Saç,makyaj,kıyafet her şey on numara.Kesinlikle çok güzel . Sizin elbisenizin aynısını , geçen sene benim düğünümde kız kardeşim giymişti , görünce aklıma geldi bir kez daha :)
Allah tamamına erdirsin.
Elbiseni çok beğendim yüzün de çok güzelmiş canım maşallaha.s.
Sonunda o guzel yuzunu gordukk kiz ben hep makyajlarinda gozlerini goruyodum merak ediyodum tahmin edildigi gibi cok guzelmissin allah nazarlardan korusun cok yakismissiniz bi omur mutlu olurssunuz darisi gelinlik resmine bakmaya
ömür boyu mutluluklar dilerim
bende hemşerim olduğunu yeni farkettim .maşallah arkadaşım herşeyin çok güzel.başta senmakyaj bölümünde gözlerini beğenmiştim kalanı da çok güzelmiş.inşallah bu güzellikler hep seninle olsun Allah hayırlı bir evlilik versin mutlu ol.inşallah damat bey de kıymetini bilsin
inşallah.çağırırsan neden olmasınyerimseniben
çok güzel olmuşsun canım hem yeşiller yakışmış hemde hoş bi havan var zaten Allah tamamına erdirsin
maşallah ya sac kıyafet renk hersey cok güsel olms ve birbirinizede cok yakışmıssınz rabbim mutluluğunuzu daim etsin zemuszemus
boydan canlarımmmm paralarda o biçim yanee :)))))))
yarıldım yaa manyakk:roflol::roflol::roflol:
güzelliğine bakmaktan kaçırmışım bombayısırnaşık şey
:roflol::roflol:bilmemmicanlarım çok teşekkür ederim güzel yazılarınıza çok incesiniza.s.
kız asom evde yapacaktık nişanı ben kuaföre basit bi makyaj saç yaptırmaya gidiyorum
kuafördeyim saat 4 bana haber geliyor arkdaşlarını ara bi yer tuttuk dışarda yapacaz
ben o makyajı o saçı nasıl çevirdim beni bi görmen lazımdı
sonra tabi son anda milletin haberi olunca paralar da az oldu
sen bilirsin zati bizim aşiretin düğününlerini bir gelin zor taşırdı da kumasını da yanına koyarlardı altınları taşısın diyee:))))))))
Canım çook güzelsin.Çok güzel olmuşsun.Yeşil de yakışmış sana...Mutluluklar ilarzucum ...
güzeller güzelii yaa valla bu kadar nişan düğün resimlerinden sen gibi güzeline rastlamadım Allah seni nazardan saklasın hep mutlu ol inş.. idolümsün
:roflol::roflol:bilmemmien son halil ağamızın millet vekili oğlu hüsmenin hiltondaki nişanına ibrahim tatlıses geldi tv ye çıktı düğün,dolarlar havada uçtu unuttunmu:smiley-cool::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?