Laparoskopi ve Yumurta Rezervi

anladım canım özel sektör bidene kdr müsade ederler bilmiyorum. ama tüp bebeği sağlam bi yerde yapmak lazım. istanbulda bahçeci ve bülent traş var direk oralara gidilse durum nasıl olur acaba
valla canım özel sektörde zor tabiki. 1 ay 1.5 ayı bulur tedavin sıkıntı yaşamazsan olur neden olmasın

anladım canım özel sektör bidene kdr müsade ederler bilmiyorum. ama tüp bebeği sağlam bi yerde yapmak lazım. istanbulda bahçeci ve bülent traş var direk oralara gidilse durum nasıl olur acaba

canım tüp bebegi kesinlikle ve şişli memorialde yapmanı tavsiye ederim semra kahraman şişli memorial diye bir araştır istersen ve kesinlikle bahçeciden uzak dur derim

canım tüp bebegi kesinlikle ve şişli memorialde yapmanı tavsiye ederim semra kahraman şişli memorial diye bir araştır istersen ve kesinlikle bahçeciden uzak dur derim

neden bahçeci için öyle dedin canım sosyal medyada cem çelik diye bi doktor var çok iyi gibi duruyor ama :/
ama dediğin gibi şişliyede bakacağım

şöle söleyim bahçecide 3 kez tüp bebek yaptırmış bir yakınım var ve 3 .de tutmadı yanlış uygulama yaptıkları için tutmadıgını şişli memoriale gidince ögrendi biraz daha para iç güdüsüyle bu işi yapan bir kurum oldugunu bir çok yerden okudum .Birde haberlerinden bakarsan bir başkasının embiriyosunu başka bir kadına transfer ettiler ve mahkemelik oldular korkunç olanda bu . semra kahraman tüp bebegi türkiyeye taşıyan ve hala geliştirmeye devam eden bir doktor hastane cok ilgili aşırı sıkı takip yapılıyor.Bende tüpleri ameliyatla alınacak biri olarak çok dogru yerde oldugumu düşünüyorum .Çok şükür 9 embiriyo dondurduk tedavim süreci şimdi sıra ameliyatımda ama sen genede araştır canım

canım çok geçmiş olsun. şimdi fiyatları okudumda çok aşırı pahalı yani... seninde mi tüplerin tıkalı. bnm 2 tüpümde tıkalı laraskopi ameliyatı ile alınması gerekiyor sonra tüp bebek...

benim sağ tüpüm tıkalı soldada çikolata kistim var.önce yumurtalarım toplandı donduruldu şimdide ameliyata alınacagım bende ,onu iyi araştır ameliyat yumurtalık rezervini azaltıyor o yuzden önce yumurta toplama işlemi yapıldı ..malesef biraz pahalı ama emin oldugun biyere yaptrmak çok daha mantıklı harcadgn parann da boşa gitmemesi için tüp bebek ilaçlar hariç 8600 tl memorialde ameliyatada dün fiyat aldım prof ahmet göçmen yapacak ameliyatımı yine memorialde orada tüp bebek yaptırdıgım için ameliyatta indirimli fiyat verdiler 12,500 tl civarı tutacak ameliyat normalde 20 25 bin civarı ahmet göçmende bu ameliyat birde ameliyatı profesyonel bir doktor yapmalı yumurtalıklarına zarar vermemk için onuda cok iyi araştırman lazım.

anladım canım seninde her 2 tüpün gitmiş ben normalde antalyadayım canım. burdada ali fuat şengör'e gittim oda tüp bebek herşey dahil 11,500 dedi. laraskopi ameliyatıda 1200 tl.. ama sen prof gidiyorsun canım o yüzden bu şekilde çıkmış

canım inan bende kredilerle hallediyorum hastane işlerimi çok masraflı ama daha 8 aylı kevli 28 yaşındaym amh degerim 1 yumurtalık rezervim çk iyi degl mecburum anlıcagn en iyisine gitmeye ama herkesn nasibi elbet biyerdedir ama sana tavsiyem arı sütü bal propolis karışımı kullanman tedaviye başlamadan başla buna bn cok etkisini gördüm

eczaneden mi alayım canım yumurtalıklarımı çoğaltıyor neye iyi geliyor yani :)
bende 8 aylık evliyim kuzum ama 23 yaşındayım benzer durumlarımız var bn birde dış gebelik geçirdim :/

eğri çayır markasından alabilirsin canım ben araştırıp sonucunda bu markadan alamya karar verdim
aşağıya linkini bırakıyorum sabahları aç karnına tüp içerisinde satılan arı sütünü bir bardak suya karışıtrıp içtim akşamlarıda 1 tatlı kaşıgı arısütü+bal +polen karışımını tükettiim bayanlarda yumurta kalitesini arttırıyor rahim duvarını genişletip düşük risklerini ortadan kaldırıyor bilimsel bir sitenin konu ile ilgili araştırmasınıda ekliyorum aşağıya onuda okursun

http://www.aridiyari.net/gebelik-ari-sutu-polen.html

https://www.egricayir.com/tr/urun/organik-ari-sutu-bal-polen-karisimi/240g

https://www.egricayir.com/tr/urun/egricayir-organik-arisutu-ampulu/20-ampul

2 aylık düzenli kullanımalr çok faydası oldugu kanıtlanmış

anladım canım sağol ilk önce testleri yaptırayım değerlerim ne durumda bakayım snra bunları deneyeyim :)

Merhaba ben ortalama 25 gün önce endometriosis ameliyatı oldum kistim 18 cm di çok büyük olması beni korkutmuştu ama Doç.Dr.Murat Bozkurt hocam laparoskopik cerrahi ile ameliyatımı gerçekleştirdi 5 10 gün içerisinde toparladım benimde üreterlerime yapışıklık var diye hatırlıyorum laparoskopik cerrahi kesinlikle açık ameliyata göre çok daha iyi kistektomi yöntemi ile yapıldı ve yumurta rezervim korundu çok başarılı bir ameliyat geçirdim bu yüzden sizede endometriosis çikolata kisti ameliyatlarında laparoskopik cerrahi yöntemini tavsiye ediyorum ekibine ve kendisine çok güvendiğim Doç.Dr.Murat Bozkurt hocamın alanında uzman ve çok başarılı olduğunu söylemeden geçemem ve dikiş izleride kalmıyor neredeyse ve küçük küçük delikler açılarak yapılan bir ameliyat açık Ameliyatta dikiş izleri kalıyor ama laparoskopide aynı şeyi söylemem kesinlikle laparoskopik cerrahi ameliyatları açık ameliyatlara göre çok daha iyi .

merhaba canım iyi nasıl olsun aynı beklemeye devam buaydan umutluydum rahim filminden sonra ama olmadı malesef yarın adet günüm. sen neler yapıyorsun var mı bir gelişme

rahim filimin nasıl çıktı canım.
inşallah gelmez adetin 1 haftada mutlu haberi alırsın kuzum
ben ameliyat oldum tüplerim alındı tüp bebek yapcam artık ne zman nasip olursa

rahim filimin nasıl çıktı canım.
inşallah gelmez adetin 1 haftada mutlu haberi alırsın kuzum
ben ameliyat oldum tüplerim alındı tüp bebek yapcam artık ne zman nasip olursa
inşallah canım benim inşallah hepimizin uğraşı belli Rabbim güldürsün yüzlerimizi.bende ameliyat olmuştum ya canım açıldı dediler ama ecomara gittim cevat hocaya kapalı dedi bende gördüm zaten. baya uğraştı Allah razı olsun ondan şükür açtı tüplerimi en azından gözlerimle gördüm :) Çok şükür başkada bir engel yok şuanda bekliyoruz. en kısa zamanda başlarsın inşallah maddi manevi zorlu ama heyecanlı bi süreç. benim hevesim kısa sürmüştü inşallah sende öyle olmaz

evet canım beni şuan korkutan tek yanı maddi :) bakalımm
tüplerin açılmasına sevindim canım tek dr bağlı kalma gez bu süreçte ben öle yapıyorum aynı şeyleri 3 dr götürüyorum hepsi aynı şeyi söylicekmi die dinliyorum öle işte

kolay değil tabi canım dünyanın parası gidiyor valla. rahim filminde kendin ekranda görüyorsun zaten ilacın gitmediğini tıkanık yerin belli olduğunu artık bizde uzmanlaştık araştıra araştıra. Cevat hoca baya uğraştı zorladı sonunda ilacı tüplere gönderdi :) hani şuan araştırılacak bir durumum yok biraz beklemek istiyorum. benim tek sıkıntım tüplerimin kapalı olmasıydı çok şükür halloldu oda. Belki anlasın rahim filminden. Kapalı halleri ve açılmış hali sırayla

şükür canım inşallah allah gönlüne göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…