Laparoskopi ve histeroskopi

Bnde 19ekimde çikolata kisti ameliyatı oldum. Yumurtalığıma bağırsağıma kadar yapışmış illet. O hortumlu poşet diren denilior. Bnde 3gün kaldı önlem amacıyla içerde ameliyattan kalan sıvı ve kan birikintilerini temizliyor kötü bişi yok merak etme... Allah inşallh bi çocuk nasip eder. Yalnız tek doktorla kalma, doktor araştır gez bakalım ne dicekler

Lucrin depot adında ilaç tedavisi gören var mı aranızda??? Bir daha oluşmaması için 6ay da bir bu iğneyi yapacaklar göbekten geçici menepoza giricem ne yazıkki...

Doktorumla ilgili bir sıkıntım yom aslinda. Bir arkadasima onermistim benim doktorumu, cok memnun kalmisti. Hatta bebegi ters gelmesine rahmen sezaryana almayip bebegin donmesini saglamisti. Normal dogumu savunan ve bu konuda kendini yetistirmis bir doktor. Biliyorum ki para onun icin ikinci planda. Yoksaki bu kistlerim 1,5 yildir benimle ama bana ameliyati hic onermedi. Son care olarak gorduk hep. Bakalim simdi ne olacak. Allah'a kalmis diyorum artik. Hayirlisi.

Niçin Laparoskopi oldun canım benim de olmam gerekiyor çok korkuyorum olumsuz sonuç almak dan rahim de yapışıklık olabilir benim de sende inşallah alırsın kucağına

Diğer tür kistlerden olsa tamam ama çikolata kisti ise çok tehlikeli özellikle bekar veya çocuksuz bayanlar için. Çikolata kisti patlama riski var, patlarsa eğer tüm organlara yayılıp üreme riski %90 ve patlayınca ameliyatada alamıorlar. Tüm yumurtalıklarını tıkayabilir orda oluşması demek kısırlık demektir. Ameliyat öncesi çocuk öneriyorlar ama benim gibi bekar iseniz boyutu ne olursa olsun biran önce ameliyat olun. Küçük olursa eğer kapalı ameliyat ile daha çabuk iyileşir geçici menepoza sokularak orası kurutulma şansı var. Bende 1yıl bekledim ameliyat son çözüm diye ama araştırmalarıma göre çok büyük riske atmışım kendimi neyse ki patlamadan alındı yumurtalığımıda almadılar, geçici menepoz tedavisi ile ürememesi için kurutacaklatar. 12cm çapında kist alındı ve bildiğiniz sezeryan ile aynı... Herkese tavsiyem çikolata kisti diyip bitkisel tedaviye başvurup zaman kaybetmeyin, yattığım hastanede çikolata kisti patlamış ve çocuk sahibi olamayabilirsin sözünü duyanları gördüm ve çok üzüldüm. Hepiniz ile tecrübemi paylaşmak istedim.

Kızlar bir şey soracağım polikistik over için de aynı operasyon yapılabiliyor mu bir bilginiz var mı sadece çikolata kisti için mi oluyor

Polip ne oluyor du canım bilmiyorum da benim yapışıklık var sanırım rahim de ve sol tüpte Hist de rahim e yapılan tedavi için değil mi

evet rahim içi et beni diyorlar canım son kürtajımdan sonra oluşmuş sanırım onları aldırdım çok geçmiş olsun sanada allahım şifalar versin.

S
evet rahim içi et beni diyorlar canım son kürtajımdan sonra oluşmuş sanırım onları aldırdım çok geçmiş olsun sanada allahım şifalar versin.
Sağol canım benim hiç gebelim olmadı bu yüzden tedirginim sebebi de kısırlık kalıcı dır diye ya hiç gebelik olmadı üç buçuk yıl oldu evleneli hiç korunmadık da ama yok eşimde sorun yok benim var tüpler kapalı çıktı rahim de de yapışıllık var doktor sol kesik kesik yapışık dedi sağ açık dedi verilen sıvı ile ama rahim içinde bi film de yapışık çıkmış diğer bi kaç film de bişe yok dedi eğer yapışıklık olmasa niçin hamile kalmayayım veren allah oldukça ama sorun giderilmesi gerekli allah izin verirse Üniversitesi hastanesine gidicem tedaviler için olmasa bile bi tedavi de tedaviyi devam edicem rabbim izin verirse

Cikolata kisti dusundugun kadar kotu bir kist degil hatta en masum kistlerden biri :) seni fena korkutmuslar. Kistin varligi gebelige engel degil sadece konumu tup girisinde ise gebeli engel olabiliyor. Patlamasi da dusundugun gibi degil. Benimki patladi ama vucuduma yayilmadi :) ameliyatimi da old cok sukur kistler bitti. Ama tekrarlamayacaginin garantisi yok tabi. Moralini bozma cikolata kisti cok tehlikeli bir kist degil. Emin ol cok arastirdim.

Slm kizlar ben de geçen ay Laparoskopi oldum. Düşüklerim oldugu icin. Yapisiklik cikti. Kizlar adet de olamadim bugun 38. Gün oldu sizce normal mi

Ben de laparaskopi ve histeroskopi olcam önümüzdeki ay . Adetleriniz ameliyattan sonra nasıl . Birde ameliyattan sonra amh ve fsh değeriniz ne durumda. Ben laparoskopi den çok korkuyorum

Canim hasta oldum bugun yikandim şükür. Bi degisiklik görmedim doktor alti ay süre verdi olmazsa aşılama yapcak bakalım beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…