lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
benim az kişi biliyodu şimdi şimdi söylüyom
hödd diyomda nereye kadar
umursamamak lazım tok açın halinden anlamaz ki

ben de tam anlamıyla sölemiyorum neler yaşadığımı.azını sölediğim halde ne akıllar veriyolar.bide hepsini sölesem kafayı yemiş derler kesin

ben anksiyete bozukluğu panik atak hepsi mevcut ama ilaç kullanmıyorum cnmcım
bende bıraktım melek 5 ay oldu işte ankissiyete var nbendedeee
bende bazaen yatakdan daha uyanmadan kalbimm hızlanıyorr korku geliyor durduk yere hoppppp ne oluyor derken yoklamya geliyor bizim deliama her defasındaa mücadeledende yoruluyosun bazen diyorumkiii o liaçlarından birini yutmaya başlaa herşeye gül geç:)

Naberr Meliscik?

kimsecikler yokmuş umarım iyi ve mutlusunuzdur kızlar öptüm

Merhaba kızlar şimdi hastaneden geldım diazem vurdular bana ama yıne terlıyorum tıtremem biraz durdu cnm yaaa Melideniz biz korunmuyoruz cnm mecburen tedavi amaçlı takıldı bu hormonlu spıral cnm yaaa heralde hormon salgılıyor yaa ondan mı oluyor titremem aceba bugun komşulara gittim 2 tane genç kız var ewde neselenırım diye gittim orada birden ter boşaldı bayılacak gibi oldum hemen telaşla kalktım ayaga ewe koştum eşime çok kötüyüm dedım acile gittik kan şekerimi falan ölçtüler 95 çıktı kan şekerim hemogram kantahlilide oldum oda normal çıktı ben yarın tekrar pskiyatrıye gidecegım cnm yaaa sanki hastalık varmış gibi geliyor bana yaaa bende sizce iyileşirmiyim kızlar yaaa çok ağlıyorum birde kahkahalarla gülüyorum eşim delirdi bizim hanım diyecek yakında çok fenayım ben kızzlar diazem bile fayda etmedı bakın hala ayaktayım uyumuyorum

Hiştt kızz sakin ol bakıyım..

ben de tam anlamıyla sölemiyorum neler yaşadığımı.azını sölediğim halde ne akıllar veriyolar.bide hepsini sölesem kafayı yemiş derler kesin

Haklısın Venha cıgım bende hepsını söylesem bu halde kafayı yemiş diyorlar zaten cnm bu arada benım barsak faaliyetımde hızlandı hergun çıkyorum eskıden böyle gitmezdim lavaboya paniktenmi ki

noldu? Ne de sorun var?
Kanamam durmadı 2 aydır az az gelıyor birde ağrım var cnm yaaa dr olacak dedı ama korkma dedı ben korkuyorum yaaa benı sinir ettı aceba o bana ateş basması yapıyor olabilirmi sıkıntı yaparmı ki hormon salgılıyor yaa vücüduma bilmiyorum delirecem ben

Evet, ateş basması ve sıkıntı yapabiir.
Bence şu an senin dinlenmeye ihtiyacın var.
Çok yorulmuşsun.
Neden güzel bir banyo yapıp, sıcacık suda, mışıl mışıl uyuuyorsun?
Denemek ister misin?

Evet, ateş basması ve sıkıntı yapabiir.
Bence şu an senin dinlenmeye ihtiyacın var.
Çok yorulmuşsun.
Neden güzel bir banyo yapıp, sıcacık suda, mışıl mışıl uyuuyorsun?
Denemek ister misin?

Haklısın cnm ılık bir duş iyi gelır umarım hemen gireyım bakalım duşa saol cnm yaaa

Asi ciğim eşim izin vermiyor banyo yapmama hasta olursun diyor yaaa

Yap yap bişeycik olmaz:))
Ben çıkıyorum, çok yorgunum dinlenmem lazım.
Yarın konuşalım.
Beni dinle, güzelce dinlen. Dünyanın kahrını çekmeye mi geldin canım...
Keyfine bak boşver..Uzat ayaklarını...ohh:)))
Öptüm, iyi geceler.

Oldu cnm ya saol iii geceler:80:

Naberr Meliscik?

kimsecikler yokmuş umarım iyi ve mutlusunuzdur kızlar öptüm
fena deiliz melekcimm sennnn nasılsın buğün):

beetom bii sakin oll fizziki bi hastalıgın yokiiiiii dekii geceçek ben iyy olcammm..kimseye fırdat vermeden ayakta kall bunladınmı buraya koş yazz birimizden birii muutlaka okucaktırrr şu diazamleirde çok vurdurmaa artık derin nerfes al bi çikolta at atgzınaaa:)
[

kizlar yaa ben pek iyi degilim suphe korku oluyor bende nasil gecer bilmiyorum offf czum syleyin siz ne yapiyorsunuz

bunada çok şükür meliscim koştur koştur bir hayat Allahım sağlık versin hiç yorgunum demicem sizler naptınız bugün

canım ya sakin ol dicem ama bu nasıl bir hastalık bildiğim için çok zor ama kontrolü kaybetme sen iyisin bunu düşün kocanı düşün seni sevenleri düşün ve şu diazemi bırak çok tehlikeli bak Allah korusun diazem yüzünden kalıcı hasarlar kalacak vücudunda sen resmen uyuşturucu alıyosun bak ben hiç ilaç almadan en başından beri bu sanal hastalığı çekiyorum birazdaha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…