Laparoskopi yada Hsg rahim filmi

Perikizi80

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
5
0
25
Merhaba Kizlar,
iki sene önce acil sezeryan oldum, enfeksiyon gecirdim dogum esnasinda ondan önce iki hafta öncesinde suyum gelmisti. Hamile kalamiyorum deniyoruz bir sene.
Simdi Doktor Laparoskopi önerdi yada Hsg rahim filmi de varmis?
Ayni durum yasayanlar varmi? Siz ne tercih ederdiniz yorumlariniz icin simdiden tesekkürler

Rahim filmi çekilmeden neden laparoskopi önerdi ki doktorunuz hsg sonucunuz zaten laparoskopiye ihtiyaç varmı yok mı belli edecektir. Lap. Kesikli ameliyat hsg ise 5 dakikalık rahim filmi. Enfeksıyondan kaynaklı tüpleriniz kapandı muhtemelen ama yine de bence önce hsg cektırmenız sonrasında ihtiyaç duyulursa lap. Ameliyat olmanız

Doktor diyor laparoskopi yaparsa ugrasmazsin diyor bilmiyorum yani ne yapacam

Laparoskopi olursanız tek şansınız tüp bebek olabilir ama bunun bilgisini verdi mi lap. İle genelde tüpler felan alınıyor ya da bağlanıyor
Nasil yani? Tüpler aciliyormus lap da diye söyledi doktor , tüp bebekle alakasi yok. Tüpler kapaliysa ve acilmiyorsa tüp bebek diye okudum

Nasil yani? Tüpler aciliyormus lap da diye söyledi doktor , tüp bebekle alakasi yok. Tüpler kapaliysa ve acilmiyorsa tüp bebek diye okudum
Evet açma işlemi de oluyor ama o hsg çekiminde de açılabiliyor bazen . Doktorlar lap. İşlemini Garanti bi işlem gibi görüyor doktorlar ama açılmadığı durumlarda bağlama ya da tüplerin alınması durumu oluyor. Yani sizin şuan tüpünüzde ya da rahöinizde ne gibi bi sorun var bilinmediği için ilk tercihiniz hsg olmalı zannımca. Yani benimde tüplerimde sorun vardı ve lap önerildi o yüzden bilgi vermek istedim siz bi kaç doktora daha danışın bence

Anladim. Sen ne yaptin ? Lab mi yaptin yoksa hsgmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…