Laparoskopi ve Yumurta Rezervi

birumut58

Yarabbi sen yardım et...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
1.792
1.893
63
Arkadaşlar merhaba. benim her iki tüpümde Hsg de kapalı çıktı. 1 tüp bebek denemem oldu sonuç olumlu oldu ama 8. haftada kalbi durdu. Ben şimdi laparoskopi yaptırmak istiyorum tüplerden dolayı ama tüp bebek doktorum laparoskopinin yumurta rezervini olumsuz etkileyeceğini söyledi haklılık payı ne kadar acaba. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim

Evet canım doğru söylüyor şuan bende senin durumundayım yumurta rezervim az ve tüpüm tıkalı o yüzden önce yumurta toplama işlemim yapılıp dondurulacak sonrasında laparoskopi ameliyatı olacagım kapalı ameliyatta olsa her ameliyat bir parça rezerv azaltıyormuş malesef

hep bir olumsuzlukla mücadele içinde oluyoruz maalesef. az biraz umutlanmıştım belki açılır doğal yolla olur diye

bnde ilk önce laraskopi oldum.2. olailirim o zaman ilk önce yumurta toplatmak lazm

yok canım hiç bişey kullanmıyorum bana hemen tüp bebek yada laparoskopi dediler. düşük yapalı 3 hafta olacak 1 hafta sonra kontrole gidicem baklım devletteki doktorum ne diyecek

hayırlısı canım benide haberdar et. bnmde 2 tüpüm tıkalı tüpleri alıp tüp bebek yapalım diyorlar. 1 dış gebelik vrdı laraskopi ameliyatı oldum

hayırlısı canım benide haberdar et. bnmde 2 tüpüm tıkalı tüpleri alıp tüp bebek yapalım diyorlar. 1 dış gebelik vrdı laraskopi ameliyatı oldum
kim ne diyosa ona inanmak zorundayız canım malesef. bi aktarla görüştüm sonuçları istedi inceliyip dönüş yapacaklar. birazda bitkilere yönelmek istiyorum. süt maydanoz buharı yaptım inşallah faydası olur. laparaskopide açılma imkanı olmadı mı

süt buharı yaptım kuzum bnde kuruluk yaptı doktor fark etti fitil verdi kullanmadım 1 ay brokoli krü 1 ay aslan pençesi çayı içtim 1 tüp açıldı ama 4 ay boyunca gebelik olmadı ve 2. hsg gene tıkalı çıktı.

şu aktardan haber gelsin sanada söylerim belki şifamız olur

tıkalı tüperden tüp bebek için rapor alabilirmiyiz canım
canım şimdi bende onun arayışına girdim. bi sitede okudum tüpler kapalıysa spermlerde sıkıntı varsa yumurta rezervinde azalma varsa. rapor çıkıyormuş ama ne kadar doğru. haftaya doktora gidicem ya hani o zaman hepsini sorucam. kaç yaşındasın

sor canım öğrenelim 23 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…