lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
vena rgitimiiii yaaaaa asinazda vardı galibaa geç oldu tabii bende yatıyım birazdan iygecler kızlar

meloş görüşürüzzz kızz

annemle gidicem büyük ihtimal kafam dağılır biraz

vena rgitimiiii yaaaaa asinazda vardı galibaa geç oldu tabii bende yatıyım birazdan iygecler kızlar

meloş görüşürüzzz kızz

yok burdayım da gidicem 5 dk ya.her an bişi olcakmış gibi hissedenler varmı.mesela başı dönse düşüp ölcem kalbi hızlı çarpsa kalp krizi geçircem di düşünen

yok burdayım da gidicem 5 dk ya.her an bişi olcakmış gibi hissedenler varmı.mesela başı dönse düşüp ölcem kalbi hızlı çarpsa kalp krizi geçircem di düşünen
olmazmııı cnmm bende hepp bii panik sabah uyunınca kalbimm hızlı hızlı başlıyor çarpıntıyaa sankii bi endeişe varrr

Melek canım çok geçmiş olsun dicem ama geçmiyor biliyorum bak bir yerde okumuştum uyuşma özelliklede kafada uyuşma tamamen psikolojik birşeymiş fiziksel bir hastalıktan kaynaklanmazmış.. İlaç kullansan bir süre kendini toparlasan azcık iyi olur belki.. Bak ne güzel demekki sevdiklerin sana destek oluyorlar üzülüyorlar ama yanındalar sana her daim yardımcılar.. Benide ayakta tutan sevdiklerimin desteği.. Benden sana bir tavsiye canım bence düğününe kadar antidepresan kullan.. Çünkü çok gergin oluyor insan düğün günü.. Ben çok zor günler yaşamıştım düğünüme kadar çok iyiydim antidepresanı bırakmıştım düğünümden 6 ay önce ama düğün günü yine heyecan ve başladı ağlama ve anksiyetelerim üstelik düğünümü dört gözle bekliyordum.. Ne düğünüm ne balayım hepsi rezil oldu eşimede rezil ettim.. Balayımda denize bile girmedim çok çok kötüydüm çünkü.. Neyse moralini bozdum ama ben yinede sana bir psikiyatriye gitmeni öneririm..

çokk saol canım zaten bugün psikoloğumu aradım bana psikatr tavsiye edecek gidicem 5 grlıktan başla dedi bana ama yinede uğraşılar bul dedi demekki seninki sadece psikoterapiyle geçmicek dedi peki gerçektende ilaç iyi hissetiriyomu yan etkilerine dayanamıyorum çeyiz hazırlığım var evde olamıyorum 5 grla başlasam herhangibir yan etkisi olurmu melek ve diğer arkadaşlar size soruyorum lütfen yardımcı olun çaresizim iyileşmem lazım 7 yıldr beklediğim an geldi çattı ve ben resil olmak ve resil etmek istemiyorum

Canım ilacın mutlaka yan etkileri oluyor ama benim hayatımı olumsuz etkiyecek bir yan etkisini görmedim senelerdir.. Ama tabi kullandığın ilacada bağlı biraz doğru ilacı bulmak lazım 5ml ilaç neye göre kullanıcaksın? yani her ilaç en az 5 ml olmuyorki mesala benim ilacımın en düşük dozu 37,5 ml ben şuan 75 lik kullanıyorum.. Eğer doktorun verdiği ilaç seni çok olumsuz etkilerse söliceksin doktoruna değişiklik yapıcak.. bide antidepresana başladıktan sonra bu ilaç bana fayda etti demen için 3 hafta beklemen lazım çünkü antidepresanlar 2 hafta sonra olumlu etkilerini göstermeye başlıyor.

işte o dediğinden bende bu aralar çok fazla Allah yardımıcmız olsun nerde hata yaptık biz böle olduk düşünüyorum

:
bana bir dra gittim 100mllik verdi içtim sonrası malum acilde gözümü açtım sonra gittim 50ml aldım yine aynı şekilde oldum sonra senin dediğin gibi37.5luk verdi sanırım senin kullandığından yataktan yere düşecek kadar titrediğimi ve ağladığımı hatırlıyorum bu olaylardan sonra okadar korktumki bidaha almak istemedim bide intihar eğilimi filan yazıo çok kokrkuyorum o yüzden onun çok düşük dozda başlayım dedim

canım ben önce 100mllik içtim komaya girdim resmen sonra 50llik kullandım yine aynı oldum sonra 37.5luk kullandım inan obeni dahada kötü yaptı ve bunlar farklı farklı 3 ilaçtı sanırım bu senin kullandığın ilaçtan hatta ebnim nişanlımın eniştesinde panik atak var37.5luk olandan kullanıo 2 yılıdr oda baya kötü oluyo 11gün içmemiş beynime elektrikler çarptı dedi bırakamıorum dedi onun için kokruyorum kızlar prospektüslerini okuyorum intihar eyilimi filan yazıo iyice panik oluyorum ama en düşükten ve çok zararı olmayan bir ilaç varsa kullanmak isterim sanırım çıkmazdayım

Canım benim yaa ( seni okadar iyi anlıyorumki ama inan korkmana gerek yok antidepresanlar ilk 2 hafta normalden daha kötü yapıyor zaten sonra düzeliyorsun zaten doktorun düşük dozda başlatacaktır gerekirse yükseltecektir ilacını.. Allah yardımcın olsun canım bir dene en azından böyle yaşamaktan iyidir (

kim paylaşmışsa bu yazıyı allah razı olsun ondan allah ne muradı varsa versin her okuyana çok güzel şeyler katmıştır inanıyorum :)

bahsettiğiniz ilaç hangisi özelden yazsanıza bana merak ettim

ALLAH yardımcımız olsun ne diyelim cnm.neyse çıkıym ben de cnm iyi geceler
aminn inş toparlarızz kızlarrr

[ sen nasılsınn canımmm dış gebelikten sonra iyleştinmiii:97:

iyi geceler kızlar sanırım kimse yok beni uyku tutmadı eskiden olsa kafayı yastığa koydummu uyurdum

Merhaba kızlar nasılsınız ben iyiyim fakat başımda iki tarafında ağrı uyuşma var birde gözlerımde agırlık sankı gözlerım bozuk gibi bulanıyor aceba beynımde mı birsey var kurstan bu ara geç gelıyorum net e giremıyorum neler yaptınız bakim ben yokken huuuuuuu ben 10 şubatta randovum var psıkologuma gıdecegım birde yarın endokrın tahlıl sonuçlarımı gösterıcem troıd bezlerım az çalışyor yarın eşim nöbetçi görüşelim okey ben gelıcem troıd tahlılım kötü çıktı ama ne yapım ki başımda ki ağırlık bir geçse sizdede oluyormu yaaasanki kafamın içinde tonlarca ağırlık var delirecem özellıkle gecelerı uyutmuyor gündüzde gözlerımı kocaman açarak konuşuyorum kurstakilerle neyse panıklemıyorum bu ara ma gece sıçramalarım oluyor korkularım oluyor sadece gündüz korkumyok artık ewımde tek kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…