slm. ben de geçen hafta cuma günü laparoskopi ile çikolata kistlerimi aldırdım. bugün kontrolüm var ve benimde kafamda deli sorular
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
3 adet kistim vardı onları almış, yapışkanlıklar varmış onları düzeltmiş ve tüplerime ilaç vermiş kapalı olduğunu görmüş. Yalnız ben bu sene rahim filmi çektirmiştim ve iki tüpte açıktı. ameliyatımı da rahim filmimi de çeken aynı doktor. nasıl olur da şimdi bana tüpler kapalı diyor. biranda kapanabilen bir şey mi bu? birkaç ay önce açıktı şimdi mi kapandı. birde ameliyat sırasında karnımda 3+1 delik vardı. bu 4. deliği de karnımda biriken kanı çıkarmak için açmış. uyandığımda da zaten karnımdan çıkan bir hortum ve ucunda içinde kan birikmiş bir poşet vardı. (poşet diorum siz anlayın, tıptaki adını bilmiyorum) kime sorsam bizde öyle şey yoktu diolar. neden açıldı bu delik
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
açık olan bu tüpler şimdi neden tıkalı görüldü. geçen ay kistimden biri patlamıştı acaba o mu tıkadı? ameliyattan sonra doktoruma patlamayla alakalı olabilir mi dedim, onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum, sen şimdi bunu kafana takma aşarız bunu dedi. 15 aydır bebek için uğraşıyorum. bu ameliyatı da son çare olarak yaptık çünkü hiçbir problem yoktu, yumurtlama değerlerim iyi, tüplerim açık ve eşimin değerleri de normaldi. belki dedik kistlerdir sebep hadi şimdi bunlardan kurtulalım dedi ama şimdi de bu tüplerin durumu
artık çok yoruldum, psikolojimi bozuyor bu durumlar