• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

larzunun Nian:)

saç modelini ve makyajını çok beğendim a.s.
Allah tamamına erdirsin canım mutluluklar :nazar:

bu arada takıların hepsi sende enişteyi boş bırakmışlar -tatlicadiarzu-

Allah tamamına erdirsin ben de yeni nişanlandım temmuz18 de gerçekten çok yorucu ama çok tatlı bi yorgunluk. tebrik ederim sizi

Arzu harikasın yaa cok tatlısın.Allah nazarlardan saklasın seni..:nazar:
Bu arada nişanlında cok sanslı haa en güzel kızı kapmış valla alkisalkisalkis kıymetini bilsinvereliniortak
mutluluklar diliyorum size canım benim.a.s.yerimseniben

cok begendim gercekten,ben her gelini begenmem,o konuda cok titizimdir.rujun,ten rengin,sacin,elbisen,,,cok guzel...yuzun de guzel ki,makyaj o kadar yakismis...
tebrikler canim,Allah tamamina erdirsin insallah

saç modelini ve makyajını çok beğendim a.s.
Allah tamamına erdirsin canım mutluluklar :nazar:

bu arada takıların hepsi sende enişteyi boş bırakmışlar -tatlicadiarzu-

:roflol:

yaw nedense onun tarafıda bana taktı sanırsam gideceği yeri biliyorlardı:roflol:

Allah tamamına erdirsin ben de yeni nişanlandım temmuz18 de gerçekten çok yorucu ama çok tatlı bi yorgunluk. tebrik ederim sizi

offf hem de ne yorucu nasılş geçti bilmiyorum açıkçası rüzgar gibi hiçbirşey analmadım herşey son anda oldu
hayatım boyunca zaten hep son anların insanıydım nişanım da öyle oldu

ama lütfen düğün öyle olmaasınnn:Saruboceq:

Arzu harikasın yaa cok tatlısın.Allah nazarlardan saklasın seni..:nazar:
Bu arada nişanlında cok sanslı haa en güzel kızı kapmış valla alkisalkisalkis kıymetini bilsinvereliniortak
mutluluklar diliyorum size canım benim.a.s.yerimseniben

çok teşekkür ederim bitanesim ya çok incesin o senin güzelliğin bidenem

cok begendim gercekten,ben her gelini begenmem,o konuda cok titizimdir.rujun,ten rengin,sacin,elbisen,,,cok guzel...yuzun de guzel ki,makyaj o kadar yakismis...
tebrikler canim,Allah tamamina erdirsin insallah

ŞenizŞeniz

çok teşekkür ederim canım amin güzel duaların için

çok mutlu oldum

oyyy güzelliğe bakın heleeee abowwwww maşallah maşallah kıçç kaba etini falan kaşı bişi yap saçını çek dilini ısır yoksa benm mi yapmam lazım la bunları:uhm:cok güzelsin canım cok güzelin ötesisin allah mesut etsin tamamını erdirsinŞeniz

:roflol::roflol:

ay ben de bilmem ki balım ikimiz de aynı anda yapalım nolur nolmaz yaa:içelim:

çok teşekkür ederim canım benim sen de çok içtensin çok sağol güzel duan için hepimizi canım

çok tatlısınız resimlerinize bakmaktan alamadım kendimi
maşallah m diyorum nazarlardan korusun allahımamin

Şeniz
çok teşekkür ederim canım hem dua etmişsin amin de demişsin ya bayıldım sana yaaaŞeniz gerçekten ne kadar içi dışı bir birisisin sen öyle canım benim çok teşekkürler

:nazar: harikasın balımmmm ya
allah hep mutlu etsin

gül reçelimmm

keten helvammmm

sizi de bizi de hepimizi birbirimize kavuştursun anam ayrılmamacasına inşalaahhhhh:Saruboceq:

yani bir insan bir topiği 5 ay sonra fakeder mi; ben ederim.:kedi:
neyse konu sahibi benden daha şaşkın çıktı da resimlere baktım.
zira 2.ayda alıntı yapmayın fazla tutmayın kadırıcam yazdığı resimler hala duruyor. kaydirigubbakcemile3

arzuu süpersin.
çok hoş olmuşun bebeeem.
ama seni şu an yürüyen bir merkez bankası gibi görüyorum :roflol:

yani bir insan bir topiği 5 ay sonra fakeder mi; ben ederim.:kedi:
neyse konu sahibi benden daha şaşkın çıktı da resimlere baktım.
zira 2.ayda alıntı yapmayın fazla tutmayın kadırıcam yazdığı resimler hala duruyor. kaydirigubbakcemile3

arzuu süpersin.
çok hoş olmuşun bebeeem.
ama seni şu an yürüyen bir merkez bankası gibi görüyorum :roflol:

hakkatten anam yaaa heç bakmadım ki sen deyince bi baktım hangi resimleri koyduğumu unutmuşum iyi mi?

:roflol::roflol:

ama evet resimleri koydum sonra da foto kalkdrımak yasak didiler ondan kaldı öle bibeem

delikafadulden

varya senin gelinlik zevkini dugun resimlerini simdiden merak ediyorum kimbilir ne guzel bir dugun organize edersin bacum senkaydirigubbakcemile2

Canım maaşaallah çok güzelsin ....
Çokta yakışmışsınız Allah nazarlardan saklasın ve tamamına erdirsin inşallah....

Canım maaşaallah çok güzelsin ....
Çokta yakışmışsınız Allah nazarlardan saklasın ve tamamına erdirsin inşallah....

çok teşekkür ederimm canısımmmmmŞeniz

varya senin gelinlik zevkini dugun resimlerini simdiden merak ediyorum kimbilir ne guzel bir dugun organize edersin bacum senkaydirigubbakcemile2

sorma bitanem şimdiden karra karraa düşüünüümm ama gelinlik modelim aşağı yukarı belli sevgilim değişik bişey olacak :)))))))))))))))

Çok güzel olmuşsun:nazar:

çok teşekkür ederim maviliŞeniz

canım o ne güzellik öyle yaa hayırlı olsun allah tamamına erdırsın saclarıne bayıldım rengine kendı sacınmı boyamı???

:nazar: allah nazarlardan saklasın bu ne güzellik ya 41 kere maaşallah canım benim.buarada sana bi sorum olacak yakında nişanlanıcak bitir olaraktan:utangac: saçın kalın masamı?

canim allah tamamina erdirsin cok guzel olmussun canim tek kelimeyle supeeeeeeeeeeerrrsin

Back