- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi balbademlinuga
Ben de 2 hafta önce laparoskopi oldum. 6 hafta ilişki yok diye biliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden laporoskopi oldun canım rahimde ki sıkıntı nedir??Ben de 2 hafta önce laparoskopi oldum. 6 hafta ilişki yok diye biliyorum.
Bn olmadım daha canım nisanda olcam insaAllah benm de rahmimde perde varTüpümde yapışıklıklar vardı ve çikolata kistim.vardı canım. Sen neden oldun peki
Bn olmadım daha canım nisanda olcam insaAllah benm de rahmimde perde var
InşaAllah yaa beklemek istemiyorumCanim rahimdeki perdeyi hisyeroakopi ile alirlar onunda bekleme suresi uzun olmaz mrk etme
Canim doktorum ameliyat oldugum ay ilişki yasak dedi. Sonraki altı ay kendiniz deneyin hamile kalman çok yüksek ihtimal dedi. Sonra ki ay hamile kaldim şimdi şükür iki aylik olduk. Rabbim inşallah sizlere de nasip eder canim sormak istediginiz bisey varsa yanitlarim cnmCanım laporoskopi den sonra doktor bekleme süresi vermedi mi??
Cok sagol canim Rabbim en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin. Laparoskopi oldum diye uzulurken olmaz artik derken geldi mucizemAaa hayırlı olsun :) çok sevindim rabbim kucağına almanı nasip etsin
Allah bağışlasin canım. Neden laparoskopi oldun peki . Adetin gecikti mi laparoskopiden sonraki ay.Canim doktorum ameliyat oldugum ay ilişki yasak dedi. Sonraki altı ay kendiniz deneyin hamile kalman çok yüksek ihtimal dedi. Sonra ki ay hamile kaldim şimdi şükür iki aylik olduk. Rabbim inşallah sizlere de nasip eder canim sormak istediginiz bisey varsa yanitlarim cnm
Canım peki neden laporoskopi ve histereskopi oldun?? Nerde oldunCanim doktorum ameliyat oldugum ay ilişki yasak dedi. Sonraki altı ay kendiniz deneyin hamile kalman çok yüksek ihtimal dedi. Sonra ki ay hamile kaldim şimdi şükür iki aylik olduk. Rabbim inşallah sizlere de nasip eder canim sormak istediginiz bisey varsa yanitlarim cnm
Canım neden üzüldüm laporoskopi olduğuna ayy ben çok endişeliyim kuzum yaaa yardimci ol banaCok sagol canim Rabbim en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin. Laparoskopi oldum diye uzulurken olmaz artik derken geldi mucizem
Ayyy kuzumm maşaAllah kuzucuguna Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin insaAllah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin RabbimCok sagol canim Rabbim en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin. Laparoskopi oldum diye uzulurken olmaz artik derken geldi mucizem
Canım yaaa insaAllah benimde öyle olur yaaa Rabbim bana da nasip etsin insaAllah. Biliyorum gözümün yaşı evladımi kucağıma almadan dinmicek 17 gün oldu benim hala içim yanıyor beklemek çok zorCanim doktorum ameliyat oldugum ay ilişki yasak dedi. Sonraki altı ay kendiniz deneyin hamile kalman çok yüksek ihtimal dedi. Sonra ki ay hamile kaldim şimdi şükür iki aylik olduk. Rabbim inşallah sizlere de nasip eder canim sormak istediginiz bisey varsa yanitlarim cnm
CAnim inanki ummadigin bir anda geliyor mucizen benimde üç dusugum oldu asilama falan çok ugrastik ama Laparoskopi den sonra kendiliginden geldi Rabbim sana da verir umudunu kaybetmeCanım yaaa insaAllah benimde öyle olur yaaa Rabbim bana da nasip etsin insaAllah. Biliyorum gözümün yaşı evladımi kucağıma almadan dinmicek 17 gün oldu benim hala içim yanıyor beklemek çok zor![]()
Amin canim inşaAllah Rabbim sağlıcakla kucağına almaya nasip etsin yavrunu. Peki neden laporoskopi oldun? Bana doktorum aynı anda hem laporoskopi hem histeroskopi olmalisin dedi. Ben çok evham iyim. Sen nerde yaptırdın canımCAnim inanki ummadigin bir anda geliyor mucizen benimde üç dusugum oldu asilama falan çok ugrastik ama Laparoskopi den sonra kendiliginden geldi Rabbim sana da verir umudunu kaybetme
Ben Antalya da yaptirdim canim Laparoskopi ve histeroskopi oldum. Üç tane düşük oldugu icin ben bu ameliyatlari oldum. Yapisiklik çıktı canim temizlediler sen neden olacaksın ameliyat cnmAmin canim inşaAllah Rabbim sağlıcakla kucağına almaya nasip etsin yavrunu. Peki neden laporoskopi oldun? Bana doktorum aynı anda hem laporoskopi hem histeroskopi olmalisin dedi. Ben çok evham iyim. Sen nerde yaptırdın canım
Bana da doktorum histeroskopi +laporoskopi olmalisin dedi ben izmirde düşünüyorum canım. Benim rahmimde perde var canım. Benim bebeğimde sanırım ondan düştü. İnşaAllah ben de ameliyattan sonra hemen hamile olurum beklemek istemiyorumBen Antalya da yaptirdim canim Laparoskopi ve histeroskopi oldum. Üç tane düşük oldugu icin ben bu ameliyatlari oldum. Yapisiklik çıktı canim temizlediler sen neden olacaksın ameliyat cnm
Canim adetim adet oldugum zzamanlar degilde ameliyat oldugum zamanlar geldiAllah bağışlasin canım. Neden laparoskopi oldun peki . Adetin gecikti mi laparoskopiden sonraki ay.
Canim beklemezsin inşallah ama Rabbim ne zaman veriyorsa o zaman oluyor. Inan bana kimse beklemek istemiyor inşallah ameliyattan sonra sende hamis olursunBana da doktorum histeroskopi +laporoskopi olmalisin dedi ben izmirde düşünüyorum canım. Benim rahmimde perde var canım. Benim bebeğimde sanırım ondan düştü. İnşaAllah ben de ameliyattan sonra hemen hamile olurum beklemek istemiyorum![]()
Amin canim inşaAllah bişey sorcam kuzum diğer 3 düşüğün kaçıncı haftalarda oldu. Bide hsg çekilip mi histeroskopi oldunCanim beklemezsin inşallah ama Rabbim ne zaman veriyorsa o zaman oluyor. Inan bana kimse beklemek istemiyor inşallah ameliyattan sonra sende hamis olursun