Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ilaca tekarar başlamayı düşünüyorumm satlerce bişeye kafamı takıyorumm
moralimi bozmaya yetiyorr ğünlükte oluşan sıkıntılarr...kızlarr sizde ne var yokk durumlar nasıl![]()
Ben iyiyim çok şükür ama tabi ilaca başladığımdan beri hayatımdaki hiç bir değişikliğe tamammülüm yok.. Gebelikte buna dahil.. Dış gebeliği atlattım çok şükür çok erken teşhis edildiği için çabuk geçti.. Ama çok üzülüyorum ve korkuyorum çocuk sahibi olamayacak mıyım diye umutsuzluğa kapılıyorum Hamilelik bile beni çok korkutuyor çünkü ilk tahlil yaptırdığımda normal gebelik sanmıştık ve hastalığım nüksetti hemde çok kötü geldi.. Sevinmem gereken şeylere bile sevinemiyorum..Nasıl lanet bir hastalıkmış bu senelerdir yakamı bırakmadı.. Meliscim sen çocuk istemiyor muydun? İlaçla nasıl olucak??
Ben iyiyim çok şükür ama tabi ilaca başladığımdan beri hayatımdaki hiç bir değişikliğe tamammülüm yok.. Gebelikte buna dahil.. Dış gebeliği atlattım çok şükür çok erken teşhis edildiği için çabuk geçti.. Ama çok üzülüyorum ve korkuyorum çocuk sahibi olamayacak mıyım diye umutsuzluğa kapılıyorum Hamilelik bile beni çok korkutuyor çünkü ilk tahlil yaptırdığımda normal gebelik sanmıştık ve hastalığım nüksetti hemde çok kötü geldi.. Sevinmem gereken şeylere bile sevinemiyorum..Nasıl lanet bir hastalıkmış bu senelerdir yakamı bırakmadı.. Meliscim sen çocuk istemiyor muydun? İlaçla nasıl olucak??
hamilelik beni de çok korkutuyor.tamamen bilinmezliklerle dolu.ama bu hastalığın tamamen geçmesi gibi bi lüksümüz yok.bizim ruhumuz hassas ve hayatımızda ki en ufak bir değişiklikten bile farklı anlamlar çıkarıp etkilenebiliyo.hamilelik zaten başlı başına çok büyük bir olay normal bir ruh haline sahip olan kişi için bile.illa ki biz daha fazla etkileneceğiz.ALLAH umduğumuzdan ve korktuğumuzdan daha kolay atlatmayı nasip etsin hamileliğimizi.
Napıyosunuz canlarım?
Ben seviyorum, ayaklarım yerde değil:)
Asinaz dikkat et birden yere çakılıverirsin vallahi :)) Ama olsun çakılsanda yerle bir olsanda aşk bu.. yaşamaya herşeye rağmen değer.. Mutlu olursun inşallah canımm..
nasılsızn kızlarrrrr bvuğünnn durumalr nassıll:94:
bi kaç ğündür iiym bende cnmmben çok iyiyim canımcım, sen nasılsın?
ben çok iyiyim canımcım, sen nasılsın?
selam kızlar keyifler nasıl ben taş düşürme haricinde iiyim çok şükür başka hastalıklar yakamı bırakmıo ama RABBİME şükür beterinden korusun kimsecikler yok sanırım
vena r
bebeom
melek ve diger melek
asinaz kızlar bi hepimiz toplaşıp konuşmıyoruz çok![]()
selam melek iyimz kendi adıma bikaçğündür geçmiş olsun cnmm uamrım toparlarsın hemen...![]()
Evet canım ya aslında şöyle bi gün ve saat belirleyip uzun uzun sohbet etsek ne güzel olurdu..
evet melek bi sat verelim herkeze uyugun olgugunda toplaşalımm dertleşimmEvet canım ya aslında şöyle bi gün ve saat belirleyip uzun uzun sohbet etsek ne güzel olurdu..
saol melisim umarım toparlarım çok yoruldum
inş cnm toparlarsın merak etmee ilaç verdilermii bol su içç...:97:nerelerdesiniz kızlar yaa püfff![]()