• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

larzunun Nian:)

kızzzz

onore oldum, duygulandım, utandım,,,,:kedi:

o senin güzel bakan gözlerinden öperim canım

yüreği temizz insanŞeniz
ne bilem acciiip şeyler oldum çiçeğim yaa çok teşekkür ederimm güzel sözlerin için çok incesin

en güzel günleri yaşa hep yüzün hep gülsün bebeem

güzel bakmıyorum,sen güzel olduğun için güzel görüyorum canım benimŞenizallah nazardan saklasın,enişte çok şanslı,sadece yüzün değil,yüreğinde güzel belli,senin o gamzelerinden öperim ben ceylan gözlüm:nazar::1hug:istediğin kadar onore ol hakkın gülüm:lepi:hepimizin yüzü gülsün işallah:Saruboceq:canım benim saol güzel dileklerin için...yeni videolarınıda bekliyorum bu arada,fan clup un olum kız:roflol:

ablaların gülü bi tanesiiii çok tatlı olmuşsun sen yaaa
saçım makyajım istediğim gibi olmadı diyosunn amaa inş. düğüne artıkkk
düğünde fecii olursun sen :D canımın içi

Allah ayırmasın sizi emi opuyorumnanaktan

çıtırıımmm benimmmm

çok teşekkür ederimmm güzeliiimmmmm

Cok guzelsin canim, makyajini da cok begendim.
Bir omur boyu mutluluklar dilerim canim.

sansi canım çok teşekkür ederim güzel yazıların için çok teşekkür ederim.

valla yeni gördüm.. cok güzel olmussun ya.... Allah tamamını erdirsin..

o kaa uçuyon emme beni bi görmüyon meleeemm:))))))

canım benim çok teşekkürler

güzel bakmıyorum,sen güzel olduğun için güzel görüyorum canım benimŞenizallah nazardan saklasın,enişte çok şanslı,sadece yüzün değil,yüreğinde güzel belli,senin o gamzelerinden öperim ben ceylan gözlüm:nazar::1hug:istediğin kadar onore ol hakkın gülüm:lepi:hepimizin yüzü gülsün işallah:Saruboceq:canım benim saol güzel dileklerin için...yeni videolarınıda bekliyorum bu arada,fan clup un olum kız:roflol:

:kedi::kedi:

asom çok sağol gülüm benim amin balllı lokmam güzel duaların için yaprak sarmasım:=)

çokk yakışmışsınız maaşallah Arzu arkadaşım çok güzel olmuşsun harikaa gördüm seni:)Allah tamamına erdirir inş.:)

kısssssssss sen ne güzelsin öyle ya
allah hep o yüzünü güldürsün emi senin

Back