• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

larzunun Nian:)

o gözlere bakıpta aşık olmamak mümkün mü :asigim: damat adayımız çok şanslı ,Allah tamamına erdirsin canım Şeniz

arzucum malesefki yolla adresinden yüklediğin söz resimlerini, o güzel yüzünü göremedim imajdan açılıyor sadece tekrar ekleyebilir miisn:))

gamzelim benimmm çok yakışmışsınız allahım tamamına erdirsin ömür boyu mutluluklar diliyorum haaaa düğün resimlerini koymayı unutma sakın:nazar:

birbirine yakışan ender çiftlerden olmuşsunuz...
Allah tamamına erdirsin.sizi nazarlardan korusun canım

Çok çok güzel olmuşsun çok yakışmışsınız Allahım hep böyle mutlu etsin :1hug::nazar:

gamzelim benimmm çok yakışmışsınız allahım tamamına erdirsin ömür boyu mutluluklar diliyorum haaaa düğün resimlerini koymayı unutma sakın:nazar:

bebeğim çok sağol tatlımmm :)))) koymam mı kızzz koyacamm tabiihihoyyyt

birbirine yakışan ender çiftlerden olmuşsunuz...
Allah tamamına erdirsin.sizi nazarlardan korusun canım

ne kadar güzel yazmışsın bebeğim ellerine, duyguna sağlık çok incesiz canım benimmm aminn güzel duan içinn hepimizi...:Saruboceq:

Çok çok güzel olmuşsun çok yakışmışsınız Allahım hep böyle mutlu etsin :1hug::nazar:

hayatımmm teşekkür ederim bitanemmm çok sağol allah sizi de canım en yakın zamanda inşallah tamamına erirsin bebeğimmm hihoyyyt

maşallaaaahhh
ççook güsel olmuşsun elbise fln muhteşem
mutluluklar dilerimm:nazar::nazar::nazar:

çok teşekkür ederim bitanemmm çok sağoll güzel sözlerin için güzel dileklerin içinnŞeniz

o gözlere bakıpta aşık olmamak mümkün mü :asigim: damat adayımız çok şanslı ,Allah tamamına erdirsin canım Şeniz

seninki de bebeğimm seninn kii deeeeee o boya posa endama asıl aşık olmamak mümkün mü anammm :)))sositososito
Şeniz

canim allah tamamina erdirsin. cok yakismissiniz. elbiseni de cok begendim. cok yakismis.
eee güzele ne yakismaz. allah nazarlardan korusun:nazar:a.s.

canım çok güzel olmuşsun
allah tamamına erdirsin
yüzündeki gülümsemen hiç solmasın yerimseniben

canımm coook güzel olmuşsunnn
birbirinizede cok yakısmıssınızz annemde çook begendiii:)
Allah ayırmasınn :teselli: Şeniz

canım çok güzel olmuşsun
allah tamamına erdirsin
yüzündeki gülümsemen hiç solmasın yerimseniben

Allah tamamına erdirsin... çok yakışmışsınız

cok yakısmıssınız canım mutluluğunuz daim olsun inş..

canımm coook güzel olmuşsunnn
birbirinizede cok yakısmıssınızz annemde çook begendiii:)
Allah ayırmasınn :teselli: Şeniz

hay senin annene kurbaan olurum canım benim yaaaaa

allah bir yastıkta kocatsın....gülen yüzünüz hiç solmasın....

:lepi:Şeniza.s.kaydirigubbakcemile4:içelim::teytey:kaydirigubbakcemile5

çok tatlısınızz sizzz çoookkkkk çok teşekkür ederimmmm bebeklerrr

Son düzenleme:
yuzunde resmen nur var canim ya! her resimde ayri bir seker cikmissin...guzelligin hic solmasin bitanem :asigim: kaydirigubbakcemile5

Back