• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laparoskopi ve Yumurta Rezervi

inşallah canım sen neler yapıyorsun şuanda tedavi felan var mı

işte kuzucum bende herşey daha yeni başladı geçen cmt öğrendim doktor ilk önce ameliyat snra tüp bebek yapalım dedi salı gününe gün veriyordu biz bi düşünelim ddik. bende forumda bakıyorm böyle olupta sağlığna kavuşabilen biri varmı diye.

işte kuzucum bende herşey daha yeni başladı geçen cmt öğrendim doktor ilk önce ameliyat snra tüp bebek yapalım dedi salı gününe gün veriyordu biz bi düşünelim ddik. bende forumda bakıyorm böyle olupta sağlığna kavuşabilen biri varmı diye.
anladım canım. tüp bebek dediğim gibi yaptım bende ama maddi açıdan baya zorladı tabiki. kullanılan ilaçlar hormonlar kilo alışın hep sıkıntı Allah yardımcımız olsun. devlette öğrenmek lazım rapor çıkartabiliyormuyuz

anladım canım. tüp bebek dediğim gibi yaptım bende ama maddi açıdan baya zorladı tabiki. kullanılan ilaçlar hormonlar kilo alışın hep sıkıntı Allah yardımcımız olsun. devlette öğrenmek lazım rapor çıkartabiliyormuyuz

sen çalışıyormuydun canım tüp bebek denerken

15 günlük rapor transferde gerekli olur dinlenmen için ama onun önceside bitmiyor ki canım. 2 günde bir gidiyorsun hastaneye kontrollere

anladım canım özel sektör bidene kdr müsade ederler bilmiyorum. ama tüp bebeği sağlam bi yerde yapmak lazım. istanbulda bahçeci ve bülent traş var direk oralara gidilse durum nasıl olur acaba

Back