Arkadaşlar merhaba ben de panik atak ve anksiyate bozuklugu var kalbim her an agzımda gibi boğazımda çarpıyor ani terleme ile sıkıntı oluyor delirecem 15 gün oldu antidepresana başladım fakat yınede sıkıntım geçmiyor gecelerıde uyku ılacı alıyorum ama tıtrıyerek uyuyorum ama sanki uyumuyor gibi oluyorum sabhata daha fena oluyorum tıremem oluyor .Esım işe gıdınce yalnız kalıyorum ewde korkular oluyor bende tek kalamıyorum ewde delırecek gibiyim.2 defa tüp bebek yaptırdım bebişim olmuyor ondan çok sıkıntı yasadım.Ayrıca tam 3.tedaviye başlayacaktım ki kansızlık dizanterı ve troıd yetmezliği ve rahım duvarlarımda kalınlasma cıktı daha 35 yasındayım benama yaşlı gıbıyım sonra kürtaj yaptılar parça aldılar rahımımden öyle hastlıgımı buldular.İşte bunları yasadım ve yüregım bogazımda atıyor çogu zaman korkuyorum herşeyden bana yardım edın ne olur
bende antidepresanımı 3 ay kullanıp yavaş yavaş bıraktım hissediyorum gerekiyor içmem yine ama içincede ona bağımlı yaşıyorum. yeşil receteli ilaç kullanmıştım sonra bir depresan verdi doktorum onunla tedaviye devam edildi.. ancak bana kilo olarak geri döndü. 25 kilo aldırdı bana.vermek için uğraşmaya başladım.
bende burdaki herkese tşk ediyorum vede venhar arkadaşıma desteğin ve tavsiyelerin için burda konuşup rahatlamak çok güzel birbirimize hep destek olalım burda insanın derdinden anlayanının olması çok güzel bişe herkesi öpüyorum
vena r biliyodum sarı kantorunuu cnmm söylemişştin hala devamı ediyosun onaa..ben hiç bişe içmiyoırumm
sadce kendimi kendime bırkatım...
aklına getirmemek en iyisi çünküü o bi takılırsa gününü zehir ediyor yardımcım....umarım hemen iyeleşirisn bizde ilaç kulanmıyoruz ama bazen çok sıkıntımız oluyoda bi gerçek meleseff bi tam anlamıyla geçseydiimelisdeniz bıraktım cnaım doktor kontrolünde ama içmem gerek tekrar. içersem etkisi kötü oluyor. kilo başta olmak üzere. bende artık çaylara vurudm kendimi zaten canım. nefes egzersizleri yapmadım ama. düşünmemeye çaalışıorm
anladım venar ben hiçbişe içmiyorumm..sadece züzüm çekridegi doagadan çayııı..ama çok kötü oldugum zamnlar yokmu varr.rica ederim cnm.zerre kadar faydam olduysa ne mutlu bana inan ki.her zaman ama her zaman aklıan ne takılırsa canını sıkan bişi olursa burdan yazabilirsin özelden de yazabilirsin
sarı kantaronu ilacı ilk bıraktığım ay 1 ay boyunca içmiştim.bıraktım sonra.2 aydır ben de hiç bişi içmiyodum.ama geçtiğimiz 2 hafta baya bi sıkıntılı geçti.ben de tekrar içmeye başladım sarı kantaronu.
bebetomm biz hep burdayızz konuşuruzz canım
Peki canım konuşuruz teşekkürler
biz senle daha öncedende konuşmuştuk...arkdaş listemde de varsın yanımıyosam bebebetom
Öylemi canım nerde konuşmuştuk tüpbebek bölümündemi konuştuk cnm.Bugun biraz daha iyiyim ewde tekim aam korkmuyorum cnm.Dün gece uyumusum birazcık ama sabah yıne sıkıntı tuttu ama ben umursamadım ara ara sankı kalbım agrıyor gıbı gelıyor bana umursamıyorum bugun de Allah izin verırse acile gitmicem dun de kayınvalıdemler vardı acili unuttum.İnş. bugunde gitmem.Halam ve eşi vefat ettı fakat 1 gun gıttım 5 dk lıgına fenalaştım hemen acile koştum ewweli gün dr diazem yapıcaktı eşim izin vermedı.Bende uyku hapımı içtim ewe gelince artık kötü yerlere gitmicem cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?