• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lavman:((

amanın içimi rahatlattınız kızlar çok teşekkür ederim , nedense ben lavmanı çok büyütmüşüm gözümde :)) daha önce hiç yapmadım bide bi arkadaşımdan bi alet sokup su veriyolar diye duymuştum o yüden korktum çok ama dediğiniz gibi kendim yapıcaksam ve sadece jel sürüceksem sorun diil herhalde yapabilirim :))) erkek konusunda özellikle uyarıcam zaten bi arkadaşım da fotoğraf makinasını ordaki hizmetliye verdik o çekti fotoları demişti hizmetli de erkekmiş yani belki saçma gelebilir sizlere ama ben doğumuma erkek girmesini istemiyorum , sırf bu yüzden doktorum da bayan , belki geri kafalık gibi gelicek ama ne olursa olsun bi erkeğin beni öyle görmesini istemiyorum mümkünse :)))
hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için..

ya bende çok takıyodum illaki bayan olsun erkek olmasın utanırım diye ama o an onun erkek yada bayan olduğunu farketmiyosun bile, kendini rahat bırak boşver, hem dra namahrem olmaz derler, işinin ehli olsun da ha kadın ha erkek farketmez

canııııııııııımmmmmmmmm rahat ol lütfeen.korkulacak bişi yok.incecik bişeyden makatına sıvı verecekler..hepsi bu.yapman gereken tek şey kendini rahat bırakmak..

Back
X