Latin kızları mı Rus kızları mı

Ruslar latinlerle ayni kulvarda bile degil bence... Hadi amaa...turk erkeklerinin neden rus kizlarini sevdiklerini soyleyim,1.turkiyede latin kiz bulamazsiniz ama yaz gelince adim basi rus olur her yer.2.ruslar biraz uzun olabilr.ama elmacik kemigi,dolgun yuz vs... bunlar rus ozelligi degil.hepsi zaten tek tip.ve genelde uzun yuzluler.cok nadir bebek yuzlu kizlar oluyor ama onlar da asimile olan kipcak turkleri... Ki ruslar gercektn 30-35ten sonra cokuyor. Ama latinler oyle mi yaa??! Bugday tenli siyah sacli kizlara bayiliyorum :)) tabii erkeklere de...bakiniz carlos...

Kesinlikle latin kızları. Bana çok güzel ve sevimli geliyorlar.
Hem Natalia Oreiro (Uruguay) ve Thalia(Meksika) gibi bir gerçek var...

Eskiden olsa latin derdim ama suan bir latin ulkesindeyim kizlarin yarisi turklere benziyor ceyregi ortalamanin altinda kalan ceyregi ancak 'Latin guzeli' denebilcek kivamda.
Ama antalyada cirkin rus cok az gordum bi kere hepsinin fizigi dogustan tas gibi ama latinlerde yine selulit vs var

vay vay vay. bunu hangi bilgilerle paylaştınız acaba.istatististiki mi:)))))))))))))

Son düzenleme:
rus kızlarının adı çıkmış bir kere güzel diye,halbuki öyle ahım şahım bir güzellikleri yok.ben tamda turizmin göbeğindeyim ve hergün binlercesiyle konuşuyorum,rus kızları gerçektende güzel değiller,sadece güzel giyinmeye çalışıyorlar o kadar.

benim gördüğüm kadarıyla bence dünyanın en güzel kızları isveç kızları,en çirkinleride ingilizler.

buradaki karşılaştırmaya görede latin kızları daha güzel bence.

Son düzenleme:
vay vay vay. bunu hangi bilgilerle paylaştınız acaba.istatististiki mi:)))))))))))))

Soguk ulkede olduklari icin vucutlari daha diri oluyor.

Ayrica rus kizlarin ulkemizde erkekleri bastan cikaran yelloz kadinlar olarak gorulmesini anlamiyorum cok rus arkadasim oldu hepsi cok duzgun masum iyi niyetliydi.cinsel olarak ozgur yasamalari onlara kotu gozle bakmamizi gerektirmez.

Ya Rusların içinde bebek yüzlü muhteşem kadınlar var ve fizikleri de süper Allah içinnn..
Ama o kadar güzel değilki çoğu bizim bi akrabamız Rus biriyle evlendi hiç de güzel bi kız değildi gözleri maviydi o kadar ,1 ay sonra geri yolladı :44:
Kız onlardan 3 kere 2000 tl istedi ve o paralarla kıyafet almış rusyadayken Mecbur tekrar uçak parası vermişler
Birde kız çok pismiş malesef,banyo yapma tüy alma alışkanlığı yokmuş
Ve inanamayacaksınız ama kendi ülkelerinde meyve sebze olmadığı için buraya geldiğinde bi oturuşta 1 kasa şeftali vs. yiyomuş bir öğünde 1 kilo peynir 11 tane yumurta köfte ekmek dondurma limonata falan yiyomuş Para dayanır mı ayol onaaa
Sonuç olarak bu karşılaştırmaya göre latin kızları

cevap veriyorum Türk Kızlarışaka bir yana bizim kızlarımız gibi yok bence nedir bu erkeklerdeki yabancı takıntısı bilmem.ama bize daha yakın oldukları için latin diyorummm

Latin kızları daha güzel. Rus kızları soluk bi tene sahip bazılarının yüzü hoş oluyo ama çoğu tipsiz. Esmerler daha dikkat çekici ve güzel bence.

Latinleri tek geçerim.. keşke latin genlerimiz olsaydıııı :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…