Lekeler, Çiller Lavanta kryle leke ve sivilceye son

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

yanlxixzmelek

gül
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
193
0
sivilcelerden kurtulmak için karaciğer metebolizmasının düzgün çalışmayı gerekiyormuş dıştan ne yapsakta iyleşmesi zor iç destekle kurtulacağımızı sivilce sivilce lekeleri ve ten rengi açılıyormuş ibrahim saraç oğlunun kitabında yazıyor ben 2 gündür uygulamaya başladım sivilcelerim sönmeye başladı:teytey: umarım mucizemiz olur
kitaptan alıntı yapıyorum:kahve: lavanta kürü size cilt güzeliğinizi geri kazandıracaktır dalga dalga lekelerinizin kaybolmaya başladığını ve varsa sivilcelerinizinde kaybolmaya başladığını hayretle göreceksiniz.cilt renginizin açıldığını vemükemmel bir canlılık kazandığını hayretle gözlemleyeceksiniz.yaşınız nekadar gençse lavanta kürünün etkisini o kadar çabuk farkedersiniz .eğer yaşınız orta yaşı geçmişse bu farkı kürü uygulamaya başladıktan engeç 15 gün sonra belirgin bir şekilde gözleme imkanı bulabilirsiniz yaşınız kaç olursa olsun cildinizin sivilcelerden ve lekelerden arındırılmış olarak doğal güzeliğiyle görmek ve onu korumak istiyorsanız lavanta kürü mükemmel bir çaredir lavanta kürünü uyguladıktan sonra doğal güzeliğiniz için hiçbir krem ve fon kulanma ihtiyacı duymayacaksınız
evet arkadaşlar böyle diyor kitap bende 2 gün oldu başladım bu kürü kulanmaya ve sivilcelerim söndü eğer dediği gibiyse gerçekten mucize olacak bizlere denemekten zarar gelmez bence kulandıkça etkilerini yazacağım buraya kürü yazayım hemen
LAVANTA KÜRÜ
kaynamakta olan bir buçuk su bardağı suya bir tatlı kaşığı lavantayı atınız ve 4 dk kısık ateşte demleyiniz demleme işlemi tamamlandıktan sonraa sıcakken süzünüz yemeklerden en az 2 saat sonra bir su bardağı lavanta kürünü içiniz
taze olarak hazırlanması şarttır damak tadına uygun olsun diye içine hiç birşey katmayınız 15 günlük kür tamamlandıktan sonra hafta da 2 3 gün birer çay bardaağı tüketmekte faydalı olacakmış sorun bitene kadar her sağlıklı insanın yılda 15 gün uygulamasında çok faydalı olurmuş karaciğer metebolizması için
herkeze kolay gelsin inş işe yararda sizde bana dua edersiniz öpüldünüza.s.

yalnızmelek bende de izler var sitesinde bende okudum yapmak için gittim kocaman poşet lavanta aldım :1shok: akşam hemen yaptım ve ilk yudumda çıkardım nasıl bir tat daha önce hiç böyle bişey içmedim :çok üzgünüm: yani devam edemedim sen nasıl içtin.ben yatarken içtim yemekten 4,5 saat sonra gibi ondanmı acaba (sanmıyorum ama) kolay içmenin bir yolu varmı.bende içmek istiyorum ama içemiyorum :1hug:

hasas bir bünyen olabilir ben normaldede bitki çaylarını içiyorum alışık olduğumdandır belkide ama içebildim ağır bir tat var ama bence sivilve ve lekelerden kurtulmak için değer yavaş içmeye çalış canım yada lavanta miktarını azalt belki daha kolay içersin yavaş yavaş alışırsın

bir çay kaşığı deneyim en iyisi.bu arada doğru olan 4 dk kızlar.sıcakken süzülüyor.ılıyınca içiliyor.

bende 1 mayistan bu yana geceleri yatmadan önce uyguluyorum.ama bazi yerlerdede sogan kürüyle birlikte icilmesi tavsiye ediliyor.aksam bir kücük sogani kabuklarini soyup,sicak suyun icine atip sabaha kadar bekletilip ve sabah ac karnina bu suyun icilmesi gerektigi söyleniyor.ama ben yapmadim.böyle bile mucize birsey bu lavanta kürü.simdi 15 gün icip 15 gün ara verip bi 15 gün daha icecegim,yani bu demek oluyorki 6. ayin ortasinda kürüm tamamlanmis oluyor.insaalah o zaman buraya iyi sonuc aldigimi yazarim.sanada dua ederim yanlizmelek.:asigim:

bende yeğenime yapıyorum bugün 6.gün oluyo.yüzünde beyaz lekeler var vitiligo sanırım.ben 1 çay bardağına 1 çay kaşığı lavanta koyuyorum.

bende 1 mayistan bu yana geceleri yatmadan önce uyguluyorum.ama bazi yerlerdede sogan kürüyle birlikte icilmesi tavsiye ediliyor.aksam bir kücük sogani kabuklarini soyup,sicak suyun icine atip sabaha kadar bekletilip ve sabah ac karnina bu suyun icilmesi gerektigi söyleniyor.ama ben yapmadim.böyle bile mucize birsey bu lavanta kürü.simdi 15 gün icip 15 gün ara verip bi 15 gün daha icecegim,yani bu demek oluyorki 6. ayin ortasinda kürüm tamamlanmis oluyor.insaalah o zaman buraya iyi sonuc aldigimi yazarim.sanada dua ederim yanlizmelek.:asigim:

inş. sonuç alırız ve mutlu oluruz 5 gündür içiyorum sivilcelerim yok izleri var sadece izlerindende kurtulursam çok iyi olacak dualarada ihtiyacım var tşkra.s.

bende 08.05 tarihinde başladım bu küre. buraya yazayımda sonra unutmayım tarihini:)) 15 gün sonra bir düzelme olursa yazarım kızlar inşallah. birde demleme sırasıda kısık ateşte demleyin yazıyo ya eminiz dimi kızlar altının açık olduğuna ocağın, çünkü kaynatıyoruz hafiften hafiften. çok yoğun bir koku ve tat oluyor. sanki ağzıma lavanta kolonyası yada parfüm sıkmışım gibi oluyor:)) ama bu lekeler geçsin cildimiz bebek gibi olsunda değer herşeye değer:)) sizde ocağın altını kısık olarak açık bırakıyormusunuz 4 dk boyunca yoksa benmi yanlış anladım sadece demliyormuyuz yazabilirmisiniz????

ben 1 haftadır yapıyorum,ynında bepanthen kullanıyorum ve yüzümün cıkmayan yerlerinde sıvılcem cıktı acaba cıkarıp sonra sonduruyor mudur :s

bende 08.05 tarihinde başladım bu küre. buraya yazayımda sonra unutmayım tarihini:)) 15 gün sonra bir düzelme olursa yazarım kızlar inşallah. birde demleme sırasıda kısık ateşte demleyin yazıyo ya eminiz dimi kızlar altının açık olduğuna ocağın, çünkü kaynatıyoruz hafiften hafiften. çok yoğun bir koku ve tat oluyor. sanki ağzıma lavanta kolonyası yada parfüm sıkmışım gibi oluyor:)) ama bu lekeler geçsin cildimiz bebek gibi olsunda değer herşeye değer:)) sizde ocağın altını kısık olarak açık bırakıyormusunuz 4 dk boyunca yoksa benmi yanlış anladım sadece demliyormuyuz yazabilirmisiniz????

evet canım doğru kısık ateşte dört dk kaynatıyoruz sıcakken süzüp ılıyınca içiyoruz

ben 1 haftadır yapıyorum,ynında bepanthen kullanıyorum ve yüzümün cıkmayan yerlerinde sıvılcem cıktı acaba cıkarıp sonra sonduruyor mudur :s

bunu tam olarak bilemicem fakat ilk günler sırtımda olanlar söndü yüzümde benemde tektük çıktı belki de önce altakileri dışa vurup sonra yok ediyordur bekleyelim biraz beli olur bence

evet canım doğru kısık ateşte dört dk kaynatıyoruz sıcakken süzüp ılıyınca içiyoruz

sağol canım o şekilde uygulayacağım. bu arada sen bunu uyguladığından beri bir değişiklik farkediyormusun? yanında sabun, tonik, krem gibi ek ürünler kullanıyormusun, neler kullanıyorsun? çok soru sordum canım kusura bakma :eek: ama çok sıkıldım bu lekelerden bitirdiler beni :1shok: ben kükürtlü sabun ve excipial hydro kullanıyorum. birsürü şey denedim olmuyo gitmiyolar. yok maskeler yok sirke, hele kozmetik ürün almıştım 3lü set jel-tonik-nemlendirici ondan sonra suratımı tanıyamadım daha kötü oldu kozmetikle. en son bunlarda karar kıldım ve sivilcelerimden kurtuldum şükür. zaman içinde lekelerde azaldı ama daha hızlı bir iyileşme istiyorum. bence bu sefer başaracağız kızlar :lepi: en önemli şey moral ve inançtır öyle değilmi. :nazar:

X