Arkadaşlar merhaba. benim her iki tüpümde Hsg de kapalı çıktı. 1 tüp bebek denemem oldu sonuç olumlu oldu ama 8. haftada kalbi durdu. Ben şimdi laparoskopi yaptırmak istiyorum tüplerden dolayı ama tüp bebek doktorum laparoskopinin yumurta rezervini olumsuz etkileyeceğini söyledi haklılık payı ne kadar acaba. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
hep bir olumsuzlukla mücadele içinde oluyoruz maalesef. az biraz umutlanmıştım belki açılır doğal yolla olur diyeEvet canım doğru söylüyor şuan bende senin durumundayım yumurta rezervim az ve tüpüm tıkalı o yüzden önce yumurta toplama işlemim yapılıp dondurulacak sonrasında laparoskopi ameliyatı olacagım kapalı ameliyatta olsa her ameliyat bir parça rezerv azaltıyormuş malesef
Arkadaşlar merhaba. benim her iki tüpümde Hsg de kapalı çıktı. 1 tüp bebek denemem oldu sonuç olumlu oldu ama 8. haftada kalbi durdu. Ben şimdi laparoskopi yaptırmak istiyorum tüplerden dolayı ama tüp bebek doktorum laparoskopinin yumurta rezervini olumsuz etkileyeceğini söyledi haklılık payı ne kadar acaba. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
ben hiç olmadım laparoskopi. tüp bebek doktorum zararı olur dedibnde ilk önce laraskopi oldum.2. olailirim o zaman ilk önce yumurta toplatmak lazm
ben hiç olmadım laparoskopi. tüp bebek doktorum zararı olur dedi
kafam karman çorman ne yapacağımı hiç bilmiyorum. tüpümün 1 tam kapalı diğerinde çok az ilerleme varnapcaksın suan neye karar verdin
kafam karman çorman ne yapacağımı hiç bilmiyorum. tüpümün 1 tam kapalı diğerinde çok az ilerleme var
yok canım hiç bişey kullanmıyorum bana hemen tüp bebek yada laparoskopi dediler. düşük yapalı 3 hafta olacak 1 hafta sonra kontrole gidicem baklım devletteki doktorum ne diyecektüpün için ilaç tedavisimi görüyorsun
yok canım hiç bişey kullanmıyorum bana hemen tüp bebek yada laparoskopi dediler. düşük yapalı 3 hafta olacak 1 hafta sonra kontrole gidicem baklım devletteki doktorum ne diyecek
hayırlısı canım benide haberdar et. bnmde 2 tüpüm tıkalı tüpleri alıp tüp bebek yapalım diyorlar. 1 dış gebelik vrdı laraskopi ameliyatı oldum
kim ne diyosa ona inanmak zorundayız canım malesef. bi aktarla görüştüm sonuçları istedi inceliyip dönüş yapacaklar. birazda bitkilere yönelmek istiyorum. süt maydanoz buharı yaptım inşallah faydası olur. laparaskopide açılma imkanı olmadı mıhayırlısı canım benide haberdar et. bnmde 2 tüpüm tıkalı tüpleri alıp tüp bebek yapalım diyorlar. 1 dış gebelik vrdı laraskopi ameliyatı oldum
canım ameliyatını hangi hastanede ne kadara oldun acaba?
kim ne diyosa ona inanmak zorundayız canım malesef. bi aktarla görüştüm sonuçları istedi inceliyip dönüş yapacaklar. birazda bitkilere yönelmek istiyorum. süt maydanoz buharı yaptım inşallah faydası olur. laparaskopide açılma imkanı olmadı mı
şu aktardan haber gelsin sanada söylerim belki şifamız olursüt buharı yaptım kuzum bnde kuruluk yaptı doktor fark etti fitil verdi kullanmadım1 ay brokoli krü 1 ay aslan pençesi çayı içtim 1 tüp açıldı ama 4 ay boyunca gebelik olmadı ve 2. hsg gene tıkalı çıktı.
şu aktardan haber gelsin sanada söylerim belki şifamız olur
tamam canım haberleşelim inşallahinşallah kuzum birbirimizi habersiz bırakmayalım o zaman :/
tamam canım haberleşelim inşallah
canım şimdi bende onun arayışına girdim. bi sitede okudum tüpler kapalıysa spermlerde sıkıntı varsa yumurta rezervinde azalma varsa. rapor çıkıyormuş ama ne kadar doğru. haftaya doktora gidicem ya hani o zaman hepsini sorucam. kaç yaşındasıntıkalı tüperden tüp bebek için rapor alabilirmiyiz canım
canım şimdi bende onun arayışına girdim. bi sitede okudum tüpler kapalıysa spermlerde sıkıntı varsa yumurta rezervinde azalma varsa. rapor çıkıyormuş ama ne kadar doğru. haftaya doktora gidicem ya hani o zaman hepsini sorucam. kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?