bosanıcam bebegı aldırcam dememe sınırlenmıs özür dileyip duruyo tatile gidelim diyor otel arıyo sankı parası varmıs gibi onada acıyorum benım ıcın cabalıyo ama ben hastayım kendıme bıle faydam yok kurtaj arastırması yapa yapa canım cıktı 1 adım gidemedım özel doktorlar 750 tl ıstıyo. devlet hastanelerı yapmıyo yada sıra cok tarıhı gececek ben napıcam bu sefer gercekten kafayı yıyecem sanırım
Kızlar ben de paxera'nın muadili olan paxil'le başlamıştım tedavime.
Öylece de sürmüştü. 2 yıl boyunca.
plus10, bu ilaç sana daha iyi gelicek, görüceksin. Çünkü diğerinden biraz daha etkili bir ilaç. ruhan ın dediği gibi bende de kilo yaptı. Yaklaşık 10 kilo fazlam var.
cnm saolun sayenizde fark ettim bende bunu ve depiştirdim inanırmısınız 2 gündür ağlamıyorum..iyimiyim şuan hayır ama kötüde değilim kötünün iyisiyim bu bile güzel şuan için saolun ya
ben çok zayıfım ve boy 1.80 kilom 56 yemek yiyemedğim için iyice bitmiştimmm şimdi başladım yemege 10 kilo alsamda razıyım yani.aşırıya kacarsa spor sart...inşallah hepimiz çok daha iyi olucazzz..ben evliyim 1 senelik aranızda evli olan varmı?ruhan ? asinaz?
cnm saolun sayenizde fark ettim bende bunu ve depiştirdim inanırmısınız 2 gündür ağlamıyorum..iyimiyim şuan hayır ama kötüde değilim kötünün iyisiyim bu bile güzel şuan için saolun ya
ben çok zayıfım ve boy 1.80 kilom 56 yemek yiyemedğim için iyice bitmiştimmm şimdi başladım yemege 10 kilo alsamda razıyım yani.aşırıya kacarsa spor sart...inşallah hepimiz çok daha iyi olucazzz..ben evliyim 1 senelik aranızda evli olan varmı?ruhan ? asinaz?
çok sevindim canım inşallah daha iyi olucaksın. hatta tam bir manken bile olabilirsin sen bu fizikle
ben evli değilim şubatta nişanlandım kısmetse seneye eylül ya da ekimde düğün. bazen evlenmek istemiyorum biliyo musun sanki evlenince daha kötü olucam gibi hissediyorum. sirtatu demiş ya kimse hastalığımı kabullenmedi daha diye. benim hastalığımıda kabullenen,anlayan kimse yok. aklım karma karışık yaşıyorum. destek almadan. terapi görmem lazım ama yaşadığım şehirde terapis bile yok. iyi ki burda sizler varsınız yalnız olmadığımı bilmek bile iyi geliyor. iyi ki varsınız kızlar gerçekten. asinaz evli sanırım.
yok kıme desem bana canavar gozuyle bakıyor hastalıgımı daha anlayan kabullenen cıkmadı. esim ne halde oldugumu gormuyor ne var psikolojınde bende soyleyım sabredıyorum basıt basıt ornek verıyo sacma sapan sabret dıyor
Canım biliyorum neler neler saçmalıyorlar anlamadıklarından hepsi. şimdi sen bebeğini gerçekten istemediğine emin misin herkes bu bebeği istiyor sen sadece rahatsız olduğun için istemiyorsun. dr gitsen belki düzelmeye başlıyacaksın ve bebeğini dünyaya getireceksin. lütfen bi dr görün iyi düşün benim yapabileceğim bişey varsa inan yaparım
Hayır, evli değilim. Evli gibi mi gözüküyorum :)
yok kız bekar gözüküyorsun burdan:111:
ben başkasının yazdıklarıyla karıştırmışımdır o yüzden evli olduğunu düşündüm.
isim ne sizlerin sirtatu, asinaz, plus10??
ben ruhan bildiğiniz gibi 87 liyim
alanya da yaşıyorum nişanlıyım aslen ankaralıyım
nişanlıyım eczanede çalışıyorum
eczanede hastalarla hasta oluyorum hastalığıma etkisi çok büyük....
Gerçek ismin mi ruhan? Çok güzel bir yerde yaşıyorsundur herhalde :) Hiç görmedim Alanya'yı çünkü ben.
Eczanede çalışmak bir yönden iyi, bir yönden kötü galiba senin için. Ben şu an işsizim
çok sevindim canım inşallah daha iyi olucaksın. hatta tam bir manken bile olabilirsin sen bu fizikle
ben evli değilim şubatta nişanlandım kısmetse seneye eylül ya da ekimde düğün. bazen evlenmek istemiyorum biliyo musun sanki evlenince daha kötü olucam gibi hissediyorum. sirtatu demiş ya kimse hastalığımı kabullenmedi daha diye. benim hastalığımıda kabullenen,anlayan kimse yok. aklım karma karışık yaşıyorum. destek almadan. terapi görmem lazım ama yaşadığım şehirde terapis bile yok. iyi ki burda sizler varsınız yalnız olmadığımı bilmek bile iyi geliyor. iyi ki varsınız kızlar gerçekten. asinaz evli sanırım.
ismim fatos kızlar 82 liyim bende. ben evlenınce hasta oldugum ıcın burayı sevmıyorum evımı sevmıyorum baskasının evı gıbı zor duruyorum baskasının evınde kac gun durulur. ankaradan nefret edıyorum. hicbiyerini bilmiyorum biyere gitmek 2 otobus 3 otobus ıgrenc bıyer. sevmedigim icin bile saatlerce aglıyorum annemleri özlüyorum kutahyayı mutlu oldugum anları saatlerı dusunup aglıyorum. cunku burda mutlulugu unuttum. nasıl bıseydı unutmamak ıcın eskıyı hatırlıyorum. burası hastalık yalnızlık demek baska hicbisey yok kafamda. beynıme cakıldı bu agır hisler. cok canımı yakıyor artık annemle bıle konusmaz oldum. cunku kadının moralını bozuyorum. evden dısarı cıkmıyorum kac gundur. esım cocugu aldırmadıkca sınır krızlerı gecırıyorum. gercek benden gunden gune uzaklasıyorum. kafayı yıyecekmısım gibi geliyoduya gercekten yersem sasırmam. cünkü kafayı yemek boyle olur. cocuk fıkrı benı buraya hapsedecekmıs ve ben hic duzelmeyecekmısım gibi geliyor napıcam bılmeıyorum bı kac altınım kaldı kocamın borclarına gitmeyen ufak künye tarzı onları satsam 750 tl edermıkı yarın sarrafa gıdıp baktırıcam
memnun olduk cnmm..tatlım bak sen şuanki ruh halinden böyle düşünüyor olablirsin bir doktora gitmeyi denesen altınları bozdurup bak çok yardımcı oluyorlaar ilaç içersin bebişin olur..kocanı seviyormusun en önemliside bu ne olursa olsun seviyorsan doktora git.3 aydan sonra bizim kullandımız ilacı veriyormuş doktorlar he ne dersin?
ismim fatos kızlar 82 liyim bende. ben evlenınce hasta oldugum ıcın burayı sevmıyorum evımı sevmıyorum baskasının evı gıbı zor duruyorum baskasının evınde kac gun durulur. ankaradan nefret edıyorum. hicbiyerini bilmiyorum biyere gitmek 2 otobus 3 otobus ıgrenc bıyer. sevmedigim icin bile saatlerce aglıyorum annemleri özlüyorum kutahyayı mutlu oldugum anları saatlerı dusunup aglıyorum. cunku burda mutlulugu unuttum. nasıl bıseydı unutmamak ıcın eskıyı hatırlıyorum. burası hastalık yalnızlık demek baska hicbisey yok kafamda. beynıme cakıldı bu agır hisler. cok canımı yakıyor artık annemle bıle konusmaz oldum. cunku kadının moralını bozuyorum. evden dısarı cıkmıyorum kac gundur. esım cocugu aldırmadıkca sınır krızlerı gecırıyorum. gercek benden gunden gune uzaklasıyorum. kafayı yıyecekmısım gibi geliyoduya gercekten yersem sasırmam. cünkü kafayı yemek boyle olur. cocuk fıkrı benı buraya hapsedecekmıs ve ben hic duzelmeyecekmısım gibi geliyor napıcam bılmeıyorum bı kac altınım kaldı kocamın borclarına gitmeyen ufak künye tarzı onları satsam 750 tl edermıkı yarın sarrafa gıdıp baktırıcam
cnm biz seni anlıyoruz çünkü yaşıyoruz hepimiizin dediği gibi yaşamayan anlayamaz..Mesela çok ilginç eşime anlattım böle böle dedim sora dedimki sana sacma gelio degilmi dedim.Hyr glmio dedi beni o kadar iyi anlıyorki sanırım çok sanslıyım.Yani tahmin edemeyecegim kadr anlayışlı çıktı mesela diorumki kafayı yemicemi bildiğim halde öyle düşünüorum dedim tmm ama yemiceksin iç ilacını diyo ilginç:))) daha ayrıntıya giremedim tabi oda var gerek yok girmeye ztn:)mesele psikologa gittik girimmi seninşe dedi gel dedim istiosan yok dedi yanlız gir düşünün girmedi rahatca anlatim diye bana hayatımın hediyesi o onun için iyi olucam öncelikle en büyük destekçim...
Ruhan senin nişanlın anlamıyormu belki pek görüşemiosunuzdu anlar bence o nasıl biri?
Evet siratu bi doktor bul cidden bu hastaliktan boyle dusunuyorsunn!!! Kizlar ben bi kac gun yazamiyacagim ev tasima isleriniz var tasiniyoru kendinize iyi bakin!!
Sizi unutmam kizlar mutlu olum hep insallahhh!gorusuruzz
ewet gerçekten şanslısın çok sevindim seni anlamasına rabbim nazarlardan korusun. inşallah kucağınza bebeğinizi de alır sağlıkla tamamlarsınız bu güzel resmi.
benim nişanlım gerçekten anlıyor mu anlamıyor mu bende bunu anlamadım bazen çok iyi anlıyor bazen hiç ama hiç anlamıyor gibi. örnek vereyim.
aklıma kötü kötü şeyler geldiğini ve bunların beni üzdüğünü söylediğimde. bana aklına getirme aklına gelince yolla diyor. ben bu hastalıkla şunu öğrendim aklıma ben değil bu hastalık getiriyor en korkunç ve saçma şeyleri. ve bende etkisinde kalıyorum ruh halime ve davranışlarıma yansıtıyorum. öyle bir depresyon yapmış ki anksiyete bende hiç bişey yapacak inanacak hal yokken benden bişiler yapıp bu halimden kurtulmamı istiyor. sinemaya gidelim diyor yürüyüşe çıkalım şunu yapalım bunu yapalım falan. en sonunda beni sinirlendiriyor
ve bağırtıyor. beni düşünüyor ama anlıyor mu bilmiyorum. zaten askere gittigideli beni çokta anlamasını beklemiyorum. onunda hali belli orda rabbim hepsini korusun. sadece geldiğinde ne yapıcaz biz maddi manevi sorun şimdiden sıkıntı yapıyor bunlar bana.
bizim ilişkimiz yaklaşık 5 senedir var sadece yeni nişanlıyız. o yüzden çok monoton herşey. kendisi çok iyi biri çok çalışkandır namazında niyazındadır. ama 5 sene bizi çok yıprattı aynı iş yerinde çalıştık kimse bilmiyordu beraberliğimizi benim ailevi sorunlarım iş stresi onunla olan iletişim promlemleri arkadan hastalandım sonra nişanladım sonra askere yolladım falan dinlenmek istiyorum tatile çıkmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?