lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
hayırrrr.
ama bellki artık başlarımeyvahedigeldismile

bence ilaç kullanma...
inan başara bilirsin
benimde çok yüksek boyutlarda doğa üstü olaylardan korkum var
ama üstüne gittikçe geçiyor inan bana...
hem ilacı bıraktıktan sonra tekrar ortaya çıkarsa o zaman ne yapıcaksın

yine kendin üstesinden geliceksin...

tabii ilacı içiyosun alışyoor vücüd
sonra bırakırsan tekrara başlıyor..am kualnmsında içim daralıyo sankii..şuan içmiyorum
ama düşüncemde bitkisel ürünlere yönelelim bencee..bilmiyorumkismile

psikiyatri yerine psikoloğa git..
gerçekten bu ilaçlar yapay mutluluk yapıyor..
yinede sen bilirsin canımcım.. ömrünün sonuna kadar al bırak al bırak olmuyor..
kendine zarar veriyorsun.. bencede bak ne güzel söyledin doğal yollardan bul çareni
ne biliyim çukulata ye hehe hayvan sahibi ol hayvanları seviyorsan
arkadaşlarınla takıl.. gez eğlen..
hayat boyunca sorunlar hiçbir zaman bitmiycek, belkide sebeb yokken için daralacak ama hepsi geçiçi..
herşey beyinde bitiyor :1hug: a.s.

heepsiii de varrrrrrrrrrrrrrrrrrr
işim eşim arkadaşlarım.muhabbet kuşum saol canıma.s.

ilaçsız yapabilirsin yaşayabilirsin diyen ark lar bişi sorcam.siz ka yıl içtiniz anti depresan.inanın o kadar kolay değil inanın.bırakma aşaamsında biri olarak sölüyorum bunu.

ilaçsız yapabilirsin yaşayabilirsin diyen ark lar bişi sorcam.siz ka yıl içtiniz anti depresan.inanın o kadar kolay değil inanın.bırakma aşaamsında biri olarak sölüyorum bunu.

1 yıl belkide daha fazla kesintisiz kullandım...
Oldukça zor günler geçirdim...
Büyük konuşuyorum ama bir daha içmem...
Zaten bırakırken neler çektiğimi bir ben bir allah bilir
Kaç kez bu ilaçlar yüzünden komalık olduğum da cabası ya neyse..

ılaç kullanma diye önerdiysem sallama olsun diye söylemedim..
Ki bir psikolog arkadaşım en fazla 6 ay içmen gerekirdi dedi.. Ciğere bağlı yetmezliklerin ortaya çıkabileceğini söyledi.. ve de bağımlılık yerimseniben
Nihayetinde bi hayle yan etkileri var..

Herşeyin beyinde bittiğini gördüm ve anladım..
Benimki sadece bir öneriydi a.s.

saoll bitanem..iyim:)))
sen ilaçççsız idare ediyorummmopuyorumnanaktan

Allah iylik versinn canımm :1hug:
Bende iyiyim süperimm guclubacismile
İlaç almamana sevindim.. Daha da iyi olacaksın inşallah..
İdare etme, iyi olmaya da çalışma.. Sadece iyi ol kaydirigubbakcemile5 :1hug:
Çok şey istemedim değil mi
kaydirigubbakcemile3

yokk canım biraz zoralayıcı olmususn okadar:1ninca:
şartlandırıyosun kendini :jeyyar:
iyim yim seni kırmayım süperryerimseniben

kızlar allah bişey veriyorsa mutlaka dermanını da veriyordur sadece bize düşen aklımızı işletip o dermanı bulmak öncelikle herşey insanın kendinde bitiyor bu bir gerçek kendimizi çok dinlediğimiz ve meşguliyetsizliğimizden dolayı bu pa ve depresif haller görülüyor ama bazen başa çıkmak zorlaşıyor o yüzden antidepresanlarla değilde doğal yollardan yardımımızı almalıyız derim.Mesela şu sarı kantaron birçok ülkede kullanılıyor, doğal mutluluk ve stres azaltıcı bir bitki aranızda hapını kullanan var mı yan etkileri filan oluyor mu, ben de doğadan yararlanıp bu bitkiyi kullanmak istiyorum kullananların görüşleri lütfen...

slm ben otuz yaşındayım 7 senedir rahatsızım 3 senedirde evliyim eşim çocuk istiyor ama ben ilaç kullandıpım için bir türlü ilaçları bırakıp çocuk yapamadım eşim çık baskı yapıyor bu yüzden çok sıkıntı çektim bir haftadır ilaç içmedim arada sıkıntılarım mutsuzluklarım oluyor inşallah bende ilaç içmeyeceğim bu hastalığı yeneceğim benmde çocuğum olacak yukarıdaki yazı çok güzel ağlaya ağlaya okudum bu yazıdan ders çıkarıp hayatıma geçireceğim. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…