Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıyosunn asimmm kız ben gene takıntılandım haa..hastalık hastası oldum:)![]()
slm arkadaşlar bende uzun zamandır üyeyim ama sadece takip ediyorum çok seviyorum bu siteyi bende malesef pa,ya yakalandım 3 ay önce öyle kötü günler yaşadımki doktor doktor gezdim 2 yıldır çok sıkıntılı zamanlar geçirdim sonra babannemi kaybettim ölüm korkusu başladı sonrası malum büyük bir travma beynim beni taşımıyo kalbim kulağımda atıo tam 5 kilo verdim 20 gün uykusuz gezdim durdum evin içine sabaha kadar doktor ilaç verdi sadece bir kere içtim ve şikayetlerim 2 katına çıktı bir daha almadım ilaç sız atlatmaya karar verdim çok zor oluyo ama deniyorum kurslara yazıldım kitap okuyorum kendimi oyalamya çalışıyorum bu arada Allah kısmet ederse mayısta düğünüm var iyileşmem lazım ama bende sadece endişe var acaba iyileşcekmiyim düğünümü görebilecekmiyim inanın tadını bile çıkaramıyorum yaklaşık bir aydır çok iyiydim hatta bayramda uzun bir otobüs yolculuğuna çıktım harika geçti taki dün geceye kadar çok iyi,mutlu ve sağlıklı bir şekilde yatağa girdim yarım saat sonra çarpıntı bai dönmesi ve titreme uyşuklukla uyandım ve bütün gün öle gezdim tam unuttum geçti derken ve hiç bir neden sıkıntı yokken tekrar başlıo çıldırmamak için zor tutyorum kendimi Alllaha sığınıyorum dualar ediyorum napıcamı bilmiyorum ama ilkaç kullanmakta istemiyorumAllahım hepimize ve tüm hastalara acil şifalar versin
slm arkadaşlar bende uzun zamandır üyeyim ama sadece takip ediyorum çok seviyorum bu siteyi bende malesef pa,ya yakalandım 3 ay önce öyle kötü günler yaşadımki doktor doktor gezdim 2 yıldır çok sıkıntılı zamanlar geçirdim sonra babannemi kaybettim ölüm korkusu başladı sonrası malum büyük bir travma beynim beni taşımıyo kalbim kulağımda atıo tam 5 kilo verdim 20 gün uykusuz gezdim durdum evin içine sabaha kadar doktor ilaç verdi sadece bir kere içtim ve şikayetlerim 2 katına çıktı bir daha almadım ilaç sız atlatmaya karar verdim çok zor oluyo ama deniyorum kurslara yazıldım kitap okuyorum kendimi oyalamya çalışıyorum bu arada Allah kısmet ederse mayısta düğünüm var iyileşmem lazım ama bende sadece endişe var acaba iyileşcekmiyim düğünümü görebilecekmiyim inanın tadını bile çıkaramıyorum yaklaşık bir aydır çok iyiydim hatta bayramda uzun bir otobüs yolculuğuna çıktım harika geçti taki dün geceye kadar çok iyi,mutlu ve sağlıklı bir şekilde yatağa girdim yarım saat sonra çarpıntı bai dönmesi ve titreme uyşuklukla uyandım ve bütün gün öle gezdim tam unuttum geçti derken ve hiç bir neden sıkıntı yokken tekrar başlıo çıldırmamak için zor tutyorum kendimi Alllaha sığınıyorum dualar ediyorum napıcamı bilmiyorum ama ilkaç kullanmakta istemiyorumAllahım hepimize ve tüm hastalara acil şifalar versin
neden ilaç kullanmadınız?
Hayırdır noldu:)
günaydın kızlar biraz rahatsız olduğum için cvp veremedim arkadaşlara ven_har doğru sölüyosun bende pişman olmamak için ayakta durmya çalışıyorum yoksa yıllardır hayalini kurduğum şey zehir olacak ve içimde uhte kalcak ama birgün iyiysem 5 gün kötüyüm telkinler motiveler terapiyede gidiyorum sadece konuşup derdimi anlatıp geliyorum evet rahatlıyorum ama fiziksel şikayetlerime faydası omuyo arkadaşım neden ilaç kullnamdınız demiş kullandım birkaç defa ama bağışıklık sistemim çok zayıf ve ilaç yaramadı daha kötü oldum resmen komaya girdim diyebilirim ailem istemedi saolsun özellikle annem en büyük yardımcım geçicek düzelicem inş eski cıvıl cıvıl hareketli günlerimi arıyorum ben çok neşeli hareketli aktif bir insadım sürekli gülerdim biraz kendimi yakıştıramıyorum kabullenemiyorum bu hastalığı ondan peki arkadaşlar sizler neler yapıosunuz ilaçlar fiziksel şikayetlerinizi geçiriyormu çok merak ediyorum![]()
venhar cnm ben bu rahatsızlıklarım ilk başladığı zaman tüm branşlara gittim hatta tekrar tekrar gittim filmler tahliller röntgenler herşey temiz çıktı psikolojik olduğu sölendi psikiyatra gittim panik atak dedi bir travma geçiriyosun dedi sonra ilaç verdi daha sonra ben psikoloğa gittim şimdi terapi görüyorum ama zaman zaman fiziksel şikayetlerim oluyo kalp çarpınıtıs az ama elim ayağım uyuşuo geceleri başımı kaldıramıom sonra geçiyor bir anım bir anımı tutmuyo buyüzden sinirlerim bozuluoy ömür boyu bölemi olacam ne zmana kadar sürecek diye endişeye umutsuzluğa düşüyorum düğünüme konsantre olamıyorum nişanmlımda yakında benim yüzümden hasta olacak sinirleri bozuldu artık onunda![]()
sarı kantaron çayı iyi geliyormu banada bir yakınmız dedi sarı kantaronu ve melisaçayını iç diye ben melisayı içiyorum uyku veriyo ama yinede pek etkisi yok çoğunlukla sarı kantaronun ismini duyuyorum zaten bu bitki herşeye çok iyiymiş yağı bile var yaralar için merak ettim sana nasıl bir faydası oluyor![]()
bebetom geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inanki çok zor bir hastalık hayatımda ilk defa böle şeyler yaşıyorum elde değil ama hiçbişeyi kafaya takmamak lazım üzme hiç kendini Allahım sana gönlünde istediğini versin inanın iyiki bu site var yoksa kimse halimden anlamıo burda aynı rahatsızlığı paylaştığım insanları görünce en azından beni anlayanları içim rahatlıo kimse inanmıo geçer geçer kafana takma telkin etkendini diyip duruyolar anlamıolar malesef