Valla akidisler ben biraktim sari kantoron aliyorum bazan daha iyiyim hamdolsun
buğün kendimi çok iyi hissetiyoorum yaaa
onuda her zaman icmiyom binde bir sallama cayi var ya 10 dakika sicak suda bekliyor iciyorum birde zerdecal atiyorum 1 tatli kasigi falan arada sirada firsat bulursam icmeye :)peki sarı kantaron çayını mı hapını mı içiyosun.ne sıklıkta içiyosun bir de
arkadaslar doktor bana anti depresan yazdi.kullansammi kullanmassam mi terddütte kaldim. alti ay bi dene dedi.bende korkuyom sonra birakamasam mi diye. simdilik yarm iciyo. bir hafta sonrasi bütün ic dedei .bütün ictigim gün kafam sanki yere düstü. cok rahatsiz oldum.devamli kafam agridi. uykusuzluk yapti . hapin ismi lustirial mi ne bu konu da bilgisi olan varsa ,yardimci olabilirmi
arkadaslar doktor bana anti depresan yazdi.kullansammi kullanmassam mi terddütte kaldim. alti ay bi dene dedi.bende korkuyom sonra birakamasam mi diye. simdilik yarm iciyo. bir hafta sonrasi bütün ic dedei .bütün ictigim gün kafam sanki yere düstü. cok rahatsiz oldum.devamli kafam agridi. uykusuzluk yapti . hapin ismi lustirial mi ne bu konu da bilgisi olan varsa ,yardimci olabilirmi
zaman zaman sikintilarim oluyo.cok cabuk sinirleniyom.önce den üzerimden cok cabuk atiyom.müzik dinleyerek ne bileyim kafami cok cabuk dagitiyom.simdi öyle deyilim,kafama her seyi takiyom.kendimi dagitamiyom.elimde olan bir sey degil. gizli depresyon olabilir dedi.kendimi mutlu edemiyom.ne yaparsam yapayim.dagitamiyom kafami
CANIM KUSURA bakma kimyon zerdecal degil yaa:)))yinede doktorunla konus....onuda her zaman icmiyom binde bir sallama cayi var ya 10 dakika sicak suda bekliyor iciyorum birde zerdecal atiyorum 1 tatli kasigi falan arada sirada firsat bulursam icmeye :)
onuda her zaman icmiyom binde bir sallama cayi var ya 10 dakika sicak suda bekliyor iciyorum birde zerdecal atiyorum 1 tatli kasigi falan arada sirada firsat bulursam icmeye :)
canim ilaci birakmismiydin?ne kadar oldu birakali....p.tesi günü bi atak mı desem kriz mi desem geçirdim bişiler ..
o an dedim keşke ilaçlara hep devam etseydim ..
hatta eve dönerken az daha taksiyi şirinevlere yönlendiricektim ..
doktorum orda ..
sonra vazgeçtim eve gittim ..
malum çok üzülmemek gerekiyo tetikliyo ..
2 gün ölü gibiydim .. şimdi iyiyim ..
ama tekrar doktora başlasam mı ilaç olayını napsam bilmiyorum kafam karıştı ..
biraz daha kendimi tartıp ona göre yola koyulacağım sanırım ..
Hımm..
Sizinle şunu yapalım.
Önce kelimelerinizi değiştirelim.
Yapamıyorum, kafamdan atamıyorum değil de; kolayca yapıyorum, her şeyi olduğu gibi kabul ediyorum diye tekrar edin bakalım ne olacak.
canim sana etkisi farkli olmus banada kilo aldirdi biraz duzelme oldu ....ama etrafimdakiler ölu gibiydin diyorlardi ....kendimle hic yuzlesmiyordum yat Allah yat....biraktim 7 ay oldu bende iyiyim hamdolsun canim....4 yil ictim....bana konulan teshis major depresyondu antı depresan olarak bılınen ılacların hemen hepsını ıctım sanırım 2 ılac var kullanmadıgım
Vem-har eger ilacların faydası varsa, neden 6 yıldır ıyılesemedın? bunu hıc dusundun mu?
grip oluyoruz 2 haftada geciyor, bronsıt, zaturre bile ıyılesıyor
neden antıdepresanlar bu hastalıgı ıyılestıremıyor?
benım sahsı gorusum antıdepresanların hastanın duygu durumunu ve hayatı algılayısını bozdugu yonunde
ben antıdepresan ıcerken cok daha mutsuzdum- hastalıgın ılk basladıgı devreye gore
ınsanlar depresyona gırıp ılacab aslıyor ılac daha kotu edıyor ve ılacın yarattıgı ıluzyondan cıkmak ıcın careler aranıyor
bazı ılacların ınsanları ıntıhara ıttıgını de bılıyoruz
benım tanıdıgım 7-8 yıldır bu ılacları kullanan, kontrolsuzluk hıssı yasayan, hastalıkları baska hastalıklara dogru evrılen ınsanlar var
bırılerı artık su gercegı gormelı,antıdepresanlar ınsan beynının kımyasını bozuyor
prospektuste yazmıyor bu, yaşayan bilir
bunu asla yasamayan anlayamaz ben senden daha uzun sure ılac kullandım
bana etkısı ıntıhar etme ıstegı, ölüm korkusu, ruhum bedenımden ayrılıyormus hissi..
sanırım kullanmadıgım 1 ya da 2 antıdepresan vardır -hepsını kullandım
hıcbırınden de bır fayda gormedım
hem psıkıyatrıstlerle terapı aldım- 1 kadın drdan bir erkek doktordan- 8 ay bırınden
6 ay bırınden
ayrıca psıkologlarla gorustum
hıcbır faydası olmadı
en son ya ölücem ya kurtulucam diye, ilacı bıraktım 4 gün ölüm korkusu daha da agırlasarak
-cekılme sendromu nedenıyle tabı- yatakta hic durmadan agalayarak yasadım sonra bu hıs azalarak gectı
sarı kantaron hapına basladım,
ilk gunler tabı kı cok ıyı degıldım fakat 1 haftaya toparlandım, korkudan 3 ay hıc bırakmadan ıctım
bu arada çayını da ıcıyordum bu bıtkını
sonra gecti
nasıl oldugunu anlamadım
hayatımın bır bolumu yok olmus gıbı, çok uzun sure cok acı cektım
fakat su an hayattayım ve mutluyum
herkesın hıkayesı ayrı,benımkı de bu
ev arkadaşım son 2 hafta boyunca sürekli halsizim ve başım ağrıyor diyodu çok halsizdi..kbb-iç hastalıkları uzmanına falan gitti..en son nörolojiye gitti meğerse depresyondaymış.şimdi lustral diye bi hap kullanıyo ve çok iyi hissediyo kendini..baş ağrısı falan hepsi geçti daha zindeyim diyo..hatta her regl döneminde en az 5 tane ağrı kesici alırdı bu hafta regl oldu bi tane bile ağrı kesiciye ihtiyaç duymadı..
depresyon vücudumuzu ağrılı ve halsiz hissetmemize sebep oluyo maalesef
ev arkadaşım son 2 hafta boyunca sürekli halsizim ve başım ağrıyor diyodu çok halsizdi..kbb-iç hastalıkları uzmanına falan gitti..en son nörolojiye gitti meğerse depresyondaymış.şimdi lustral diye bi hap kullanıyo ve çok iyi hissediyo kendini..baş ağrısı falan hepsi geçti daha zindeyim diyo..hatta her regl döneminde en az 5 tane ağrı kesici alırdı bu hafta regl oldu bi tane bile ağrı kesiciye ihtiyaç duymadı..
depresyon vücudumuzu ağrılı ve halsiz hissetmemize sebep oluyo maalesef
canim ilaci birakmismiydin?ne kadar oldu birakali....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?