lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
selam kızlar bilmiyorum daha önce yazdım mı bulamadım hatırlamıyorum da...bende bi süredir ilaç kullanıyorum..daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum..aniden gelen sinir,ağlama hisleri , korkular filan...aniden parlıyorum..temmuzda doktora gittim..yarım remeron dedi günde..bikaç ay sonra tıp a gittim..günde 1 remeron dedi..sonra farkettim galiba remeron sivilce yaptı..2 aya yakın kullanmadım..bi daha gittim...citol verdi bu kez..sivilce den dolayı değiştirdik..ama onu da bikaç kere kullandım kaybettim..daha doğrusu kaybolmasın diye bi yere koydum ama nere ye koyduğumu unuttum..takıntılaım olduğunu farkettim..psikolog isstiyorum ama herkesi yönlendirmiyolar..gevşeme egzersizi verdiler hangi ara yapıcam..işten geç geliyorum..yemek filan geç oluyo..ev zaten küçük..egzersiz yapacağım oda da bilg var ve herkes orda..çıkartana kadar 10 kere söylüyorum herkese bazen..1 kere bile demeden bazen deli gibi sinir basıyo..tek laf etselre darma duman yapıcam gibi geliyo..normal karakterim böyle değil tabi..anlayış bekliyorum biraz..bide isteklerim var..mesela ingilizc e öğrenmek biraz yalnız kalmak giibi..ama nerede yapıcam...aslında problem bende farkındayım..kafamda olur olmadık şeyler düşünüyorum bazen..of belki de yazmam yanlış buraya biliyorum ama çok sıkıldım artık..

hoşbuldukkk
ben biraz geç geldım sanırım
iyiyim sizlerden naber asinaz ve melisdenizopuyorumnanaktan

selam kızlar bilmiyorum daha önce yazdım mı bulamadım hatırlamıyorum da...bende bi süredir ilaç kullanıyorum..daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum..aniden gelen sinir,ağlama hisleri , korkular filan...aniden parlıyorum..temmuzda doktora gittim..yarım remeron dedi günde..bikaç ay sonra tıp a gittim..günde 1 remeron dedi..sonra farkettim galiba remeron sivilce yaptı..2 aya yakın kullanmadım..bi daha gittim...citol verdi bu kez..sivilce den dolayı değiştirdik..ama onu da bikaç kere kullandım kaybettim..daha doğrusu kaybolmasın diye bi yere koydum ama nere ye koyduğumu unuttum..takıntılaım olduğunu farkettim..psikolog isstiyorum ama herkesi yönlendirmiyolar..gevşeme egzersizi verdiler hangi ara yapıcam..işten geç geliyorum..yemek filan geç oluyo..ev zaten küçük..egzersiz yapacağım oda da bilg var ve herkes orda..çıkartana kadar 10 kere söylüyorum herkese bazen..1 kere bile demeden bazen deli gibi sinir basıyo..tek laf etselre darma duman yapıcam gibi geliyo..normal karakterim böyle değil tabi..anlayış bekliyorum biraz..bide isteklerim var..mesela ingilizc e öğrenmek biraz yalnız kalmak giibi..ama nerede yapıcam...aslında problem bende farkındayım..kafamda olur olmadık şeyler düşünüyorum bazen..of belki de yazmam yanlış buraya biliyorum ama çok sıkıldım artık..

Bence yazman yanlış değil.
Yaz, içini boşalt rahatlarsın.

burdayızzz ben arada bakıyorum ama kimse birşey yazmayınca ben de yazmadım

bende katılıyorum bu görüşlere.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba ben bu topici yeni gördüm.ben de uzun süre anitdepresan kullandım.bekarken bazı zamanlar nefesim daralırdı boğulacak gibi olurdum ve neredeyse hiç uyuyamazdım,bir sürü ilacın ardından hem unutkanlık başladı hem saç dökülmeleri.aynıu zamnda migrenim de var.ilaçları daha sonra kendi isteğimle bıraktım doktordan habersiz.uzun müddet iyiydim uyku düzensizliği hariç.evlendikten sonra malum kayınvalide,yeni yaşam,yeni şehir bir sürü sorun yaşadım.ve eşimle tartışırken aklımdan geçenleri söylemeyemediğim için kendime zarar vermeye başladım.bağıramıyorum aşağıda kayınvalideler var sinirimi boşasltacak şeyler söylesem geri dönüşü olmayacak.ve kendimi sıkıyordum yüzümü gözümü tırnaklayı kanattığım oldu ama o an hissetmiyorum acıdığını.kollarımı ısırmışım bir keresinde 2 kolum da mosmor gezdim.eşim çok üzülüyordu beni zorla psikiyatıra götürdü biraz konuştuktan sonra bana kırmızı reçeteli şimdi ismini sölemiyim ilaç verdi yanında bikaç tane daha.ama bunları içtiğimde dünya yansa umrumda olmuyor ve yürüyemiyorum dahi sanki yer ayağımın altından kayıyor.ve aşağı inip hizmet falan edeceksin mümkünmü bir iki kez içtim sora içmedim.şimdi ayrı şehirdeyiz ama hala o günler aklıma geldikçe sinirlerime hakim olamıyorum.sinirlendiğimde ağlamaktan ve kendime zarar vermekten bıktım.sanırım bunda eşiminde payı var çünkü aşırı derecede kıskanç beni çok yıpratıyor bu huyu.ilaçları sakladım artık içmek istemiyorum.ama eşim sinirlenmeye başlayınca hemen ilaçları aramaya başlıyor.istemiyorum artık çünkü iyice unutkan oldum.ama kendime hakim olamıyorum kızlar o anda bişeylere zarar vermek istiyorum

nasıl oluyor canım online terapi biraz bilgi verir misin

Son düzenleyen: Moderatör:
ben ilaçlarımı kendi kararımla 2 hafta önce bıraktım.
c.tesi psikiyatrıma gittim.
kızdı ilkten bırakmama ama sonra anlaştık ;)
zaten son seans oldu bi daha gelme dedi ..
ama unutma tekrar aynı şeyleri yaşarsan ben burdayım ..
:)
ablamı çekti konuştu ..
ilaçsız mücadele etmek istiyor demiş ..
bu çok güzel ama herhangi bir şeyde gelin ..
şimdilik sona erdi görüşmeler demiş..

evet kızlar ne manikim ne depresif tabi ki şimdilik :)

ama artık hastalığımı bildiğim için ona göre yaşayacağım ..
yani kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğim ..
çok mutluyum paylaşayım dedim kaydirigubbakcemile4

çok güzel bir yazı düşününce çok dogru oldugunu anlıyosun eminim zorluklarla mücadele edebilmenin yolu allaha güvenip herşeyin allahın bize bir lütfu veya bir imtahanı oldugunu düşünmektir tabi bunu yapmak da çok kolay degil aslında

ben ilaçlarımı kendi kararımla 2 hafta önce bıraktım.
c.tesi psikiyatrıma gittim.
kızdı ilkten bırakmama ama sonra anlaştık ;)
zaten son seans oldu bi daha gelme dedi ..
ama unutma tekrar aynı şeyleri yaşarsan ben burdayım ..
:)
ablamı çekti konuştu ..
ilaçsız mücadele etmek istiyor demiş ..
bu çok güzel ama herhangi bir şeyde gelin ..
şimdilik sona erdi görüşmeler demiş..

evet kızlar ne manikim ne depresif tabi ki şimdilik :)

ama artık hastalığımı bildiğim için ona göre yaşayacağım ..
yani kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğim ..
çok mutluyum paylaşayım dedim kaydirigubbakcemile4
tebrikler tatlım ilerde de yaz bizeeehihoyyythihoyyythihoyyyt

5 yıldır antidepresan kullanıyorum.gecen ağustostan beri de terapi alıyorum özel.dr un dediğinden pek dışarı çıkmadım gecenn sene terapi almadan önce sadece 225 mg iç ilaç dediğinde ben 150 ile devam ettim sadece.sonra baktım devlet hastanesi ile olmuyor özele gittim.ağustostan beri gidiyorum.şu anda ilacımın en düşük dozuna kadar indik 37,5 mg.fakat ben korkmuyo değilim.acaba ilaçları tamamen bıraktığımda sonuç ne olacak dayanabilecekmiyim.alışacakmıyım vs vs .bakıyorum burda bazı ark lar o kadar rahat diyolar ki dr demeden bıraktım felan ben cesaret edemedim valla:)bende p.atak vardı sonra o azaldı ama hatta yok ama 2 senedir depresyon var ayrı şehre gelin gelme felan burda bir ALLAH'ın kulunu tanımama vs gibi.şimdi bebek istiyorum.dr konuşmamıza bakılırsa mayıs başı bırakmış olcaz ilacı ben haziran sonuna kadar her hafta gitmeye devam edicem terapiye sonra 15 gün de bir ay da bir öle.ağustos gibide ALLAH'ın izni ile her şey yolunda giderse yani vücut zorlanmazsa ilacı bırakırken ağustosta da korunmayı bırakıcaz bebek için çalışcaz inş:)

inşallah bebişine kavuşursun ..

benim hastalığım manik depresif
bide ben çok uzun kullanmadım antidepresanı 4 ay kadar ..
arada zorlanıyorum depresif hallederim oluyor ama ilaç istemiyorum ..
şanslıyım çünkü bu hastalığı çok zor geçirenler var benim hafif gene ..

Back