Kızlar merhaba
5 senedir kullandığım efexor u bıraktım.bugün 3.günüm ama berbatım..napacağımı bilemiyorum beynimde elektrikler çarpıyor sanki.deli olucam..bırakan var mı aranızda nolur bi yol bana....
Kızlar merhaba
5 senedir kullandığım efexor u bıraktım.bugün 3.günüm ama berbatım..napacağımı bilemiyorum beynimde elektrikler çarpıyor sanki.deli olucam..bırakan var mı aranızda nolur bi yol bana....
Bende kullanıyorum cnm aynısından bırakması çok zor bir ilaç doktor kontrolü ile mi bırakıyorsun?? 2 Hafta çekilme belirtileri oluyor 2 hafta sonra tamamen kayboluyor.. Eğer dr kontrolunde bırakmıyorsan hata yaparsın.. Dr bana başka ilaç vererek bıraktırmıştı.. Çekilme belirtisi çok yaşamadım ama sonra hastalığım tekrarladı.. Efexora tekrar başladım malesef..
Öğlen iyiyim diye yazmıştım! Ama şu an yazarken bile gözyaşlarım akıyor!
Ne düşeneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum.
Benim ki aşk acısı ..
Sabaha iyi olarak uyanmak istiyorum
hastalıgımın tetiklenmesini ve dipte oldugum günlere dönmek istemiyorum.
Benim için dua edin olur mu az hasarla atlatayım bugünleri.
Selam canlar.. Bugün dış gebelik olduğu kesinleşti.. iğne vuruldum.. Burda hep okurdum benimde başıma geleceği hiç aklıma gelmezdi.. 1 hafta evdeyim dışarı çıkmam yasak iğne bağışıklık sistemini düşürüyormuş.. Kanser hastalarına yapılan bir iğne dedi doktor dış gebeliktede kullanılıyormuş vücuttaki yabancı maddeleri dışarı atıyor dedi. bakalım beklemeye koyulduk artık.. Bu hafta zorlu bir haftaydı.. Ben herşeyin düzeleceğine canı gönülden inanıyorum.. bugün daha iyiyim.. antidepresanında etkisi var tabi ellerim ayaklarım terliyor içimde sürekli bir heyecan var ama o da geçecek.. umutlarımı yitirdiğim an herşey daha çok sarpa sarıyor.. Umutlu olmak en güzeli. en azından yaşamak için..Sizlerede çok geçmiş olsun iyi ki varsınız....
Melek sanada dua edicem hepinize edicem.. Allah yardımcın olucak inşallah canım..
teşekür ederim canımcnm ya ne desem bilmiyorum ki sadece seni anlayabiliyorum diycem.ve dua edicem sana psikolojik sıkıntıları olan herkese...
aşk acısı balım ..ne oldudaa agladın abuşum yaaaaa
Senin için dua edicem canım benim.
Nabersiniz kızlar?
çok sağol canım ..
elden dua etmekten başka bişi gelmiyo.
yaşanan üzüntüler bişileri tetikliyo
aylarca aldığın yolu bi anda geri gitmiş oluyosun.
bunada şükür.
evet aylarca uğraşıp tam iyileşme sürecine girerken yaşadığın bir üzüntü onu hemen tetikliyo.başa dönüyosun.bizim durumumuz da olan insanların hayatı en az sıkıntı ve üzüntüyle geçmeli ama bu mümkün olmuyor malesef bazı durumlar da.
belki yarın sabaha vazgeçerim.
o kadar anlık değişiyorum ki p.tesiden beri.
kendime şaşıyorum.
hayırlısı olsun. hayrolsun.
tam yerine geldin cnm.ben de 5 sene kullandım efexoru.bırakalı da 4,5 ay oldu.seni en iyi ben anlarım.benim bırakma aşamam 1 sene sürdü.kullandığın ilacın bırakma yani geri çekilme sendromunun fazlalığı ya da azlığı o ilacı ne kadar süre de bıraktığınla da alakalı.eğer bırakma aşamasını daha uzun tuttuysan etkileri daha az olabiliyo.sen ne kadar süre de bıraktın
Bende kullanıyorum cnm aynısından bırakması çok zor bir ilaç doktor kontrolü ile mi bırakıyorsun?? 2 Hafta çekilme belirtileri oluyor 2 hafta sonra tamamen kayboluyor.. Eğer dr kontrolunde bırakmıyorsan hata yaparsın.. Dr bana başka ilaç vererek bıraktırmıştı.. Çekilme belirtisi çok yaşamadım ama sonra hastalığım tekrarladı.. Efexora tekrar başladım malesef..
doktora kalsa bırakatırmıyor bi türlü..yeter artık dedim kendim bıraktım ama sanırım iyi bi halt etmedim ben canım...tekrar başladığına üzüldüm...
doktora kalsa bırakatırmıyor bi türlü..yeter artık dedim kendim bıraktım ama sanırım iyi bi halt etmedim ben canım...tekrar başladığına üzüldüm...
canım 225 mg.dan 75 e kadar düşürdük bir senelik bir zaman zarfında..75 liği keseli bugün 4.günüm ama berbatım....
Ben en fazla 150 lik kullandım canım sonra 75 sonrada 37,5 a düşürdü doktora kalsa diye birşey yok ben 4 sene gittim geldim doktora ne zaman derse ve nasıl bıraktırırsa öyle bırak bence ilacı yoksa seni çok yıpratır.. Belki hastalığın tekrarlamıcak bidaha ama böyle yaptığın zaman tekrarlamıyacağı varsa bile tekrarlatırsın.. Çekilme belirtileri çok sancılı geçer.. Yinede sen bilirsin ama bence doktorunu dinle..
kafama göre ilaçlarımı bırakmıştım ki
4 ay felan kullanmıstım
3 ilaç kullandım 1 ni zaten kendi kesti
diğerlerinide bıraktırıcaktı ben kendim bıraktım
epey bi fırça yemiştim
ilacın yaptığını ben tek başıma yaparım diye bi cırladımkorktu psikiyatr
ablamı çekti
kendi mücadele etmek istiyo
oldukcada iyi gitti.
bana şu anlık gerek yok çok bilinçli
ama kötüleşirse muhakkak getirin demişti
bi iki kez gidicek oldum inatlastım gitmedim
bakalım ne olcak bilmiyorum
en azından inatlaşacak gücün ve azmin var..bunun için seni tebrik ederim canım..ben kendimi öyle güçsüz hissediyorum ki yemin ederim iki küçük çocuğum olmasa ölüp gitmek istiyorum...
bende aynıyımm hem penik hemde herşeyin en kötüsünü düşünmkete sütüme yokkbaş dönmelerim oluyor ara ara ve felaket senaryolarım devam ediyor böyle olunca tabionun dışın da iyi sayılırım.sen nasılsın
meliscim kanamam devam ediyor malesef hala.. cuma inşallah iyi haberler alırım kan sonucumdan kurtulurum bu durumdan.. Sen nasılsın peki nasıl psikolojin??
melek inş bir an önce toparlamırsn bii sonuca vardımı drlarrr
aynı sen ansılsın asii
Nabersiniz kızlar?
aşk acısı balım ..geçer gçerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?