lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314

Psikiyatr - Psikolog önerileri diye bir topik var.
Ordan yardım alabilirsiniz.
Ayrıca benim psikologum da çok iyidir. Çok severim kendisini.
Özelden ismini verebilirim ama şu an çalışma yeri belli değil.
Özelden anlatabilirim ayrıntılı.

Yeni yılda kötüyüm demek yok artık

Allahın izniyle tertemizzz bir yıla sağlıkla girelimm opuyorumnanaktan

sıkıntıda neymişş hıhhh çokta tınnnn zemuszemus

alkisalkisalkis LaYD GAGA - Bad Romance alkisalkisalkis

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :sm_cool:

Rah-rah-ah-ah-ah!
Muh-muh-muh-muh-mah!
Rah-rah-ooh-la-la!
Want your bad romance

:roflol: :roflol:
Melisssss bu şarkııııııı ikimize

ü
sositosositosositosositosositososito
balımmmheee:)))tam bizlikk bu walaiiiiiiiiiii:kedi:

üfff bazen içim daralıyooo(
bi korkku geliyoo sonra geçiyoooo balım...olumunekankayizsmile

Ne yapalım o iç daralması geldimi baş şeylerle oyalanıcaz ben öle yapıyorum ...korku ne korkusu peki neyden korkuyorsun :)) benim korkum hasta olma korkusu guclubacismile

merhaba benım panik atak mı bılmıorum ama
ben sürekli kötü birşey olucakmış gibi geliyor
sanki birine verdim sır gün yüzüne çıkıcak o çıkarsa ne yaparım dıye dusunuyorum şöyle olsa ben ne yaparım dıye sürekli düşünüyorum bu nedır ??????????
kötü bir olay yaşasam ve bunun altından kalksam herşeyi düzeltesem biri bu olay hakkında konuşcak bana eskiyi hatırlatcak diye ödüm kopuyor ve bunlar ara ara geliyor o zaman çok panik oluyorummm off anlatamıyorum derdimi bile acaba benım durumum ney

anksiyete bozukluğu ya da obsesif-kompulsif bozukluk(takıntılı düşünceler) olabilir.
anlamsız bir düşünceye takılırsın,çok yoğunlaşınca üzerinde teoriler üretip korkularını çoğaltırsın.böylelikle anksiyeten oluşur ve seni rahatsız eder.yapılacak şey psikoloğa gidebiliyorsan git.gidemiyorsan,mantıklı şeyler düşünmeye çalış.olmamış şeyleri olacakmış gibi düşünme,"olursa çaresine bakarız" diye beynini telkin et.şunu unutma ki,çaresi olmayan hiç birşey yoktur.geçmiş olsun.a.s.

sosyal anksiyete bozukluğu.. (psikolojik mide bulantılarım ve aşırı kilo kaybı, çünkü ne yesem afedersiniz çıkarıyordum) yüzünden bir yılı aşkın anti depresan kullanmak durumunda kaldım
sorun çözüldü amma bu sefer hapı bırakmam çok güç olmuştu.. 2 kez bırakmaya çalıştım bırakamadım ama sonunda dayandım...

ne zaman hapı bırakmaya kalksam sanki biri beni korkutuyormuş gibi sıçrıyordum yerimden
epileptik belirtiler, mimikler
titreme
huzursuzluk
güvensizlik
ilaci alma iseteği sanki eroin gibi..

tam 3 hafta bu sıkıntıları çektim.... inatla içmedim hapı.. bir baktım bu belirtiler kalktı ortadann..
bir daha antidepresan hapı içmemm.. Allah düşürmesin muhtaç etmesin ama beyin kimyamı maf etmişti..
eyvahedigeldismile

Son düzenleme:

evt alıikanlk yapıyooo
ilacı bırakıyosun,am bi müüdet sonra sinsice geri gelebiliyorrrbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…