Latin kızları mı Rus kızları mı

rusların ahlakı okadar çirkinki....hiç güzelliklerini göremiyorum o yüzden...rus arkadaşlarım sayesinde bu kanıya vardım..burda anlatsam neler neler ....ben isviçre polonya kızlarını beğenirim..güzellik sırf kokoş gezen ruslarda değil bence..hem isviçre ve polonya kızları sadeler..

Bence de koreliler müthiş. En beğendiğim toptan uzakdoğu ırkı aslında.

Çünkü ne sarışınları ne de esmerleri harika bulmam. İstisnalar elbette vardır tabi orası ayrı.

Yani en güzel dediğim kadınlar beyaz tenli ve koyu renkli saçlara sahip olduklarından latin de rus da benim için asla cazip değil.

Amaaa bir rus saçlarını koyulaştırırsa, bir de ela ya da bal rengi gözleri varsa tadından yenmez. Rusların yüz hatlarını, özellikle de göz yapılarını çok beğeniyorum. Lakiinnn sarı mavi olmaması lazım. Hiç sevmem. :97::97:

bu sartlarda daha sisman olmalari gerekmezmiydi? sebze meyvenin yetismedigi bir yer, parasizlik bu nedenler insanlari karbonhidratla beslenmeye iter ve gelir duzeyi dusuk olan kesimlerde sismanlik daha cok gorulur tabi istisnai durumlar soz konusu. Ruslar guzelliklerine gercekten cok duskunler abarti derecesinde bence ozellikle dikkat ediyorlar fazla yememeye. yedinci sinif kiz ogrencilerinin ayaklarinda topuklu ayakkabilar tak tak tak yururler, bu yaslarda bile makyaj yapilmasi dogal gorulur, orada biraz degerler bizimkilerle zit gibi.
sonra daha ne sayayim hemen hemen hepsi buz pateni bilirler, soguk bir ulke ve kisin sokaklarda buz pateni pistleri kuruluyor dans ve buz pateni fizigi cok guzellestiriyor. mutlaka herkes cocuklugunda dans dersi almistir. ve bunlar orada gercekten cok ucuz. guzel olmalari icin cok nedenleri var ya...

rusların adı var sadece latinler daha güzel ve çekici

ben rusları çok severim. güzellikleri beni değil erkekleri ilgilendirir de hal tavırlarını seviyorum. bir kaç rus arkadaşım oldu ondan sonra her rus aksanıyla konuşan bana çok sempatik geliyor^^

Oldum olası Rus kızlarını antipatik bulurum..

Latin kızlaarının eline su dökemezler

Kesinlikle latin kızları çook daha güzel.

latin kızları daha güzel oluyor yaa alımlı oluyorlar bi kere..

Bence latin.Çünkü gerçekten kadınsı hatlara sahip bir ırk,geniş ve sıkı kalçalar,ince bel ve yanık bronz ten... ruslara on basar...

bence de latin kızları daha güzel özellikle de sıkı kalçaları ve yuvarlak hatlı popoları mükemmel mesela jennifer lopez,shakira kalçaları gibi ama ben bunlara rağmen yine türk kadının ahlakının misafirperverliğini iyiliğini başka milletlerdeki kadınların kalçalarından popolarından üstün tutarım.mesele güzel kalça sahibi olmak değil insan olmak da ki bu da türk kadınında mevcuttur ama şöyle de bişey var türk kadınlardan da kalçaları popoları güzel mükemmel olnlar var sibel can,nez, gibi ve diğer kadınlar.

İkisinden birisini seçecek olursak tabi ki latin kızları...Ama bana göre de türk kadınları çook güzel...Vücut yapısı olarak da , yüz güzelliği olarak da.....Taş gibiyiz.....Ama zavalllı türkler evlenip, üstüne bi de çocuk yapınca kendilerini bırakıverdikleri için güzellikler uzun süreli olmuyo malesef....İbret almak lazım....

her iki ırkın da güzelleri var dediğiniz gibi latin kızlar daha dolgun hatlı oluyorlar ama erkeklerin rus hatunları tercih sebeplerinden en önemlisi anatomik olarak basensiz bayanların vajinalarının dar olmasıdır ve bu erkeğe cinsellikte çok daha büyük zevk verir e ruslarda basensiz ama küçük sıkı kalçalı olurlar. ayrıca sarışın kadınlarda östrojen hormonu daha yüksektir. Beyaz kadın ticareti diye bir olgunun var olması çokta tesadüf değil bence.

Hala ayni düsünüyorum. Hatta erkek olsam hastasi olurdum herhalde ruslarin..
Slav irkina ayri bir ilgim var...

Bence Rus kızları.Dünyaca ünlü güzel latin kadınlarının yüzde doksanı melezdir.Thalia : ataları Fransızmış Alessandra Ambrosio : Polonya ve İtanyan soyundan geliyormuş Gisele bündchen : Annesi de babası da Alman kökenlidir Adriana Lima :Amerikan yerlisi Brelzilya Afrika Ve İsviçre kökenlidir Jessica Alba : Annesi Danimarka Fransız ve Kanada Babası Meksikalıdır bunların hepsi doğrudur dileyen araştırabilir daha bunlar bir çok örnek var.Latinleri Seviyorum hatta yakında latin (kolombiyalı) bir yengem olacak çok güzel ama onunda Babası Kolombiyalı annesi Yunan melez yani... Bana göre Rus kızları dünyanın en güzel kızları falan değil çok çirkinlerini gördüm lakin güzeli çok güzel oluyor vallahi :)

Sarısın kumral severim.. ama buna ragmen yüz güzelliği olarak rus, vucut guzelliği olarak latin diyorum.

kesinlikle LATİN KIZLARI! her konuda LATİN KIZLARI! en baştada ADRİANA LİMA bir BREZİLYAlı olarak mükemmel bir kız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…