lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
ailenden uzakta olmama üzüldüm.aile büyük destek tabi
çalışınca da zor oluyor çnk işe veremıyorum kendımı sevmediğim ortamda sevmediğim bir işi yapınca insan daha da çıkmaza düşüyor malesef

:sinifsinif:

2000 Yılından beri dönem dönem kullanmak zorunda kaldım malesef
şuanda da ağustos ayından beri yeni bir tedavi sürecinin içindeyim

hoşlanmıyorum bu süreçten ama mecbur kalıyorum

senin şikayetlerin nedir canım tam olarak
başındaysan bu rahatsızlıgın tedavi olman daha kolay

benim canim hic birsey yapmak istemiyor.hicbirseyden zevk almiyorum.surekli agliyorum ama oyle boyle degil bazen 4 5 saat agladigim oluyor.bide su siralar kendime takmis durumdayim kendimde degisiklikler istiyorum ama ne istedigimide bilmiyorum

hmm anladım
bence ihmal etmeden bir doktora görün ağlama isteği depresyondan kaynaklanıyor olabilir.
fizyolojik olarak bir sorunun yok ise psikoloğa gidebilirsin maddi durumun el veriyor ise
eğer psikiyatriye gidip ilaç kullanmaya başlarsan ilacın faydalarını 3-4 hafta gbi uzun bir sürede görebilirsin
umudunu kesme sakın

daha once doktora gittim depresyon dedi ilac verdi ama ilaclar daha kotu yapti beni.fizyolojik olarak allaha cok sukur hicbir problemim yok.aslinda bende gitmek istiyorum psikologa ama yabanci bir ulkedeyim dil sorunum var.

ilaçları ne kadar kullandın peki
yani ilk başta vücudu biraz zorluyor ancak daha sonra iyileşme yoluna gidiyorsun
bende baş dönmeleri yapmıstı oldukça fazla
uyku yapmıştı isteksizlik yapmıştı
dr la konusup ilacını değiştirmesini de isteyebilirdin.

en son kullandigimi 1 ay kullandim.doktorum zaten surekli degistiriyordu ilacimi ama artik ben gitmiyorum doktora surekli ilac veriyor

ilacı ve doktoru aynı anda değiştirsen ?

cok ilac degistirdim simdi kullanmak istemiyorum doktora gelince degistirsemde bisey fark etmez cunku konusup derdini anlatamiyosunki..

cok ilac degistirdim simdi kullanmak istemiyorum doktora gelince degistirsemde bisey fark etmez cunku konusup derdini anlatamiyosunki..

ama böyle basından olumsuz düşünme
ben de cok dr degıstırdım 10 sene hem de benım koca bır 10 yıl düşünebılıyormuusn
ılaclar senı rahatlaır böyle aglamak senı daha da zora sokar

ama yine de sen bilirsin canım

Var var
ben ilaçlarımı kestim gene
3 gündür içmiyom kaydirigubbakcemile3
kabuslar başladı
ama genede içmicem

ne kadardır içiyordun ki azaltarak mı kestin

konuştuk ya
4 ayın içindeyim
daha fazla uztmak istemiyorum
zaten yüksek dozda almıyorum haftayada
doktor rendevum var
ilaçsızda yaşayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…