• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

larzunun Nian:)

Saç,makyaj,kıyafet her şey on numara.Kesinlikle çok güzel . Sizin elbisenizin aynısını , geçen sene benim düğünümde kız kardeşim giymişti , görünce aklıma geldi bir kez daha :)
Allah tamamına erdirsin.

Elbiseni çok beğendim yüzün de çok güzelmiş canım maşallah :nazar:a.s.

çok teşekkür ederim kızlar hepimizi allah tamamına erdirir inşallahh

Sonunda o guzel yuzunu gordukk kiz ben hep makyajlarinda gozlerini goruyodum merak ediyodum tahmin edildigi gibi cok guzelmissin allah nazarlardan korusun cok yakismissiniz bi omur mutlu olurssunuz darisi gelinlik resmine bakmaya

Sonunda o guzel yuzunu gordukk kiz ben hep makyajlarinda gozlerini goruyodum merak ediyodum tahmin edildigi gibi cok guzelmissin allah nazarlardan korusun cok yakismissiniz bi omur mutlu olurssunuz darisi gelinlik resmine bakmaya

ay o ne güzel bir duadır öyle gülüm amin canımmm herkesin en kısa zamanda her işi tamamlanır inşallahhh bebeğim çok sağolasınŞeniz

bende hemşerim olduğunu yeni farkettim .maşallah arkadaşım herşeyin çok güzel.başta sen:nazar: makyaj bölümünde gözlerini beğenmiştim kalanı da çok güzelmiş.inşallah bu güzellikler hep seninle olsun Allah hayırlı bir evlilik versin mutlu ol.inşallah damat bey de kıymetini bilsin

ömür boyu mutluluklar dilerim

canım çok teşekkürler sana da balım mutluluklar dilerim

bende hemşerim olduğunu yeni farkettim .maşallah arkadaşım herşeyin çok güzel.başta sen:nazar: makyaj bölümünde gözlerini beğenmiştim kalanı da çok güzelmiş.inşallah bu güzellikler hep seninle olsun Allah hayırlı bir evlilik versin mutlu ol.inşallah damat bey de kıymetini bilsin

waayyy toprakkkŞeniz gel öpem canım benim Şeniz

o zaman seneye düğünüme de beklerim :)

çok güzel olmuşsun canım hem yeşiller yakışmış hemde hoş bi havan var zaten Allah tamamına erdirsin:nazar:

maşallah ya sac kıyafet renk hersey cok güsel olms ve birbirinizede cok yakışmıssınz rabbim mutluluğunuzu daim etsin zemuszemus

boydan canlarımmmm paralarda o biçim yanee :)))))))

yarıldım yaa manyakk:roflol::roflol::roflol:
güzelliğine bakmaktan kaçırmışım bombayısırnaşık şey

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah.çağırırsan neden olmasınyerimseniben

çok güzel olmuşsun canım hem yeşiller yakışmış hemde hoş bi havan var zaten Allah tamamına erdirsin:nazar:

maşallah ya sac kıyafet renk hersey cok güsel olms ve birbirinizede cok yakışmıssınz rabbim mutluluğunuzu daim etsin zemuszemus

canlarım çok teşekkür ederim güzel yazılarınıza çok incesiniza.s.

boydan canlarımmmm paralarda o biçim yanee :)))))))

yarıldım yaa manyakk:roflol::roflol::roflol:
güzelliğine bakmaktan kaçırmışım bombayısırnaşık şey

kız asom evde yapacaktık nişanı ben kuaföre basit bi makyaj saç yaptırmaya gidiyorum

kuafördeyim saat 4 bana haber geliyor arkdaşlarını ara bi yer tuttuk dışarda yapacaz

ben o makyajı o saçı nasıl çevirdim beni bi görmen lazımdı

sonra tabi son anda milletin haberi olunca paralar da az oldu
sen bilirsin zati bizim aşiretin düğününlerini bir gelin zor taşırdı da kumasını da yanına koyarlardı altınları taşısın diyee:))))))))

Canım çook güzelsin.Çok güzel olmuşsun.Yeşil de yakışmış sana...Mutluluklar ilarzucum ...

güzeller güzelii yaa valla bu kadar nişan düğün resimlerinden sen gibi güzeline rastlamadım Allah seni nazardan saklasın hep mutlu ol inş.. idolümsün:D

canlarım çok teşekkür ederim güzel yazılarınıza çok incesiniza.s.

kız asom evde yapacaktık nişanı ben kuaföre basit bi makyaj saç yaptırmaya gidiyorum

kuafördeyim saat 4 bana haber geliyor arkdaşlarını ara bi yer tuttuk dışarda yapacaz

ben o makyajı o saçı nasıl çevirdim beni bi görmen lazımdı

sonra tabi son anda milletin haberi olunca paralar da az oldu
sen bilirsin zati bizim aşiretin düğününlerini bir gelin zor taşırdı da kumasını da yanına koyarlardı altınları taşısın diyee:))))))))
:roflol::roflol:bilmemmi:delphin:en son halil ağamızın millet vekili oğlu hüsmenin hiltondaki nişanına ibrahim tatlıses geldi tv ye çıktı düğün,dolarlar havada uçtu unuttunmu:smiley-cool::teytey:

Canım çook güzelsin.Çok güzel olmuşsun.Yeşil de yakışmış sana...Mutluluklar ilarzucum ...

çok teşekkürler bebeğim annem istedi hep yeşil hayal edermiş ben de beyaz üzerine çiçekliyi gittim değiştirdim nişanlıma çok fena sinirlenmişti
çünkü aldığımız yer istanbul ben de bursadan çocuğa elbise değiştittiriyorum:))

güzeller güzelii yaa valla bu kadar nişan düğün resimlerinden sen gibi güzeline rastlamadım Allah seni nazardan saklasın hep mutlu ol inş.. idolümsün:D

oyyy çok teşekkür ederimmm bal bademimmm karemelli dondurmam:)cokacimcoook

:roflol::roflol:bilmemmi:delphin:en son halil ağamızın millet vekili oğlu hüsmenin hiltondaki nişanına ibrahim tatlıses geldi tv ye çıktı düğün,dolarlar havada uçtu unuttunmu:smiley-cool::teytey:

oooff karnım ağrıdı deli yaa ne açıkliin o kadar sülalemizin servetini medyatikliğimizi anam yaa

bak içeri alırlar bizi sonra vergiden:)))

haklısın kuzen coştum işte:smiley-cool:temem tıp:ecrin_bebek:
içeri alsalar kaç yazar,paşa paşa yatar çıkarız be gülüm,babam saolsun ağalar gibi bakar bağa:delphin:

oyyy güzelliğe bakın heleeee abowwwww maşallah maşallah kıçç kaba etini falan kaşı bişi yap saçını çek dilini ısır yoksa benm mi yapmam lazım la bunları:uhm:cok güzelsin canım cok güzelin ötesisin allah mesut etsin tamamını erdirsinŞeniz

Back