Laparoskopi ve Yumurta Rezervi

ben tüp bebeğe başlicam allah nasip ederse salı günü randevum var sen naptın
Hadi hayırlısı canım güzel sonuçlar alırsın inşallah. Benim tüplerim ameliyatla açılmamış açıldı diye kandırıldım yani. İstanbul ecomara gittim cevat hocadan Allah razı olsun açtı tüplerimi. Tüpler açıldıya biraz böyle denemek istiyorum

Merhaba bende aynı dertten yaklaşık 1 senedir muzdaribim. 1.5 yıl önce kimyasal gebelik yaşadım sonra rahim filmi çekildim. Sağ tüp açık sol tüpte sıvı birikimi çıktı. Laporoskopi dediler cesaret edemedim araştırdım uğraştım doğal çareler aradım ama malesef sonuç olumsuz. Amh değerm 1.05 çıktı yaşım 31 son olarak eşimin sperm morfolojisi de %3 çıkınca hepten dibe çekildim. Ocak ayında ameliyat olcam gözümü kararttım artık. Ameliyat sonrası bi kaç ay doğal deneriz olmadı tüp bebek deniycez. Yücel karamana olmayı düşünüyorum ameliyat.. kendisi laporoskopiyi lazer uygulaması ile yapıyomuş biraz araştırdım hem rezerv en az zararı görüyomuş hemde tüpün kurtulma şansı fazla oluyormuş. fikriniz var mı acaba bu konuda ? Maliyeti fazla tabi laporoskopi ve histereskopi bir arada yapılcak bide polip varmış rahimde o alıncak histereskopi ondanmış..19 bin istediler riske atmak istemiyorum açıkcası.. şu zamana kadar gittiğim dr ların tüp kurtarılır demedi ama yücel bey %80 ihtimal tüpü kurtarırız dedi bilemiyorum kafam çok karışık lütfen fikir verin arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…