lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
valla ben iyiyim çok şükür de asıl ilaçları bırakacağım tarihleri düşününce bi tuhaf oluyorum.nasıl olcak yapabilecekmiyim vs...

valla ben iyiyim çok şükür de asıl ilaçları bırakacağım tarihleri düşününce bi tuhaf oluyorum.nasıl olcak yapabilecekmiyim vs...

offf ben de aynı yaaaa
baş dönmelerım olmasa
bıde sulugozum herseye aglıyorum

arkadasin ilk basta yazdigi gibi korkmuyorum ustune gidiyorum cok haklisin eu 3 ben zeki bir insanim diger pa hastALri gibi fakat zekami yonlendirmeye basladim dogru seylerekorkmuyorum biri birsey derse diye eve cakilmiyorum cikiyorum dedikleri zamanda cevaplarini otutturuyorum kendime guvenim geliyor karsimdakinden daha iyi ve zekui oldugumun farkina vardim mucadeleyedevam ilacaHAAAAYYIR biraktim nice 1 bucuk aylara

Tebrik ederim, çok iyi etmişsin.

Tebrikler
bize ileriki günlerdeki durumları da yazarsan seviniriz canımvereliniortak

inanin durumum cok iyi masallah ILACAHAYIR bu arada zorluklari gorunceteslim olmuorum basardigimi goruyorum ve basardim kendime guvenim geliyor inanin arkadaslasr ilac icmeyecegim yuzlesiyorum bazan agliyorum konusuyorum geciyor ama 4 sene ilac ictim artik problemimyok cunku tesbih cekiyorum aretikiyiyim hamdolsun kendimi kotu duygulara asla teslim etmiyorum o alandan cikiyorum biliyorumki Allahu teala benimle birlikte beni melekleriyle koruorguclubacismileguclubacismilezemuszemus

ne kadar süre hangi, ilacı içtin.baş harifini bide son harfini bi de ortada ki harfini yaz ben anlarım:roflol:

canım cok sevındım
ne kadar oldu ılacı bırakalı arada senı hangı durumlar yokluyor ve senı ılaç kullanmaya ıten şıkayetlerın neydı ayrıntılı yazarmısın

ne kadar süre hangi, ilacı içtin.baş harifini bide son harfini bi de ortada ki harfini yaz ben anlarım:roflol:
coook ilac dgistik arkadaslar
zaten doktorumun dedigi 6 ay yeterli gerisi bos senin elinde dedi bana ama bana sizin durumunuzu bilemem

Son düzenleyen: Moderatör:
canım cok sevındım
ne kadar oldu ılacı bırakalı arada senı hangı durumlar yokluyor ve senı ılaç kullanmaya ıten şıkayetlerın neydı ayrıntılı yazarmısın

mutsuzluk vardi su an hrkste olan SIKILMALar falan normal seyler yani namaz kiliyorum bos kalmiyorum bos kalmaktan kaynaklanan sIKINTI baska birsey yokkaydirigubbakcemile3peridot tasi ametist tasi super arastirin arkadasklar bana cok iyi geldi ilaci biraktim hihoyyyt

mesela ben 6 yıl kullandım.birazdan terapime gidicem.bırakama aşamasındayız.haftada 2 gün almıyodum 3e çıkıcak.hangi gün olsun şimdi onu düşünüyorum dr bana soruyo önce:)
bilmem ama bana sanki hiç bırakamayacakmışım ya da bıraksam da uzun süreli olmucakmış gibi geliyo.ALLAH yardımcımız olsun

bence bu hastalığın sebebi inanç eksikliği ibadet eksikliği vb.biz bu dünyaya neden geldiğimizi tam anlamıyla anladığımızda karşılaştığımız güçlüklerin sadece bizim imtihanımız olduğunu anladığımızda olaylara sabretmeyi öğrendiğimizde iyi de kötü de herşeyin Allah tan olduğunu bildiğimizde hastalık falan kalmaz.beynimizin bizi ele geçirmesine izin vermeden biz onu ele geçirmeliyiz.beynimiz nefsimizin etkisiyle bize bişeyler anlatmaya çalıştığında durrrrr! sen bi sus diyebilmeliyiz.Rabbim kimseye çekemeyeceği yükü yüklemez arkadaşlar.selametle.

evet zaten hep bunu düşünürüm ben de Allahım herkese cekecegı kadar basedebılecegı kadar sıkıntı verırmıs dıye,ve ben de düşünürüm her hastalıgın her sorunun bir ımtıhan oldugunu ama .bu yolla dusunsem de sonuc alamadım onceden.şuanda ben de 2 haftadır ıcmıyorum ama bas donmelerı ve mıde bulantılarım oluyor
Rabbım hepimize şifa versın
venhar terapin nasıldı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…