merhaba arkadaşlar lapitak el kremi kullanan varmı ben bimden aldım geçen gün gerçekten çatlaklara faydası oldu tırnaklarıda güçlendiriyomuş manikür pedikürden sonra iyi oluyomuş yazıyo ama benim tırnaklarım yok yediğim içni :)) :sinifsinif:
* Uzun süre devam eden nemlendirici etkisiyle ellere ipeksi bir görünüm verir
* ıçeriğindeki E vitaminiyle tırnakları güçlendirerek çatlama ve kırılmalara karşı korumaya yardımcı olur.
* Manikür ve pedikür sonrası kullanım için ideal bir kremdir.
* El ve dirsekteki çatlayan, sertleşen ve nasırlaşan derinin yumuşamasına yardımcı olur.
* Etil alkol ve domuz yağı içermez.
KULLANIMI
* Eller temizlenip kurulandıktan sonra krem cilde yedirilir
* ıstenilen sıklıkta kulanılabilir.
Ben canım p.tesi gittim yediğim tırnaklarıma manikür yaptırdım etleri kestirttim falan sonra flormarın tırnak yiyenler için hızlı uzatan ojesini sürdüm üstüne de bir kat acı oje sürdüm sonrasından da lapitak el kremini sürdüm bu zamana kadar yemiyorum ama hergün ojeleri silip tekrar sürüp krem sürüyorum
yavaş yavaş uzamaya basladılar. Tırnak yemekden kurtuluyorum galibazemuszemus
ben lapıtak ayak kremınden çok memmunum ayagımdakı nasır ve topuklarımdakı çatlaklar kalınlaşma gitti hemde 5 günde ama nasır için bıraz daha fazla kullanmak gerekıyo.kayınbababm şeker hastası ve ayakları çok kuru çatlak kavlaktı onada tavsıye ettım onunkıde kısa bı süre sonra muhteşem oldu önerdiğim için çok teşekkür ettı
ben lapıtak el kremini kullanıyorum manikürümü dışarıda yaptırmadığım için hijyen açısından evde kendim yapıyorum ve sonrasında lapitak kullanıyorum memnunun güsel yani ama çok fazla nemlendirme özelliğine sahip onun için çok az mikatrad sürmek kafiii ii yani kullanmak isteyenlere tavsiye ederim hem maliyet açısından da ii