• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

larzunun Nian:)

ilarzuuu elbisene bittim.. çok yakışmış yahu. allah tamamına erdirsin. elbiseni nerden aldın çok beğendim :)

neşelim çok teşekkür ederim bitanesi İstanbul Bakırköyden aldım benim aldığım dükkan aşağısındaydı bayağı dükkkanların
fakat şimdi her yerde görüyorum bu elbiseden ben aldığımda tekti:))

maşallah Allah azardan saklasın çok güzelsin ve çok güzel olmuşsun ablacım Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.

çok teşekkür ederim bal peteğiiŞeniz

hayrlı olsun canım cok yakısmıssınız ve cok tatlısın ya...masallah

çok teşekkür ederim prenses sen de öylesinopuyorumnanaktan

canım o ne güzellik öyle yaa hayırlı olsun allah tamamına erdırsın saclarıne bayıldım rengine kendı sacınmı boyamı???

canım çok teşekkür ederim kendi saçlarım bitanesi koyu kumralkaydirigubbakcemile5

:nazar: allah nazarlardan saklasın bu ne güzellik ya 41 kere maaşallah canım benim.buarada sana bi sorum olacak yakında nişanlanıcak bitir olaraktan:utangac: saçın kalın masamı?

semacım çok teşekkürler hayatım saçların orta inceydi maşası

allahım sende bi içim su gibisin.. hele de gamzen çokşirin.. allah nazardan saklasın seni yaç...

çook teşekkür ederim kathelina çok mutlu ettin beni canımmopuyorumnanaktan

canim allah tamamina erdirsin cok guzel olmussun canim tek kelimeyle supeeeeeeeeeeerrrsin

çok tşekkür ederim bitanesi amin güzel duaların için herkes kavuşsun sevdiğine inşallah:Saruboceq:

a.s. çok teşekkürlerrr

bari resimleri yenileyeyim bayağıdır aynı fotolar duruyor

hanıı dıger resımler canım beklıoruzz bu guzellıgı bızlerden mahrum ettmeee olirmii melekkkk zemuszemusbu aradaa cok guzelll olmussun sacın basın makyajın helekıı o gamzen supperr allah nazarlardan kourusun ıkınızı en yakında dugun resımlerınıde gormek umıdıyleee opuyorum sekerrrrrr opuyorumnanaktan

meryemim çok teşekkür ederim ay inşallahhh hemencecik olsa da koysak valla

canim sen ne guzelmişsin oyle ya bak bak bittim resmen:nazar:o elbise sac makyaj nasl yaksms ya cok tatlısın canm benm.allah tamamna erdrsin.ozendm ama ya nişan falanzemuszemusdarisi basimiza insallaaaah

Yeni gördüm fotoları cooook güzelsin maşallah Allah tamamına erdirsin cok yakışmışsınız :)

peri kızı gibi olmuşsun yeşiller de çok yakışmış canım
Rabbim tamamına erdirsin
bir ömmür boyu mutlu olun inşallahhhh

eee ama merak edilmiyecek kadar degilmiş be canım elbisende makyajında saçlarında çok güzel olmuş ama önemli olan onları taşıyanda diye boşuna dememişler :))) tebrik ederim allah tamamını erdirsin inş.

canim sen ne guzelmişsin oyle ya bak bak bittim resmen:nazar:o elbise sac makyaj nasl yaksms ya cok tatlısın canm benm.allah tamamna erdrsin.ozendm ama ya nişan falanzemuszemusdarisi basimiza insallaaaah

oyy farecikimmmm çok teşekkür ederim pembem o senin güzel bakan gözlerini seveyim ben öptüm kocamaanŞeniz

çok güzel birşey inşallah sen de en yakın zamanda tadarsın bu mutluluğu

Yeni gördüm fotoları cooook güzelsin maşallah Allah tamamına erdirsin cok yakışmışsınız :)

çook teşekkür ederim canım amin güzel duan için hepimizi...
bebeeeem yaa nası pozitif ışık saçan bi yüzün var senin...yirimmm yirimmm:nazar:

yağmurluğum çok teşekkür ederim keten helvam öperim sulu suluuuyerimseniben

canım benım ALLAH tamamını erdırsın omur boyu guzel yuzun hep gulsun

oyyy amiin güzel duaların için inşallah hepimiz hemencecik tamamına ereriz çiçeğimŞeniz

peri kızı gibi olmuşsun yeşiller de çok yakışmış canım
Rabbim tamamına erdirsin
bir ömmür boyu mutlu olun inşallahhhh

canımm çok teşekkür ederrimmm o senin güzelliğinnn amin inşallah hepimiziŞeniz

Allah tamamını erdirsin..yeşil yeşill çok guzel olmuşsun

çook teşekkür ederim bitenem yeşili annem istedi yerimseniben ama kınada kırmızı olacak çok bi ani karar olmazsaakaydirigubbakcemile4

eee ama merak edilmiyecek kadar degilmiş be canım elbisende makyajında saçlarında çok güzel olmuş ama önemli olan onları taşıyanda diye boşuna dememişler :))) tebrik ederim allah tamamını erdirsin inş.

çook çook teşekür ederim cimi çok incesin. amin canım hepimizi inşallah en yakın zamandaa sevdiğiimize kavuştursun:Saruboceq:

makyaj elbise fln çok güzel olmuşsun vallaa
hayırlı olsun mutluluklarrrr:nazar:

Gamzeni yerim senin :))
kusura bakma biraz laubali oldum ama valla içimden geldi :))
mutluluğunuz daim olur inşallah

allah tamamını erdirsin fıstığım birbirinize çok yakışıyorsunuz:nazar: ve buarada çok güzel olmuşsun ilarzucummmm:nazar:

canım elbısene bayıldım gercekten cok guzel nerden aldın ?
bu arada mutluluklar allah ayırmasın darısı benım başıma

cok güsel olmussun o güsel gamzene makyajında cok güsel olmuss canımm Allah devamını getirsin bir ömür mutlu olun İnşallah

çok güzel ya birbirnize çok yakışmışsınız elbisen yüz güzelliğinin yaninda sönük kalıyor Arzucum. 41,5 kere masallah

Back