Lekeler, Çiller Lavanta Kürü İle Sivilce ve Cilt Lekelerinden Kurtulalım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Canım benim öyle oldu ilk hafta
kürü yapmaya başlayınca sivilceleri kusuyor mu ciltten
hiç etki olması çıkmaya devam etti ikinci hafta sonu tam bitti çıkmıyor derken yine çıkmaya başladı sonra 1 hafta ara verdim şimdi yine başladım bakalım eskisi kadar çok çıkmıyor ama yine de çıkıyor 15 gün sonunu bekleyeceğim

ben de başlayacağım umarım kötü olmaz

Arkadaşlar Ben lavanta cayinda 2. 15 gundeyim yuzum soyuluyor gibi sanki ve acıyor tahris olmuş gibi hissediyorum bir sorun mu var acaba

Ben bıraktım arkadaşlar o kadar etkili olmadığına karar verdim ben. Düzenli devam ediyordum ve geçen gün biraz cikolata yedim yani bana dokunduğunu bildiğim halde ve akşama en az 8 9 tane sivilce çıktı cikolata her bunyeye değil ama bazılarına gerçekten çok dokunuyor sizde de böyle bir durum olabilir l. Lavanta öyle hiç bitirmedi sivilcelerimi ben bıraktım bugün sogan kürü yapıyorum

Yorumlarin geneli cok guzel.Benimde dudagimin kenarinda kahverengi lekeler var.Doktor gunes kremi kullanmadigin icin olmustur dedi.Arada regl donemimde kucuk sivilcelerim cikar.2sene once aknetrend kullandm 6 ay boyunca ve tamamen gecti.Allaha sukur.Bazi sivilcelerimin lekeleri kalmisti.dudagimin ve burnumun kenarindaki kizariklik ve kahverengi lekeler 1 aydir var.Lavantayi bende deneyecegim.Insallah ise yarar

ben içmeye aynen devam ediyorum.. çok memnunum arkadaşlar..
yalnız izlerden çok sivilcenin kendine etki ediyor..

ben içmeye aynen devam ediyorum.. çok memnunum arkadaşlar..
yalnız izlerden çok sivilcenin kendine etki ediyor..
Yani benim sivilce disindaki kahverengi lekelere etki etmez mi?Bi de ne kadar suredir kullaniyosun nasil bi tepki verdi cildin.Simdiden cevabin icin cok tesekkur ederim.

Yani benim sivilce disindaki kahverengi lekelere etki etmez mi?Bi de ne kadar suredir kullaniyosun nasil bi tepki verdi cildin.Simdiden cevabin icin cok tesekkur ederim.
Kuzum bünyeye göre değişir ama ben 2 kere 15 gün yaptım hala lekelerim var bit sürü ne yapsam bilemedim lavantayi bıraktım

Kuzum bünyeye göre değişir ama ben 2 kere 15 gün yaptım hala lekelerim var bit sürü ne yapsam bilemedim lavantayi bıraktım
Saracoglu brozlasan teni acmak icin de etkili oldugunu soylemisti bir programda.Anlamiyorum yani sadece karacigere etki ederek mi ten rengini aciyor.Deneyeyim bakalim lavantayi.zaten uyku ve kabizlik sorunum da var.Bunlara da iyi geliyormus.Senin lekelerin sivilce lekesi mi?Baska seyler de onermislerburda.Yilan yagi sabunu falan.Sen hic denedin mi?

Yok denemedim ama soğana başladım şimdi ikince 15 e geçiren olmadi doktora gidicem sivilce lekelerine

yani benim 2 ayı bulmuştur herhalde aralıksız içiyorum her gün.. malesef ben lekelere pek bir etkisini gözlemlemedim.. ama bende kahverengi leke yok kırmızımsı sivilce sonrası lekeler var bolca.. onlara etki etmedi..

içmek için hazırladığında bir miktarda kenara ayırıp yüzünü silmek için kullanabilirsin, bende aralıklarla kullanıyorum yıl içinde 15 günlük kürler olarak daha öncede lekelerimin silikleştiğini gözlemledim ama lekeler eski ve güneşe maruz kalırsa kaybolmaları zorlaşıyor

Ne tarz lekelerin var tatlim?Bugun alip kürü uygulamaya baslarim.Bi gelisme olunca size de yazarim.insallah ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…