lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
saol canım sana daaaa

nerelerdesin dün yoktun hiçopuyorumnanaktan

gece gelldimmm satt 1 geçiyoduu:)

sen napıyosunnbayanssulusmile

1 de işten mı geldın gezmeden miiiiii:))

napım ben de dısarı cıktık esımle gezmeye yenı geldık:)

ilaçları bırakmama 20 gün kaldı sabırsızlanıyorum sen de var mı bişiiii

bizden başka kımse yıne yok forumdazemuszemus

1 de işten mı geldın gezmeden miiiiii:))

napım ben de dısarı cıktık esımle gezmeye yenı geldık:)

ilaçları bırakmama 20 gün kaldı sabırsızlanıyorum sen de var mı bişiiii

bizden başka kımse yıne yok forumdazemuszemus

yokk ne iişi osaate.)beee iyi yapmısın hafta sonusempatiksalakcinni
gezz tabi..bilmem yok heralde adt olmadım dahaa.s

bende bundan 1 yil once doktora gittigimde deprosyon dedi ve antidepresyon ilaci verdi ama ben 15 gun kadar kullandim ilaclar beni dahada kotu yaptigi icin biraktimsimdi yine ayniyim ama doktora gitmek istemiyorum cunku surekli ilac veriyo ama ilaclarla yasamak istemedigim icin kullanmak istemiyorum

bende bundan 1 yil once doktora gittigimde deprosyon dedi ve antidepresyon ilaci verdi ama ben 15 gun kadar kullandim ilaclar beni dahada kotu yaptigi icin biraktimsimdi yine ayniyim ama doktora gitmek istemiyorum cunku surekli ilac veriyo ama ilaclarla yasamak istemedigim icin kullanmak istemiyorum

kullanmaya ılk baslandıgında evet daha kotu etkı yaratıyor ancak snradan alısıyor bünye

alışırsın ilk 1 ayy öyle etkiler yapııyor sonra mutlu oluyosun.deneendi tescil edildii:))guclubacismile

Herkese Günaydınn.

Malesef aynen dediğin gibi.

Hadi birbirimize destek olup kurtulalım şu hastalıktanguclubacismile

ben ilac kullanmak istemiyorum.biraktiktan bir sure sonra yine insan basa donuyormus.ben 3 yildir boyleyim onceleri cok neseli biriydim ama simdi ben bile kendimi taniyomiyorum

depresyondan sonra değişiyor insan.
ben de eskiden çok farklı bir yapıya sahiptim şimdi kendim bile kendimi tanıyamıyorum.
yüzüm çoğu zaman gülmüyor suratım asık hep,eskıden ne kadar çok gülüyorsun derlerdi şimdi de sorun mu var neden somurtuyorsun dıyorlarakannehir

aynen bende oyleyim gulmek gelmiyor icimden bazen anlamsiz bir sinir geliyor.caresizim kizim var 2 yasinda onunla dahi oynayamiyorum bazen

sinir bana da geliyor arada sebebi belli değil ama birilerine bişiyler bulup huzur bozuyorum:(((
haklısın canım ama en azından çalışmıyorsun sanırım evdesın bak kızın da tam sevilme zamanı kendını zorla biraz .ben bu halimi çalışmaya da baglıyordum ama bilmemkiii

evet calismiyorum butun gun evdeyim kizila ugrasiyorum.hic tanimadigim bir ulkede ailemden uzaktayim.aslinda insan calisinca dahada rahatlar en azindan baska seylerle mesgul olur

ailenden uzakta olmama üzüldüm.aile büyük destek tabi
çalışınca da zor oluyor çnk işe veremıyorum kendımı sevmediğim ortamda sevmediğim bir işi yapınca insan daha da çıkmaza düşüyor malesef

:sinifsinif:

anliyorum sizi.tabiki insan sevmedigi bir ortamda olunca zamanda gecmez.insan dakikalari sayar bitsede gitsem diye.allah kolaylik versin

Back