatırsanız çok sevineceğim.Nereye takılıyor,ne işe yarıyor?
Benimde iki çocuğumda sezeryan oldu ilki normal doğum diye gittiğim için ilk önce lavman verildi acı verici bir şey değil hemşire hemen gitme biraz tut dedi ama ne mümkün tutmak saniyeler içinde tuvalette buldum kendimi,,,,normal doğum yapamadım ama atar patar ameliyata aldılar beni uyandığımda sonda takılı idi,,,,ama ikinci çocuğumda direk sezeryan diye gittiğim için sondayı uyanık takıyorlar,,,,açıkça konuşmak gerekirse benim canım çok acıdı,,,idrar yaptığın deliğe takılıyor,,,,aslında uyuttuktan sonra takma imkanları da varmış maksat acı çektirmekti sanırım,,,,umarım hiç acı çekmeden yavrunuza kavuşursunuz,,,,normal doğumda sondaya gerek yok canım ama sezeryanda mecbur uyuduğun için ameliyat esnasında ve sonrasında tuvalet ihtiyacı için gerekli,,,lavman sezeryan için gerekli değil ama çünkü sabah aç karnına geliyorsun,,,,ama illede lavman yapılacak derlerse ondan korkmanıza gerek yok,,,,,doktorunuzdan rica edersiniz eğer sezeryan doğum yapacak iseniz sondanızı uyutulduktan sonra takarlar,,,Hayırlı doğumlar,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?