lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
tabletleri kilo yaptı mı canım peki

bende yaptı
kardeşimde de yaptı biz kg aldık metabolızmayı bozuyor
bu yuzden de yedıgın hersey depo edılıyor

ılacı kafaya gore ıcıp bırakan arkadas, hayatınla oynuyorsun
hormonların degısıyor ve bıraktıgın zaman beyın ne oldugunu anlamayıp kriz gecirirsin
sonra da bunu depresyon sanarsın, aslında yasadıgın sey cekılme sendromudur
bunu kendıne yapma lutfen

yani ya intihar edersem diyen hatta bunu yapacağından korkanlar oldu benden başka yani.bende bi tek bende oldu sanıyorum.aynı zamanda ölmekten de korkuyorum.delimiyim acaba ben:roflol:

Son düzenleme:
bide bişi daha sorcam mesela ilacı kademeli olarak bırakmaya başlıyoruz ya.ilk dönemlerde kendimizi kötü hissetmemiz beynimizin küçük oyunlar oynamaya başlaması yine normal mi acaba antidepresan jayjay :roflol:

ilac ictigin halde neden iyilesemiyorsun demekki önceki halinle simdiki halin arasinda bir fark var kendini iyilestir mesguliyet iyi oluyor

valla önce kendine inanacaksin

kusura bakmanı istemem ama en kızdığım cümlelerden biridir bu.öle hop die kendine inanamıyo işte insan özellikle böle konularda.zaten kendine bu konuda inanmayı bilmediği becermediği için buralarda çare tavsiye gibi şeyler arıyo

ilac ictigin halde neden iyilesemiyorsun demekki önceki halinle simdiki halin arasinda bir fark var kendini iyilestir mesguliyet iyi oluyor

ben 6 senedir içiyorum.gecen sene mayostan beride 150 mg içiyorum.ağustostan beri özel dr dan terapi alıyorum.şu an 37,5 a düştü ve haftada 3 günde almıyorum.sanki beynim bana ufak ufak oyunlar oynamaya başladı yine.bende diyorum ki acaba ilacı baya azalttım hatta bırakmak üzere olduğum için mi böle oluyo.

insan çok zor durumdayken meşgulıyet falan istemıyor ki canı
ben böyle oluyorum yani sıkıntılı oldugum zamanlarda kafamı vurup yatasım gelıo
eğer meşgulıyet dıe diretirsem o iş bana işkence geliyor

bide bişi daha sorcam mesela ilacı kademeli olarak bırakmaya başlıyoruz ya.ilk dönemlerde kendimizi kötü hissetmemiz beynimizin küçük oyunlar oynamaya başlaması yine normal mi acaba antidepresan jayjay :roflol:

tabi tabi
ama oturup üzerinde düsünmiycez
a gecti mi gecmedi mi, beynim ne alemde demiycez
şimdi insanın egosu sürekli olumsuz düsünceler üretir
hic susmayan bir sestir, uykuya dalana kadar gün icinde neler düsünüyoruz degil mi?
sürekli ego konusmaktadır,
beynin oyun oynuyor iyilesemiyceksin, onlar iyilesti sen iyilesemezsin
sende ise yaramıycak, kendini öldür, depresyondan kurtulan olmadı
intihar edenler var, bak iste ilac kullanıyorsun sen bir zavallısın der, der de der
hiç susmazzzz
bunu kontrol altına almak icin, nefesımıze odaklanıyoruz
yanı izledigimiz tek sey nefes alıs verisimiz olacak
baska hicbir sey ve hatta nefesimizi bile dusunmeden nefes nasıl gırıyor nasıl cıkıyor
bunu yapıcaksınız
ve icinizden sizin bilincli haliniz dısında sürekli konusan bir yapı yanı egoya da sahip oldugunuzu onun işinin size durmadan olumsuz telkin ve kotu ıhtımallerı hatırlatmak oldugunu unutmayacaksınız

ne yani siz, icinizde bik bik ötmekten baska hicbirsey yapamayan bir yapıya mı teslim olacaksınız?
konusmaya basladıgında, söyle diyoruz;
bunları beni korumak icin yaptıgını, tedbirli olmam icin hatırlattıgını bılıyorum
ama ben artık saglıklı olmayı secıyorum
artık senın farkındayım, ben ne dersem o olur
sonra sahip oldugumuz ıyı seylerı seslı olarak sayıyoruz
ne bilim bugun kahvaltıda yedıgınız sucuklu tost, dün ucuzluk pazarından aldıgın t-shirt
saclarının kırıksız olması, liseyi bitirebilmis olman
annenın babanın hayatta olması
filan marka oje alabilmen
nefes alıyor olman
ellerinin tutması
gözlerinin güzelligi
kel olmaman
genc olman
babanın onlarca spermini gecip senin hayata gelmen -kardeşlerini solladın unutma!
spatyomda bedenlenmeyı bekleyen milyarlarca ruh varken bu dunyayı gorebılme sansı sana verıldı :lepi:

nerde oldugunun farkında ol
kım oldugunun farkında ol
yasadıgının farkında ol
sana verılen yasam hakkını sacma sapan seyler uretıp bunları dusunerek tuketme:lepi:

gözlerim doldu inan ki.inş yaparım bunları.intihar fikri aklıma ilk geldiğinde yani intihar etmekten korkmaya ilk başladığımda çok kötü hissettimkendimi.sanki yapacakmışım gibi geldi daha da çok korktum.çok güzel şeyler yazıyosun ALLAH razı olsun

napım ben de ev iş arası mekık dokuyorum
genelde ıs yerınde cok bunalıyorum bazen nefes alamıo gbı oluyorum ama gecıo
bılıyorum yanlız yasadıgını daha onceden anlatmıstın
inş sen de ıı olursun canım

acaba bırgun ıntıhar edermıyım fıkrı bende de vardı ya dıyordum ıstem dısı ıntıhar edersem
Allaha sukur kı gecti

acaba bırgun ıntıhar edermıyım fıkrı bende de vardı ya dıyordum ıstem dısı ıntıhar edersem
Allaha sukur kı gecti

aha da budur açıklaması.yani bende de istem dışı intihar edersem korkusu var dı.arada yokluyo nadir de olsa ve ben çokk kötü hissediyorum kendimi

arkadaslar moralim cok bozuk öncelikle kendimi anlatayim size ben yurt disindayim iki oglum var opuyorumnanaktanonlari cok seviyorum ama esimden annesinden nefret ediyorum ve psikologum olacak o ger..... agliyorum agliyorum belki rahatlarim belki bir umut...psikolog olcak o ad... bana ne dedi biliyormusunuz böyle giderse kocan seni bosar ne istiyonki hicbir derdin yok kocan cok iyi...kocam iyi insan olabilir onunla ben yasiyorum bir daha gitmeyecegim ilaclari biraktim iyiyim dedim ya ona bozuldu yuzlesme donemindeim dedim ya bak seeeeeen onuda biliyyor dior ap....sen kimsinki dedim siz nasil rahatliyorsunuz oda uzmana gidiyormus yani kendinin ne oldugunu ogun ortaya cikardim ohhhh ....esimin annesi bize hic tat vermez turkiyededir kendileri taaaaa evlendigim gun basladi esi vefat etmis oglumun kazancini yedim yiyorum yiyecegim sen kimsinki basladi oooo..... 1o yillik evliyim depresyona girdim 4 yildir esim bana danismadan kardesinin oglunu istek etti ben bu evin karisi degilmiyim neden sormadi:umursamaz::umursamaz::umursamaz:geldi su an yyanimda kaliyor aksam gelior amcamla guzel gezdik yenge diyor esimden nefret ediorum nefreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet:dilcikar::dilcikar:cocuklarim olmasa bu memlekette kahir cekmem burda yasasamda bosanirim bosansam inanin sanki bu hastalikta bitecek o haatini yasasin ben hayatimi yasayim ne beeee oglunu everdiginden beri gari resmen delirdi o kadar istiordun niye evlendirdin:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Allaha havale ediyorum diger ogullarina bunu yapamaz benimki man...istedigim sey bana yalan soylememesi bana para gondermiyorum diyor etraftan baskaselerduyuyorum ilk zamanlar yakalamistim banka kaGITLARINI simdi gondermiom diyor ama annesine baska bana baska bunu kendime yediremiyorum elimden gelse annesini vura...depresyonda oldugumu bile bile bana neler saydi artik bu evlilikte hicbirse hicbirsey hosuma gitmior bazan intiharida dusunuyorum beni hickimse anlamior bende bu gurbet ellerde neler asadim esimin namusunu bekliorum cocuklarima annelik ediorum bu bana revami kardesleride var onlara dokunmuyor gecen sene izinde siz zenginsiniz almancisiniz bu kadar maddiyatcilik olurmu birde oglunu tekrar everirmis oglunun parasi varmis pulu varmis eger ölursem hakkim haram olsun esimin benden habersiz yaptigi hersey HARAM olsun Allah onlarada yedirmesin kadinin ihtiyaci olsa birsey demeyecegim maasi evi ogullari calkisiyor bosaniyimda ogluna kavussun kiz bulsun elbet bende bulurum o cocuklarima cok uzuluyorum bazan oturup onlarla agliyorum ilaclari biraktim cok iyiydimbu durumlar beni cok uzdu bir tuhafim birde kardesinin ogluda amcasinin b... yiyor hemi hizmetlerini ediyorum hemide ailesi esime hediye gondermis bana hicbirsey yok burasi benim evim sonucta degilmi annesi dugune cagiriyor bizim ap.... geliriz dedi istemiyorum annesi banaq inat oglunu yyolacak beni sinir hastasi edecekleristemiyrum biktim bu hayattanonlarin yuzunden turkiyeede gitmek istemiyorum benim ailem orda kizlar esimin donekligi artik beni soguttu esimide ailsinide sevmiyorum bana layik olamadilar esimdende nefret ediyorum kararsizim:uhm::uhm:bosansam 10 yilin acisini cikaracagim annesine iyi bir cevap vermis olacagim biliyorum evlendirir umarim beni mumla ararlar ya rabbim ahimi cikaracak bir gelin nasibetsin cocuklarimi dusunuyyorum dovme dayak yok ama o bildigini okuyabildigine gore bende yapabilmeliyim eger ben yapaMiyorsam yetersenağlamasenağlamaneden hastalikla devam edeimki zaten isi cok ilgi kalmadi aksam 10 da geliyor kardesinin oglula calisiorlar banadanisacakti bende annemi istek edecem o zamAN GORUR OBANA DANISMAZ AMA BENIM DANISMAM LAZIM EVLILIK HICBIR HALTA YARAMAAN BENCILLIKLE YURUYEBN BIRSEY COK ZOR

aLLAHIM BENIM KOTULUGUMU ISTEYENEW IKI KATINI BENIM IYILIGIMI ISTEYENE IKI KATINI VERSIN BANASEVINENI DAHA KOTU ETSIN

ah cnm ya ne kadar dolmuşsun sen ya.çok üzüldüm.boşansan çocukların nolcak.vermezse sana eşin bu sefer daha kötü olursun.nolur intihar felan kelimesini at kafandan.sakin ol ve oralarda daha iyi bi dr araştır bul.böle tek başına halledemezsin.ilaçları da kendi kendine bıraktıysan eğer işin daha zor.

canım yazdıklarını okudum ama inan pek birşey anlayamadım.çok büyük bir sinirle yazmıssın belli.tek anladığım eşinin sana danısmadan hareket ettiği ve kaynanandan hoşlanmaman.bir de eşin sanırım kardesının cocugunu sizin velayetınıze almış.Sen hasta olmanı da bu adamın davranıslarına baglıyorsun doğru mu anlamışım .
Yaşın kaç senin ,çalışıyormusun peki.Önce bir sakin ol ltff:1hug:

31 yasindayim okutmak icin istek etmis kaynimi seviyordum onun hatirina misafir diyerek elimden gelen hizmeti yapmaya calisiyorum ama zoruma gidiyor bazi seyler hayir calismiyorum 6 ay kursa gittim kursum bitti 1 ay oldu bende agresiflik basladi ama esimle konusmuyorum hicbirseyi kavgacikar diye artik kendimi cocuklarima verecegim hersey bos

benim konusup icimi dokup karsilikli fikir alisverisinde bulunmam gerkiyor cocuklarim ufak anlamiyorlar esimde eski sey kalmadi isi yogun sabah gidiyor aksam 9 10 benimde insana dosta ihtiyacim konusmaya ihtiyacim var ben esya degilimki oturdugum yerde duruyum yalnizlik zor seytan nefis ugrasiyor hayat cok zormus bana böyle anlatmamislardi

canım yaaa böyle düşünme
biz burdayız bak istediğin her an yazabilirsin bana
istersen mesaj da atabilirsin
10 senelik bir evlilik deyince yasını daha buyuk sandım benden 1 yas buykmussun ama daha çok yol almıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…