LAPTOPU olanlar kulubu yine ve yeniden döndü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
J

Juliet

Ziyaretçi
Laptopu olnalar kulubu tekrar döndü ...:lepi:
laptopun olanları bekleriz yine resim eklemk isteyen gelsin ler bende eklerim talep olursa.yasakkelime.
haydi laptopum herşeyim diyenler..gelsin beklerizzz

benim laptop yok, sohbet laptop üzerinemi olacak ne özellikleri var laptopun top gibi ordan oraya tasindigi icinmi lap top konmus ismi acaba, :asigim:

benim laptop yok, sohbet laptop üzerinemi olacak ne özellikleri var laptopun top gibi ordan oraya tasindigi icinmi lap top konmus ismi acaba, :asigim:

yani illa olması gerekmıyo ama laptop hakkında bilgiler falan varsa paylaşım olabilr
evt sohbette olcak içinde..konunun..

rsımler paylasımlar laptoplarımız herşey olabilir talep olursa ...

banim laptopum var:) vala çok memnunum istediğimheryere kucaklayıp götürüyorum :)

HP pavilion dv6000..canım senınkı nedir...marakası..

ben de varım=)

acer benim de ama uyuz oluorum laptop uma...
fanlarını alta vermişler alttan üflediği için diz üstündeyken ısınıor..çok ısınınca da kapanıorsenağlama
ne adamlar ya..diz üstü yapıolar ama fanlarını alta koyuyorlar:mymeka:

benimkide packardbell vala ben çok memnunum ne kapanıo ne donuyo fanlarıda yanda

ama ben dizimde fazla kullanmıyorum çünkü zararlı olduğunu duydum

yettim gayriiiiiii benmde benmde beyaz guvercinim varrrrrrrr evet onu çok sevıomm ben :asiğim: datlum benm ayrıcam çok buyuk kolaylık evet cnm bencede resimlerini koyalım hatta bu sfer bide bence herkes masaustunde ne var özel deilse çekip kayabilir ben çekince koycam mucukss göruşmek uzreee

: ) enteresan bir topik ...
benim ki toshiba laptop ...
eee.. ne paylasiyoruz burda ?

yettim gayriiiiiii benmde benmde beyaz guvercinim varrrrrrrr evet onu çok sevıomm ben :asiğim: datlum benm ayrıcam çok buyuk kolaylık evet cnm bencede resimlerini koyalım hatta bu sfer bide bence herkes masaustunde ne var özel deilse çekip kayabilir ben çekince koycam mucukss göruşmek uzreee

masa üstü pc si olanlarda kuklbe gelsin paylaşımşar beklıyoruzz...[SIZ
E="3"][/SIZE]

ben de varım=)

acer benim de ama uyuz oluorum laptop uma...
fanlarını alta vermişler alttan üflediği için diz üstündeyken ısınıor..çok ısınınca da kapanıorsenağlama
ne adamlar ya..diz üstü yapıolar ama fanlarını alta koyuyorlar:mymeka:

acerler çok ısınıyo beenımkı sreklü diz üst kullandıgım halde fazla ısınmıyo sanırım sogutucu altında fanı yanı...
.....

ah ah benim bir laptopum bilem yok ..ya ne güzel eşimi ikna edemedim..bitürlü ..hepiniz iyi bakın laptoplarınıza...öyle yazayım dedim...hadi öptüm sizi...

ah ah benim bir laptopum bilem yok ..ya ne güzel eşimi ikna edemedim..bitürlü ..hepiniz iyi bakın laptoplarınıza...öyle yazayım dedim...hadi öptüm sizi...

ay canım ben 5 yıl sabit pc kullandım ne olcakki aynı ..yanı umarım ikna edersin eşini yakın zmandı teşekrşler msj iiçin...

Back