• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Lavanta çayı ve sivilce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

angel_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
465
6
38
35
Ankara
ben lavanta kürüne başladım sivilce için.15gün kullanmak gerekiyormuş cuma günü son zaten..ama yüzümde hiç ıkmayan iltihaplı sivilce çıkıyor buna çay sebep olabilir mi lütfen yardım edin..sivilce lekesi vardı şimdi ergenlik gibi sivilcem çıkıyor çok kötü oldu yüzm :((((((((((((((( 26 yaşındayım öneri bekliyorum arkadaşlar...çay yapmış olabilir mii

ben lavanta kürüne başladım sivilce için.15gün kullanmak gerekiyormuş cuma günü son zaten..ama yüzümde hiç ıkmayan iltihaplı sivilce çıkıyor buna çay sebep olabilir mi lütfen yardım edin..sivilce lekesi vardı şimdi ergenlik gibi sivilcem çıkıyor çok kötü oldu yüzm :((((((((((((((( 26 yaşındayım öneri bekliyorum arkadaşlar...çay yapmış olabilir mii

Olabilir çayın etkisi önce çikip sonra geçme ihtimali vardır belki bende lavanta çayı duymuştum ama denememiştim okadar kötüyse denemeyeceğim. :30:

Olabilir çayın etkisi önce çikip sonra geçme ihtimali vardır belki bende lavanta çayı duymuştum ama denememiştim okadar kötüyse denemeyeceğim. :30:

Ama herkeste farklı etki yapar normalde bugün içip bırakmam lazimdi dün biraktim içmedm şimdi alnımda var nasıl geçecek bilmiyorum:-(

ben lavanta kürüne başladım sivilce için.15gün kullanmak gerekiyormuş cuma günü son zaten..ama yüzümde hiç ıkmayan iltihaplı sivilce çıkıyor buna çay sebep olabilir mi lütfen yardım edin..sivilce lekesi vardı şimdi ergenlik gibi sivilcem çıkıyor çok kötü oldu yüzm :KK43:(((((((((((((( 26 yaşındayım öneri bekliyorum arkadaşlar...çay yapmış olabilir mii
arkadaşım selamlar çayın ilk başta sivilceleri çıkarmak gibi bir etkisi olabiliyor 15 günü tamamladıysan biir hafta ara ver bir 15 gün daha kullan ve kürü böylece tamamla ozaman yüzün daha güzel olacak bir de çayı demledikten sonra ılıyınca bir pamuğa biraz döküp onunla cildini silebilirsin faydası olacaktır

ben bu kürü uyguluyorum şu an..
ilk 15 günlük period bugün bitti.. 1 hafta ara vereceğim şimdi..
2.haftadan itibaren etkisini göstermeye başlıyor kesinlikle tavsiye ediyorum..

merhaba ben de bir haftadır lavanta kürü yapıyorum. vücudumda yüzümde bir sürü sivilce çıkarttı. ama yılmadan devam ediyorum. inşallah faydasını görürüm. bıktım artık ergen gibi sivilce çıkmasından:KK42:

Back
X