kızlar bişey sorcam size buraya ilk kez yazıyorum yardımınıza ihtiyacım var
istanbulda bildiğiniz ii bir psikatrist-psikolog var mı bir aile dostumuzun kızı çok rahatsız burda (uşak) akıl fazlalığı filan demişler 6 aydır ilaçlarla duruyor kızcağız onlarda hep uyutuyor iyice sersem olmuş ben burdaki doktorlara güvenmiyorum zaten hepsi para peşinde o yüzden size bir sorayım dedim istanbulda iyi biri varsa oraya gelecekler son çare olarak
üalkisalkisalkis LaYD GAGA - Bad Romance alkisalkisalkis
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :sm_cool:
Rah-rah-ah-ah-ah!
Muh-muh-muh-muh-mah!
Rah-rah-ooh-la-la!
Want your bad romance
:roflol: :roflol:
Melisssss bu şarkııııııı ikimize
boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
Yine ne oldu olumunekankayizsmile
üfff bazen içim daralıyooo(
bi korkku geliyoo sonra geçiyoooo balım...olumunekankayizsmile
Ne yapalım o iç daralması geldimi baş şeylerle oyalanıcaz ben öle yapıyorum ...korku ne korkusu peki neyden korkuyorsun :)) benim korkum hasta olma korkusu guclubacismile
anksiyete bozukluğu ya da obsesif-kompulsif bozukluk(takıntılı düşünceler) olabilir.merhaba benım panik atak mı bılmıorum ama
ben sürekli kötü birşey olucakmış gibi geliyor
sanki birine verdim sır gün yüzüne çıkıcak o çıkarsa ne yaparım dıye dusunuyorum şöyle olsa ben ne yaparım dıye sürekli düşünüyorum bu nedır ??????????
kötü bir olay yaşasam ve bunun altından kalksam herşeyi düzeltesem biri bu olay hakkında konuşcak bana eskiyi hatırlatcak diye ödüm kopuyor ve bunlar ara ara geliyor o zaman çok panik oluyorummm off anlatamıyorum derdimi bile acaba benım durumum ney
sosyal anksiyete bozukluğu.. (psikolojik mide bulantılarım ve aşırı kilo kaybı, çünkü ne yesem afedersiniz çıkarıyordum) yüzünden bir yılı aşkın anti depresan kullanmak durumunda kaldım
sorun çözüldü amma bu sefer hapı bırakmam çok güç olmuştu.. 2 kez bırakmaya çalıştım bırakamadım ama sonunda dayandım...
ne zaman hapı bırakmaya kalksam sanki biri beni korkutuyormuş gibi sıçrıyordum yerimden
epileptik belirtiler, mimikler
titreme
huzursuzluk
güvensizlik
ilaci alma iseteği sanki eroin gibi..
tam 3 hafta bu sıkıntıları çektim.... inatla içmedim hapı.. bir baktım bu belirtiler kalktı ortadann..
bir daha antidepresan hapı içmemm.. Allah düşürmesin muhtaç etmesin ama beyin kimyamı maf etmişti.. eyvahedigeldismile
ilaç kullanıyormusun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?