- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi bebexgxim..
-
İnşallah canım. Unutuyorum 2 gündür yaabaşla hemen başla hiç durma.. :)
umarım sende de bizdeki kadar işe yarar..
hiç etki olması çıkmaya devam etti ikinci hafta sonu tam bitti çıkmıyor derken yine çıkmaya başladı sonra 1 hafta ara verdim şimdi yine başladım bakalım eskisi kadar çok çıkmıyor ama yine de çıkıyor 15 gün sonunu bekleyeceğimkürü yapmaya başlayınca sivilceleri kusuyor mu ciltten
Canım benim öyle oldu ilk hafta
hiç etki olması çıkmaya devam etti ikinci hafta sonu tam bitti çıkmıyor derken yine çıkmaya başladı sonra 1 hafta ara verdim şimdi yine başladım bakalım eskisi kadar çok çıkmıyor ama yine de çıkıyor 15 gün sonunu bekleyeceğim
Arkadaşlar Ben lavanta cayinda 2. 15 gundeyim yuzum soyuluyor gibi sanki ve acıyor tahris olmuş gibi hissediyorum bir sorun mu var acaba
acaba soyup yeniden mi yapılandıracakArkadaşlar Ben lavanta cayinda 2. 15 gundeyim yuzum soyuluyor gibi sanki ve acıyor tahris olmuş gibi hissediyorum bir sorun mu var acaba
Yani benim sivilce disindaki kahverengi lekelere etki etmez mi?Bi de ne kadar suredir kullaniyosun nasil bi tepki verdi cildin.Simdiden cevabin icin cok tesekkur ederim.ben içmeye aynen devam ediyorum.. çok memnunum arkadaşlar..
yalnız izlerden çok sivilcenin kendine etki ediyor..
Kuzum bünyeye göre değişir ama ben 2 kere 15 gün yaptım hala lekelerim var bit sürü ne yapsam bilemedim lavantayi bıraktımYani benim sivilce disindaki kahverengi lekelere etki etmez mi?Bi de ne kadar suredir kullaniyosun nasil bi tepki verdi cildin.Simdiden cevabin icin cok tesekkur ederim.
Saracoglu brozlasan teni acmak icin de etkili oldugunu soylemisti bir programda.Anlamiyorum yani sadece karacigere etki ederek mi ten rengini aciyor.Deneyeyim bakalim lavantayi.zaten uyku ve kabizlik sorunum da var.Bunlara da iyi geliyormus.Senin lekelerin sivilce lekesi mi?Baska seyler de onermislerburda.Yilan yagi sabunu falan.Sen hic denedin mi?Kuzum bünyeye göre değişir ama ben 2 kere 15 gün yaptım hala lekelerim var bit sürü ne yapsam bilemedim lavantayi bıraktım
Yok denemedim ama soğana başladım şimdi ikince 15 e geçiren olmadi doktora gidicem sivilce lekelerineSaracoglu brozlasan teni acmak icin de etkili oldugunu soylemisti bir programda.Anlamiyorum yani sadece karacigere etki ederek mi ten rengini aciyor.Deneyeyim bakalim lavantayi.zaten uyku ve kabizlik sorunum da var.Bunlara da iyi geliyormus.Senin lekelerin sivilce lekesi mi?Baska seyler de onermislerburda.Yilan yagi sabunu falan.Sen hic denedin mi?
Anladim canim insallah gecer bende egere lavanta etkili olmazsa gidecegim doktora.Yok denemedim ama soğana başladım şimdi ikince 15 e geçiren olmadi doktora gidicem sivilce lekelerine
Yani benim sivilce disindaki kahverengi lekelere etki etmez mi?Bi de ne kadar suredir kullaniyosun nasil bi tepki verdi cildin.Simdiden cevabin icin cok tesekkur ederim.
içmek için hazırladığında bir miktarda kenara ayırıp yüzünü silmek için kullanabilirsin, bende aralıklarla kullanıyorum yıl içinde 15 günlük kürler olarak daha öncede lekelerimin silikleştiğini gözlemledim ama lekeler eski ve güneşe maruz kalırsa kaybolmaları zorlaşıyoryani benim 2 ayı bulmuştur herhalde aralıksız içiyorum her gün.. malesef ben lekelere pek bir etkisini gözlemlemedim.. ama bende kahverengi leke yok kırmızımsı sivilce sonrası lekeler var bolca.. onlara etki etmedi..
Ne tarz lekelerin var tatlim?Bugun alip kürü uygulamaya baslarim.Bi gelisme olunca size de yazarim.insallah ise yarar.içmek için hazırladığında bir miktarda kenara ayırıp yüzünü silmek için kullanabilirsin, bende aralıklarla kullanıyorum yıl içinde 15 günlük kürler olarak daha öncede lekelerimin silikleştiğini gözlemledim ama lekeler eski ve güneşe maruz kalırsa kaybolmaları zorlaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?