lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
ben çok ama çok kötüyüm bugün psikiyatrimi aradım devam ederse gel dedi Allahım 9 ay böyle nasıl geçer ne yapıcam ben?? yarın tekrar kan tahlili yaptırıcam beta hcg de yükselme varmı diye hamile olduğumu öğrenmenin beni bu kadar sarsacağını tahmin etmiyordum.. sürekli titriyorum.. yüzüm alev gibi yanıyor ellerimden ayaklarımdan ter boşalıyo nefes alamıyorum.. bazen gerçekten ölmek istiyorum.. engel olamıyorum kendime..

ben çok ama çok kötüyüm bugün psikiyatrimi aradım devam ederse gel dedi Allahım 9 ay böyle nasıl geçer ne yapıcam ben?? yarın tekrar kan tahlili yaptırıcam beta hcg de yükselme varmı diye hamile olduğumu öğrenmenin beni bu kadar sarsacağını tahmin etmiyordum.. sürekli titriyorum.. yüzüm alev gibi yanıyor ellerimden ayaklarımdan ter boşalıyo nefes alamıyorum.. bazen gerçekten ölmek istiyorum.. engel olamıyorum kendime..

cnm benim istemiyomusun sen bu bebeği.istiyosun da korkuyomusun 9 ay napıcam die.buna bi karar ver önce.kanaman durdumu bu ara da

istiyorum tabikide neden istemeyeyim ama o kdar kötüyümki bu durumdan dolayı isteyemiyorum bile bu durumda yaşamam bile mümkün değil.. kanamam devam ediyor.

istiyorum tabikide neden istemeyeyim ama o kdar kötüyümki bu durumdan dolayı isteyemiyorum bile bu durumda yaşamam bile mümkün değil.. kanamam devam ediyor.

yeni öğrendiğin için böyle hissediyosun.ne kadar olmuştu ilacı bırakalı sen.çok mu yeniydi.kanaman neden hala devam ediyo çok mu peki az mı.dr ne zaman gidiceksin

daha 2 hafta olmuştu bırakalı ilacı kendimi yeni yeni toparlamaya çalışıyordum doktor düşük yapıyo olabilirsin dedi yarın öğrenicem kan değerimden.. eşimle en kasım sonu beraber olduk kanamamdan dolayı.. aralık başında adet oldum normal bir şekilde. adetim bittikten 1 hafta sonrada kanamam başladı halada devam ediyor beta hcg değeri 127 yani değere göre maksimum 1,5 haftalık hamileyim. ama nasıl oluyor anlamadım aralık ayında birşey yapamadık zaten.. bu arada idrar testi yaptım bugün yine negatif çıktı...

daha 2 hafta olmuştu bırakalı ilacı kendimi yeni yeni toparlamaya çalışıyordum doktor düşük yapıyo olabilirsin dedi yarın öğrenicem kan değerimden.. eşimle en kasım sonu beraber olduk kanamamdan dolayı.. aralık başında adet oldum normal bir şekilde. adetim bittikten 1 hafta sonrada kanamam başladı halada devam ediyor beta hcg değeri 127 yani değere göre maksimum 1,5 haftalık hamileyim. ama nasıl oluyor anlamadım aralık ayında birşey yapamadık zaten.. bu arada idrar testi yaptım bugün yine negatif çıktı...

idrar testi nasıl negatif çıkıyor anlamadım.çok az olmuş bırakalı ilacı.bu kadar etkilenmen çok normal.kasım da en son beraber oldun aralık ta adet oldun çok değişik olmuş cnm.sen dr iyice sor bakalım yarın neler dicek.bizi de haberdar et ama tamam mı

slm kızlar nasılsınıız umarımherkes çokçok iyidir ben çarşamba günü gece atak yaşadım Allahım bidaha vermesin ama yatağa yattım ve geçemsini bekledim sabaha kadar sürdü sabah doktorumu aradım 2 aydır bişeyim yoktu çünkü ara ara tekrarlar demişti bana dediği gibide çıktı ya önceden 15 de oluyodu sonra biray şimdi 2 ay oldu tekrar atak yaşadım ne zaman bitecek ya sıkıldm artık aslında çarşamba günü bir kızla kavga ettim hiç kavgacı insan değilimdir ama beni deli etti kriz geçirdim yoksa çok iyiydim işte böle kızlar sizler nasılsınız naptınız

slm kızlar nasılsınıız umarımherkes çokçok iyidir ben çarşamba günü gece atak yaşadım Allahım bidaha vermesin ama yatağa yattım ve geçemsini bekledim sabaha kadar sürdü sabah doktorumu aradım 2 aydır bişeyim yoktu çünkü ara ara tekrarlar demişti bana dediği gibide çıktı ya önceden 15 de oluyodu sonra biray şimdi 2 ay oldu tekrar atak yaşadım ne zaman bitecek ya sıkıldm artık aslında çarşamba günü bir kızla kavga ettim hiç kavgacı insan değilimdir ama beni deli etti kriz geçirdim yoksa çok iyiydim işte böle kızlar sizler nasılsınız naptınız

cnm geçmiş olsun.4 ay oldu ben ilacı bırakalı ilk başta 15-20 gün de bir yokladı sonra ay da bir şimdi de ay da 1 gibi ama yokladığı zaman etkisi 3-5 gün sürüyo ben de.sen de nasıl oluyor bilmiyorum

cnm geçmiş olsun.4 ay oldu ben ilacı bırakalı ilk başta 15-20 gün de bir yokladı sonra ay da bir şimdi de ay da 1 gibi ama yokladığı zaman etkisi 3-5 gün sürüyo ben de.sen de nasıl oluyor bilmiyorum

benim 5 ay olacak bu hastalığa yakalanalı ilk 20 gün zaten hastanede bile yattım sonra iyiydim 15 gün sonra tekrarladı 5 gün filan sürdü sonra tekrar 15 gün iyiydim tekrarladı ama şiddeti azalarak sonra 1 ay iyiydim şimdi nerdeyse 2 aydır hiçbişeyim yoktu çarşamba günü yokladı beni düne göre biraz daha iyiyim şimdi doktorum gittikçe azalacak sabret sakin ol diyo ben ilaç hiç kullanmadım Allah izin verirse mayısta düğünüm var kokrkuyorum inş ozamana kadar bişeyim olmaz yada atağım ozaman tutmaz bunuda stres yaptım şimdi nolcaz biz böle bilmiyoırum deli değiliz ama bu hastalığı düşünmek artık beni deli ediyo:27:

Kızlar nasılsınız huhu başım çok ağrıyor benım kilime kendımı verdım bu ara da ne yapım pek yanınıza gelemıyorum ben canlarım başımın içi dolu gibi oluyor benım yaa kızlar delırecegım tansıyonum çıkıyor bu ara dr ilaç verdı tansıyon için troıdım de yüksek hep hastayım ben yaa ne zaman iyileşecegım bennnnnnnnnnn:5:

valla senin bu durumundan ben de bişi anlamadım ama cnm haber ver bize neler olduğunu.

Dün sonuç aynı çıktı beta hcg 2 gün önce 127 idi 2 sonra 124 olmuş doktorda bişi anlamadı dış gebelik olabilir düşükte yapıyor olabilirsin dedi.. 3 haftadırda kanamam var.. ben bişi anlamadım bu işten böyle olmak çok daha sinirlerimi bozuyor. psikiyatrimede gittim ilaçlara devam edicez.. anladım ki benim bu aralar hamile kalmamam gerekiyor.. Allah beni sınadı heralde..3 gündür cehennem azabı yaşıyorum sanki.. ruhum işkence çekiyor.. Çok heyecan yaptım bu olaydan dolayı.. Ve anksiyete yine beni zayıf noktamdan çok kötü yakaladı.. Kadın doğum doktorumda psikiyatrimde normal bir gebelik dahi olsa bu şekilde çocuk doğuramazsın dedi..Çok zor kızlar çook zor.. Ruhum ızdırap çekiyor...

Dün sonuç aynı çıktı beta hcg 2 gün önce 127 idi 2 sonra 124 olmuş doktorda bişi anlamadı dış gebelik olabilir düşükte yapıyor olabilirsin dedi.. 3 haftadırda kanamam var.. ben bişi anlamadım bu işten böyle olmak çok daha sinirlerimi bozuyor. psikiyatrimede gittim ilaçlara devam edicez.. anladım ki benim bu aralar hamile kalmamam gerekiyor.. Allah beni sınadı heralde..3 gündür cehennem azabı yaşıyorum sanki.. ruhum işkence çekiyor.. Çok heyecan yaptım bu olaydan dolayı.. Ve anksiyete yine beni zayıf noktamdan çok kötü yakaladı.. Kadın doğum doktorumda psikiyatrimde normal bir gebelik dahi olsa bu şekilde çocuk doğuramazsın dedi..Çok zor kızlar çook zor.. Ruhum ızdırap çekiyor...

ben de senin bu kadın doğumcundan bişi anlamadım.düşük yapıyo olabilirsin yok dış gebelik olabilir.hangisiyse sölesin gerekeni yapsın.ultrasom da gözükmedi mi gebelik kesesi sormadın mı.hcg değerinin artması lazımdı diye düşünüyorum.psikiyatr dr neden bu şekilde doğuramazsın dedi onu da anlamadım.siz dr la konuşmadınız mı size demedimi ilacı bıraktıktan 3 ay 5 ay her neyse gebelik olmaması lazım korunun demedi mi.mesela biz konuştuk dr la ilacı bıraktıktan sonra en az 2-3 ay daha korunmalısınız dedi ben de öyle düşündüm.birlikte karar verdik.hatta bu süreyi ben 4 aya çıkardım o da terapiler esnasın da bence de doğru karar vs dedi.siz de böyle olmadı mı

ben parçalı bulutluydum ..
kendimi telkin etmekten canım cıkıyor :14:

Ağrılı:)))))

sen nasılsın?

[kızlar bend eçok iyii deilimmm aşırı derecede paniklerim oluyorr özleikle dışardaykennnn:50::50::50:

Back