Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genelde sehpaya koyuyorum ama yorulduğum zaman dizime koyuyorum.![]()
Söylediklerinin 2'sinide Kullanmıyorum..
Ben Masada Kullanıyorum..![]()
ya ben kucağımd kullanıyorum kısır yapıomuş bunu öğrenmeme rağmen hala kucakta acaba olan olmuşmudurki adetlerimde 5 aydr gecikio:26:
hay ALLAH RAZI OLSUN bi cevap geldi sonunda anladim canim cevap icin tessekurler...
sehpaya uzanma zor oluyor ben surekli dizlerimde tutuyorum :18::18:
kisirmi yapiyormus
adetlerinin gecikmesinin laptopla alakali oldugunu sanmiyorum ama olabilirde ay artik dizlerime koymim bari:18:
tweety_yteewt nereye baksam sen varsın boşuna en yaramaz seçilmedin
bende dizlerimde kullanıyodum ama ağrı yapmaya başladı o yüzden masaya geçtim.bide annemin bi arkadaşını çocuğu hep diiznde kullanıyomuş çocuğun sağ bacağında şiddetli ağrı başlamış eğitim araştırmaya götürüyolar kemik içinde tümör oluşmuş evlerden uzak
ameliyatla aldılar.koltuk deyneği ile dolaşmış hep çocuk
doktor laptoptan kaynaklanıyo bu aralar sıklaştı bu vakalar demiş valla korkuyorum bende aman dikkat kızlar :18::18:
kisirmi yapiyormus
adetlerinin gecikmesinin laptopla alakali oldugunu sanmiyorum ama olabilirde ay artik dizlerime koymim bari:18:
sehpa iyi hic olmassa boyle sklrmda biraz laptoptan ayrilirim sabah aksam basindayim biktim ama o yakami birakmiyorne demek canım benimdizlerde ağrı oluyormuş dediğin gibi bende dizimde kullanmamaya çalışıyorum canım.masada kullanabilirsin sehpa zor oluyorsa
![]()
kiz o zamanda gözlere zarari olmazmicanım ben aslında dizime değilde yatağa oturuyorum sırtımıda yatağın başına dayıyorum bacaklarımda azcık kaldırıyorum daha çok üst bacağımla göbeğim arasında kalıyor laptop :) okadar rahat oluyor ki bi bakıyorum saatler geçmiş :)
bizim dershanede tarih hocamız çok araştırıyodu.bundan 7 sene önce kısır yaptığını öğrendikten sonra cep telefonu bile taşımıyodu yanında :18:
tweety_yteewt nereye baksam sen varsın boşuna en yaramaz seçilmedin
bende dizlerimde kullanıyodum ama ağrı yapmaya başladı o yüzden masaya geçtim.bide annemin bi arkadaşını çocuğu hep diiznde kullanıyomuş çocuğun sağ bacağında şiddetli ağrı başlamış eğitim araştırmaya götürüyolar kemik içinde tümör oluşmuş evlerden uzak
ameliyatla aldılar.koltuk deyneği ile dolaşmış hep çocuk
doktor laptoptan kaynaklanıyo bu aralar sıklaştı bu vakalar demiş valla korkuyorum bende aman dikkat kızlar :18::18:
he he en yaramaz üyeyim tabi hakkini vermem lazim
demek sendede agri yapiyor bende de yapiyor gecen esimde dizlerine koymus oda agri yaptigini soyledi en iyisi artik sehpaya koyayim neme lazim ALLAH KORUSUN birsey falan olur ALLAH ESIRGESIN(AMIN):18:
banada annem söyleid netten araştrdım valla yapıomuşay bi adetim düzene girsede rahatlasam valla laptopu uzun saatler kullanmaya başlaynca gecikmeler başladı bende napim kıllandım bu durumdan iice