laptopunuzu dizlerinizemi koyuyorsunuz yoksa sehpaya mi???

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
selam kizlar,kullandiginiz laptopu dizlerinizemi koyuyorsunuz yoksa sehpada falanmi kullaniyorsunuz?
ben dizlerime koyuyorum ama fark ettimde dizlerimde agri yapiyor daha sonra sizdede boyle birsey oluyormu?
merak ettim sormak istedim...sevgiler...

16 görüntüleme bunlardan 10u bana ait olsa 6 kisi bakmis bir ALLAHIN KULU cevap yazmamis

genelde sehpaya koyuyorum ama yorulduğum zaman dizime koyuyorum.

hay ALLAH RAZI OLSUN bi cevap geldi sonunda anladim canim cevap icin tessekurler...
sehpaya uzanma zor oluyor ben surekli dizlerimde tutuyorum :18::18:

Söylediklerinin 2'sinide Kullanmıyorum..
Ben Masada Kullanıyorum..

ya ben kucağımd kullanıyorum kısır yapıomuş bunu öğrenmeme rağmen hala kucakta acaba olan olmuşmudurki adetlerimde 5 aydr gecikio:26:

tweety_yteewt nereye baksam sen varsın boşuna en yaramaz seçilmedin
bende dizlerimde kullanıyodum ama ağrı yapmaya başladı o yüzden masaya geçtim.bide annemin bi arkadaşını çocuğu hep diiznde kullanıyomuş çocuğun sağ bacağında şiddetli ağrı başlamış eğitim araştırmaya götürüyolar kemik içinde tümör oluşmuş evlerden uzak
ameliyatla aldılar.koltuk deyneği ile dolaşmış hep çocuk
doktor laptoptan kaynaklanıyo bu aralar sıklaştı bu vakalar demiş valla korkuyorum bende aman dikkat kızlar :18::18:

ya ben kucağımd kullanıyorum kısır yapıomuş bunu öğrenmeme rağmen hala kucakta acaba olan olmuşmudurki adetlerimde 5 aydr gecikio:26:

kisirmi yapiyormus
adetlerinin gecikmesinin laptopla alakali oldugunu sanmiyorum ama olabilirde ay artik dizlerime koymim bari:18:

hay ALLAH RAZI OLSUN bi cevap geldi sonunda anladim canim cevap icin tessekurler...
sehpaya uzanma zor oluyor ben surekli dizlerimde tutuyorum :18::18:

ne demek canım benim dizlerde ağrı oluyormuş dediğin gibi bende dizimde kullanmamaya çalışıyorum canım.masada kullanabilirsin sehpa zor oluyorsa

canım ben aslında dizime değilde yatağa oturuyorum sırtımıda yatağın başına dayıyorum bacaklarımda azcık kaldırıyorum daha çok üst bacağımla göbeğim arasında kalıyor laptop :) okadar rahat oluyor ki bi bakıyorum saatler geçmiş :)

kisirmi yapiyormus
adetlerinin gecikmesinin laptopla alakali oldugunu sanmiyorum ama olabilirde ay artik dizlerime koymim bari:18:

bizim dershanede tarih hocamız çok araştırıyodu.bundan 7 sene önce kısır yaptığını öğrendikten sonra cep telefonu bile taşımıyodu yanında :18:

he he en yaramaz üyeyim tabi hakkini vermem lazim
demek sendede agri yapiyor bende de yapiyor gecen esimde dizlerine koymus oda agri yaptigini soyledi en iyisi artik sehpaya koyayim neme lazim ALLAH KORUSUN birsey falan olur ALLAH ESIRGESIN(AMIN):18:

kisirmi yapiyormus

banada annem söyleid netten araştrdım valla yapıomuş ay bi adetim düzene girsede rahatlasam valla laptopu uzun saatler kullanmaya başlaynca gecikmeler başladı bende napim kıllandım bu durumdan iice

ne demek canım benim dizlerde ağrı oluyormuş dediğin gibi bende dizimde kullanmamaya çalışıyorum canım.masada kullanabilirsin sehpa zor oluyorsa
sehpa iyi hic olmassa boyle sklrmda biraz laptoptan ayrilirim sabah aksam basindayim biktim ama o yakami birakmiyor
kiz o zamanda gözlere zarari olmazmi
bizim dershanede tarih hocamız çok araştırıyodu.bundan 7 sene önce kısır yaptığını öğrendikten sonra cep telefonu bile taşımıyodu yanında :18:

bu kisirlik isinide duyduktan sonra artik dizlerime koymam laptopu:18::18:

bir kaç gün önce dizlerimde bir ağrı vardı acaba laptap yüzden olmasın, ayy allah korusun
biz dizde, koltukta, orda ,burda ,yerde, masada ,sehpada ,kısacası heryerde kullanıyoruz

Dizimde de kullanıyorum,masada da
Ama en çok oturduğum koltuğun kenarına koyuyorum

amin canım

banada annem söyleid netten araştrdım valla yapıomuş ay bi adetim düzene girsede rahatlasam valla laptopu uzun saatler kullanmaya başlaynca gecikmeler başladı bende napim kıllandım bu durumdan iice

bende 2 3 aydır felaket laptop kullanıyorum bu ay bendede gecikme oldu ve ilk defa ağrım az oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…