Laparoskopi ve histeroskopi

Amin canim inşaAllah bişey sorcam kuzum diğer 3 düşüğün kaçıncı haftalarda oldu. Bide hsg çekilip mi histeroskopi oldun
Ben diger ucunde hiç keseyi göremedim hep bir bucuk aylikken dustu hsg benim çekilmişti bi sikinti yoktu dusukler oolunca doktor ikisini birden yapalim bakalim dedi. Benim rahimde falan bi sikintim yoktu canim

Ben diger ucunde hiç keseyi göremedim hep bir bucuk aylikken dustu hsg benim çekilmişti bi sikinti yoktu dusukler oolunca doktor ikisini birden yapalim bakalim dedi. Benim rahimde falan bi sikintim yoktu canim
Anladım canim. Rabbim sağlıklı sihatlı evladını kucağına almak nasip etsin. Bana da dua edermisin canm ben de çok istiyorum evlat sahibi olmak ismim hatice Kübra bana dua edermisin?? Rabbim sağlıklı sihatlı evlatlar nasip etsin insaAllah hepimize..

Simdi dua ettim canim Rabbim inşallah sana da tüm tedavi görenlere de isteyenlere de herkese nasip etsin. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin

kızlaaar,histeroskopiden sonra korundunuz mu? dr korunma verdi mi?yoksa ilişkiye devam mı ettiniz? antibiyotik de kullanıyorum bi zararı olur mu acaba?

kızlaaar,histeroskopiden sonra korundunuz mu? dr korunma verdi mi?yoksa ilişkiye devam mı ettiniz? antibiyotik de kullanıyorum bi zararı olur mu acaba?
Canim doktor ameliyati yaptigi ay koruma verdi çünkü o kadar ilaç hap aliyoruz hamile kalma orani yüksek . hamile kalmayayim diye korun dedi

Canim doktor ameliyati yaptigi ay koruma verdi çünkü o kadar ilaç hap aliyoruz hamile kalma orani yüksek . hamile kalmayayim diye korun dedi
ama amaç zaten hamile kalmak değil mi :) oran yüksekse hiç korunmasak da gelse ya bebişimiz... bu arada sen hamişsin, maşallah tatlım sana ve bebişine, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çoook keyifli,sağlıklı, güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin inşallahhhh...sen histeroskopiden ne kadar sonra hamile kaldın?

Ama o ay ilaç hap kullaniyoruz ya bebek olursa bebege bisey olur diye korunma veriyorlar canım. Ben laparoskopi oldum o ay korundum sonra ki ay hamis kaldim kendiligimden bizde çok sasirdik iki buçuk yil ugrasdik üç düşüğüm var doktor artik senin bebeğin olmaz hamile kalsan bile düşer dedi ama Rabbim nasip etti mi oluyor resmen bir mucize Rabbim sizlere dde nasip etsin en kisa zamanda inşallah canimm

ami
nnn inşallah tatlım ben de 4 aydır korunmuyorum 2 kimyasal gebelik yaşadım..yaşım 38 artık daha fazla beklemek istemiyorum..miyom vardı 2,5 cm tam rahim içinde ve rahim ağzında tıkanıklık vardı..inşallah çözülür bundan sonrasında sıkıntılarımmm, allah razı olsun,hamişlerin duası kabul olurmuş, inşallah en kısa zamanda veririm müjdemi

İnşallah canim dualarim hep sizinle hiç Umudunuz kaybetmeyin Rabbim bir mucize de size vericek inanıyorum ben

Ben devlet hastanesinde yaptirdim canim para ödemedim. Özel de düzgün bi doktor bulamadım devlete gittim doktoru çok sevdim çok iyi ilgilendi orada yaptırdım
Canım hangi şehirde oldun. Ben devlet hastanelerinde yapmıyorlar diye biliyorum. Ben özelde bir doktor buldum ona yaptırmayı düşünüyorum biraz tuzluya mal olcak ama olsun bebişim sağlıklı sihatlı gelsin dé inşaAllah

Arkadaslar ne olur yardım edin bana daha yeni fark ettim burayı rahim filmi sonucunda rahmimde şekil bozuklugu olduğunu öğrendik üst kısmı aşağıya doğru basikmis laparoskopi ve histeroskopi olmam gerektiği söylendi peki bu ameliyatlardan sonra hamilelik olusuyor mu

Merhabalar canım geçmiş olsun. RABBİM hepimizin şifasıni versin inşaAllah. Benimde rahmimde perde varmış benim de histeroskopi olmam lazım hakkımızda hayırlısı insaAllah.. Canım gönlünü ferah tut bak zeynepce90 bu ameliyatlardan sonra hamile kaldı. Hem benim doktorumun dediğine göre histeroskopi den sonra hamile kalma şansın daha da artiyormus tabi Rabbin en iyisini bilir.

Ablamin rahmide öyleydi histeroskopi ile düzeltildi ve sonra hamile kaldı canım darısı başına

Ablamin rahmide öyleydi histeroskopi ile düzeltildi ve sonra hamile kaldı canım darısı başına

Ablanizinda üstten aşağıya doğru mu basikti ben doktora dedim kalp şeklinde mi Hayır değil dedi arqstirmaktan ve düşünmekten resmen psikolojim bozuldu bebek için tedavi düşünmeye başlayalı 3 ay oldu ve 3 aydır çok kötüyüm ablaniz ameliyatini nerde oldu bu ameliyat uzman eller tarafından yapılması gerekiyormus

Ablamin kalp seklindeymis histeroskopi oldu ablam sadece adana baskent hastanesinde. Canım bende daha yeni laparoskopi oldum çok araştırdım sende araştır istersen Yücel Karaman bu konuda çok iyi bir doktormus.

Ablamin kalp seklindeymis histeroskopi oldu ablam sadece adana baskent hastanesinde. Canım bende daha yeni laparoskopi oldum çok araştırdım sende araştır istersen Yücel Karaman bu konuda çok iyi bir doktormus.
Histeroskopi mi oldu ablan sadece canım. Benim de kalp şeklinde bide ortada perde varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…