Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrh sarı kantaronu hamilelikte kullanmak sakıncalımı acaba biliyormsun
hımm burda benim gibi ilacı bırakıp bebiş isteyenler varmış die duydum:)ben 5 sene ilaç kullandım 6 seneme girdim ağustosta baktım olmayacak özel terapi almaya başladım ağustos sonundan bei.faydasını görüyüroum çok şükür dr öle para göz bi dr deil cüzzi bi miktara bakıyo.ist şişliye yakın olanlara adres verebilirim.hatta ben burdan kk dan bir ark ın tavsiyesi ile buldum o dr u
inşallah bu yolda saglıkla ilerleriz...zor bi durum ilaçsızda inasan sanki yapamıyor...nüksediyoo sankii tekrar...hayırlısı..arada burdan paylaşalım kızlarr
merhaba ben yeniyim.bende çok bunalıyorum doktora gidiyorum depresyon diyip ilaç verip gönderiyor benim sorunum herşeyin olurunu biliyorum ama uygulayamıyorum çevremdekilere yaptığm önerileri kendim yapamıyorum.sürekli geçmişle yaşıyorum geçmişle yaşayanın geleceği olmaz biliyorum ama elimde değil.sürekli bişeyler düşünüyorum beynim çok yorgun.en ufak bi olumsuzlukta dünya başıma yıkılıyo ama en ufak iyi bişeydede dünyalar benim oluyo ben çok zor yaşıyorum bu ruh haliyla ama ne yapcam bilmiyorum...
merhaba hamile kaldınız mı peki şuan .
terapi nasıl oluyor hipnoz mu konuşma mı .CADIARZU
Nasılsın melisdeniz?
daha iyim canıma.s.
sen nasılsın zor zamanlarımızda olduu ilaçsızda idare ediyoz ama bazende devam..bebek yok..sende varmııııguclubacismile
Canım ben evli değilim : ) bekarım.
Zaten sağlıksız bir psikolojiyle bebek doğurmayı ya da hamile kalmayı doğru bulmuyorum.
'Suyun Hafızası' diye bir kitap var, bilmem bilir misin? (Ya da buna yakın bir isim)
Su, bünyesine her türlü duygu ve düşünceyi çekermiş.
Anne rahmindeki bebekte, su ortamında olduğu için, annenin korkuları, kaygıları, psikolojisi kısaca her şey bebeğe geçiyor.
Dediğim gibi, iyi ki evli değilim : )
Çünkü bu aralar psikolojim çok kötü.
Senin rahatsızlığın nedir bu arada?
terapi güzzel gidiyo.ilacı bırakmadım henüz.dr umla konuşmamıza göre nisan sonu mayıs başı bırakcaz ilacı ama terapiye devam.temmuz başına kadar da korunmaya devam.temmuz başından sonra da bebiş çalışmalarına start vercz inşkaydirigubbakcemile3
anladım:)canım iyki evli degilsin ozaman...
benim rahatsız demeyelimde bazen huzursuzluk kaygı yaşıyorum içimde...
ama daha iyim..senin durum neebilmiyorumkismile