- 12 Şubat 2018
- 1.792
- 1.893
- 63
ooo maşallah senin yaşın çok iyi ben 34 yaşındayımsor canım öğrenelim 23 yaşındayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo maşallah senin yaşın çok iyi ben 34 yaşındayımsor canım öğrenelim 23 yaşındayım
ooo maşallah senin yaşın çok iyi ben 34 yaşındayım
anladım canım araştırıcaz uğraşıcaz Rabbim elbet karşılığını verecektir. kaç yıllık evlisincanım yaşım genç ama tüplerini alcam diyor senin çocuğunun olması iiçin bir mucize gerekli dedi . doğol yoldan![]()
anladım canım araştırıcaz uğraşıcaz Rabbim elbet karşılığını verecektir. kaç yıllık evlisin
banada 1.5 yıl olacak canım8 aylık evliyim canım sen
banada 1.5 yıl olacak canım
biz hiç korunmadık kiiyi canım ne zmandan beri düşünüyorsunuz
biz hiç korunmadık ki
inşallah canım sen neler yapıyorsun şuanda tedavi felan var mıanladım tatlım durumumuz aynı aslında bakalım neler yaşayacağız allah inşllah yüzümüze güler
inşallah canım sen neler yapıyorsun şuanda tedavi felan var mı
anladım canım. tüp bebek dediğim gibi yaptım bende ama maddi açıdan baya zorladı tabiki. kullanılan ilaçlar hormonlar kilo alışın hep sıkıntı Allah yardımcımız olsun. devlette öğrenmek lazım rapor çıkartabiliyormuyuzişte kuzucum bende herşey daha yeni başladı geçen cmt öğrendim doktor ilk önce ameliyat snra tüp bebek yapalım dedi salı gününe gün veriyordu biz bi düşünelim ddik. bende forumda bakıyorm böyle olupta sağlığna kavuşabilen biri varmı diye.
anladım canım. tüp bebek dediğim gibi yaptım bende ama maddi açıdan baya zorladı tabiki. kullanılan ilaçlar hormonlar kilo alışın hep sıkıntı Allah yardımcımız olsun. devlette öğrenmek lazım rapor çıkartabiliyormuyuz
evet canım çalıştım. bulunduğum şehirde yok zaten başka şehire git gel yaptık devamlısen çalışıyormuydun canım tüp bebek denerken
evet canım çalıştım. bulunduğum şehirde yok zaten başka şehire git gel yaptık devamlı
nereye yaptırdın canım. rapor veriyolar mı doktorlar izin durumları nasıl oldu
[/Q
kayseri hüma. rapor konusunda sıkıntı yok canım istediğin sürece veriyolar
iş yerinde önemli tabi bu konudaanladım kuzucuk![]()
iş yerinde önemli tabi bu konuda
15 günlük rapor transferde gerekli olur dinlenmen için ama onun önceside bitmiyor ki canım. 2 günde bir gidiyorsun hastaneye kontrollereen az 15 günlük bir rapor gerekebilir sanırım
15 günlük rapor transferde gerekli olur dinlenmen için ama onun önceside bitmiyor ki canım. 2 günde bir gidiyorsun hastaneye kontrollere