Eheh cnm bnm saol aynen almiorum evimi simdiden cok sevdim hatta komsu bile edindim onlardayim heriste bi hayir vardir.Gayet normal takiliorum gelince gelirsen gel diorum gidio:) iyi olucaz kizlar emin olun kucukte olsaa degisim cok guzel geliyor.ve Siratucum seni dinlicem ins gidicem bi kursa duzenim tam otursun bayrdan sora basliorum kursa aktivitelere Allahin izniyle senin iyi olmana cok sevindim.mesela bnm kuzenim bu dusuncelerle yasio ve ilac icmio hicte icmemis icmicem alistim diyo sende dayan sora ztn icersin.bugun superiz kizlar bravo bizeeeeee :)
Eheh cnm bnm saol aynen almiorum evimi simdiden cok sevdim hatta komsu bile edindim onlardayim heriste bi hayir vardir.Gayet normal takiliorum gelince gelirsen gel diorum gidio:) iyi olucaz kizlar emin olun kucukte olsaa degisim cok guzel geliyor.ve Siratucum seni dinlicem ins gidicem bi kursa duzenim tam otursun bayrdan sora basliorum kursa aktivitelere Allahin izniyle senin iyi olmana cok sevindim.mesela bnm kuzenim bu dusuncelerle yasio ve ilac icmio hicte icmemis icmicem alistim diyo sende dayan sora ztn icersin.bugun superiz kizlar bravo bizeeeeee :)
hayatım aferin sana bi kursu bitir diğerine başla. gezmek çok güzel sık sık gez. şu yeni komşularınla kısır yapın yiyin:) galiba acıktım
Her zaman asinazz dualarimiz hepimiz icin bi aile gibi olduk seviyorum sizi kizlar. İyi bayramlarrrrrr:)Harikasın:))
Kızlar her an dualarımdasınız. Sizler de bana dua edin.
slm kızlar ben geldım guzel bi kac gun gecırdım cok sukur ve gene ankaradayım ıste siz nasılsınız
Slm kızlar,
Maalesef bendede anksiyete var yorumları çok okuyamadım sadece yazıyı okuyabildim.
EU3 yazı gerçekten çok güzel bi yazı eline sağlık, bende artık delirmek üzere olanlardanım ve inatlada ilaç kullanmadım bugüne kadar bgn son çare pskologa gidiyim dedim ama işimden ve maddi durumlardan dolayı oda olmadı.
Çok fazla ve saçma korkularım var yaklaşık 2 senedir evde yanlız kalamıorum artık kendimden geçtim çevremdekileri huzursuz etmekten bıktım heran yanımda birini istiyorum elimde olmayan bi durum ağlama krizlerine giriyorum aileme ve sevgilime aşırı bi bağlılığım var hatta son zamanlar sevgilime bişiy olcak die deliriyorum her saat başı arıyorum hatta bazen 10dkda bir ulaşamazsam ölcek gibi oluorum çılgınlar gibi ağlıyorum ishal oluyorum elim ayagım titriyo daralıyorum..vs artık oda bıktı bende kendimden bıktım heran yanımda olsun istiyorum saçma sapan huylarım var batıl inançlarım var herşeyden korkuyorum heran huzursuzum hep mutsuzum kendimden nefret ediyorum.
Keşke bende düzelebilsem artık, şu illet yakamı bıraksa sevgilimi çok seviyorum ama bu saçma sapan korkularım devam ederse ilişkimiz bitebilir çok bile dayandı benim saçmalıklarıma nolur yardım edin delirmek üzereyimBanada dua edin kızlar nolursunuz.
slm canım hoşgeldin. çok sevindim bayramının güzel geçmesine. annenlere memlekete mi gittin, eşinle aran nasıl?
benim bayramım çok sıkıcı geçti. çok bunaltı yaşadım. depresyon bana hayatı zehir ediyor. üstüne anksiyetelerim ekleniyor kafama takınca.
bugün bir broşür bıraktılar iş yerime. psik. merkezi açılmış antalyanın bi ilçesine. bana yine 1 saat uzaklıkta. gidip terapi görmek istiyorum. ama çok masraflı olucak yol parası seans ve vaktim yok izin alamam çok yoğunuz. izin alsam ne diycem zaten. çok yoruldum 9 ay 1 sene önce hayatım bambaşkaydı. harika değildi ama bu illetle hiç başbaşa kalmamıştım kaldıysamda tanımıyordum bu kadar korkmuyordum hiç. hayatımı eline geçirmiş gibi hissettim rabbim yardım etsin.
ruhancım gitmeye calıs hicbisey senın saglıgından önemli degil. cok yoruldum diyorsun zaten bu hastalıkla yasamak cok yorucu doktora gıtmek degil. belki iyi gelir bi kere olsun git bak
esimle aram bilmiyorumki nasıl ben kötü oldukca kötü. ben iyi oldukca iyi. yarın bebegı aldırmak ıcın randevu aldım ve son sansım artık gıttım gıttım gıdemedım artık yasal sure doluyor bu hafta.hastalıgım tavan yaptı su an esıme acsam acamıyorum yarın annesını gonderır ben dısarı cıkamam. acmasam icimdeki dert beni öldürüyor. sanki ona ihanet ediyomusum gibi kötüyüm. rüyasında görmüs elinden kus ucup gidiyomus tabirlere baktı bebegınız uzun ömürlü olmayacak yazıyodu aglamaya basladım icmdeki acı bambaska.ama ben artık cok yoruldum bi insanın kendi canı bu kadar bela olurmu basına. günlerim o kadar tuhafki bu hastalıktan nereye kacsam ben sasırdım ne evliligimden anladım ne cocugumdan allahım dayanamıyorum artık canımı al diyorum uyanmak istemiyorum artık uykularımdan
fatoşcum seni çok iyi anlıyorum inan. bende böyle yaşamaktansa yaşamamayı tercih ederim aslında. uyanmak istemiyorum. hayattan tat alamıyorum herşey boşuna neden yaşıyoruz ki zaten ölcez gibi geliyo. güzel ya da kötü duyguların bi anlamı yok sanki onların bile gereksiz olduğunu düşünüyorum bazen. ne kadar saçma demi. mutluluğun tadı ne güzeldi halbu ki. hiç anlamsız olur mu mutluluk. ama bazen bunları bile düşünüyorum işte. bunlar şeytanın doldurması ya da hastalıktan düşündüğümüz yanlış düşünceler galiba. Allaha inancımız var sabretmekten başka bişey gelmiyor ki elimden. Böyle yaşaması çok zor, yine de tek bildiğim halimize bin şükür etmemiz gerektiği. isyan ettikçe dahada günaha girip vicdan azabı çekiyorum. bebeğini aldırınca herşey daha kötü olur diye korkuyorum senin için. habersiz aldıracaksın çünkü. kimsenin rızası yok. rabbim hakkında en hayırlısını versin. dua et hep olumlu düşünmeye çalış ( çok zor ama mecburuz). benim annemin gençliğinde bu tip sorunları varmış psikolojik bizim ki gibi. ilaç kullanmış yarım yamalak. tabi o benim kadar bilinçli değil bu hastalıkta. yaşadığımız şeylerin bi çoğu aynı ama farkında değil. farketmiyorda. bizimkide geçecek inşallah Allahtan ümit kesilmez. daha ne hastalar var çok şükür demi halimize. her karanlığın sonu aydınlığa çıkar bizde görücez o günleri. keşke heran böyle olumlu düşünebilsem. şuan böyle düşünüyorum ve inanıyorum. uzun sürsün istiyorum hep böyle olmak istiyorum. ama nerde...
ruhancım sen aılenlemı yasıyorsun? destek olmuyorlarmı sana? ben aılemı cok arıyorum bu hastalıkla tekbasına olmak hatta anne olmak cok zor kendımı cok acız hıssedıyorum ben bakıma muhtacmısım gıbı gelıyor kımseye bakacak halde degılım ben annemı ararken ben bı cocuga nasıl annelık edebılırım. cok agır gelıyor helede hastalıgım tavan yaptıgı zamanlarda kendı canım dar gelırken bebegı tasıyorum bıde. kımseler anlamıyor gittim bugun bilezigi bozdurdum butun cesaretımı topladım gittim son sınıra dayanmısım doktor hemen kararını ver dedı. 1 gunun var dedi. anestesı uzmanı geldıcok korktum sankı narkozdan hıc uyanmayacakmısım gıbı hıssettım yada kanamam cok olup ölecekmisim gibi geldi. doktor kötü oldugumu gördü.yarın gel dedi esinle gelsen iyi olur dedi. gelmezki biliyorum tek basına bunu kaldırmak cok zor yanında kımsenın olmaması kımseden güc alamamak o korkuyla tek basına kalmak cok agırdı. cıktım geldım hicbisey yapamadan gene aynı noktadayım. yarın nasıl olacak yarın ne olacak bılmıyorum cok zordayım yasamak işkence bana uyanık kaldıgım her an benı daraltıyor. artık yapıstı bu kotu ruh halı ne zormus allahım
ewet fatoşcum ailemle yaşıyorum. dışardan hiç hasta değilmişim gibi gözüküyorum bu yüzden kimse destek olamıyor. kasımda ilk deliye döndüm sandığımda yani hastalandığımda destek oldular ama zorla. bişeyin yok nişanlın askere gitti onu kafaya taktın üzüntüden böyle oldun takma hiçbişeyi kafana. bişeyin kalmaz dediler. hiç anlamadılar. ta ki ben onlara hastalığımla ilgili bi yazı bulup yazıcıdan yazdırıp okutana kadar. tamamını bile okumadılar gerçi. beni anlasınlar yardım etsinler diye neler yaptım anlatamam. böylelikle destek oldular az da olsa çok şükür. şuan hatırlamıyorlar bile en derin izleri bende. tekrar öyle olmaktan acaip korkuyorum. gerçi bu korku ne ki daha bi sürü saçma korkular. dışarı yansıtmıyorum anlamadıkları için sanırım. onlarda yansıtmamı istemiyor gibi. içimi dökmek istesem susturuluyorum. bilemiyorum ne yapmam gerektiğini. yardım şart ama nasıl..
yarın gidecek misin gerçekten? iyi düşündün mü? bir de yalnız gideceksin? eşine nasıl diyeceksin alırdığını? ya o ne yapacak öğrenince?
ya fatoşcum iyi düşün bu gece lütfen. eşine söyle gitmeden seninle gelmesini sağla. tek başına gitme lütfen. seni çok merak ediyorum habersiz bırakma. wallahi çok riskli bişey yapıyosun hem kendi canına hemde evliliğine. umarım korktuğumuz gibi bişey olmaz herşey düzelir yardımcı olur eşin, rabbim yardımcın olsun. ben bu gece uyuyamam şimdi bak seni düşünmekten ne yaptı bu kız diye. hakkında hayırlısı. önce senin sağlığın en önemlisi bu sen iyi olacaksın ki geleceğe iyi bir evlat yetiştirebilesin. Allaha emanet ol canım
esime benımle gel dedım delirdi parayı ver yada kutahyaya git dedi. parayı vermedım butun evı dagıttı buldu sonunda ve aldı. öyle iste kendimi buraya kıstırılmıs hissediyorum esımden nefret edıyorum kendımdende
fatoş merhaba. çok üzüldüm ya. ne yaptın bugün gidemedin dr a tabi. canım herşeyin hayırlısı olsun lütfen güçlü ol bu günlerde geçecek umutsuzluğa kapılma en kötü anda bile. dua et hep bende dua ediyorum senin için. yaz buraya mutlaka bak bekliyorum
günaydın kızlar nerdesınız asinaz plus10 insallah gununuz güzel gecer
günaydın fatoş nasılsın? benim pc de virüs var. sayfam çok donuyo. bugün format atılıcak.
bu kızlar yok oldu bayram tatilleri bitmedi galiba. umarım iyilerdir.
sen ne yaptın durumlar nasıl. okudum çok üzüldüm inan. ama bi yandan da dr yanlız gitmediğine sevindim açıkçası. dünyanın her türlü hali war. herşeyde hayır aramak lazım. zıplama fazla rabbim önüne engel koyuyor farkında değil misin? bu bebek dünyaya gelince belki herşey çok güzel olur
merhaba kızlar bende burdayımmm..Fatoşcum iyiki gidemedin her işte bi hayır vardır az daha sabret..Bende Evde yanlız olunca çok kötü oluorum bişeylerle ugraşıorum iyi gelio ama insanın bir saniye bile aklınadan çıkmazmı delircekmiyim yok normalmiyim kendimi sınamaktan bıktım bian geliyo sacmalama diyorum amaaa işte ben anlamadım bu işi ilaç içiyorum ne zaman işe yarıcakki bu? Ruhan sana ne zaman iyi gelmişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?