Laparoskopi ve histeroskopi

balbademlinuga

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
358
201
323
Kizlar 5 gün önce histeroskopi ( t-shape) ve laparoskopi ile cikolata kisti ameliyati oldum... Ameliyatlarim cok basarili gecti ama karin sisligim hala inmedi aklima da kotu kötü düşünceler geliyor. Dikislerinden biri digerlerine göre daha cok agriyor bagirsagima mi yapisti.
Cikolata kistim patalojiden ii sonucla gelebilecek mi
Rahmimde yapisiklik olur mu

Tecrübesi olanlar hic korktuğum gibi sıkıntılar yasadınız mı? Lütfen yardımcı olun :KK17:

slm adetinizi normal zamanınızda oldunuz mu ben siklüsün 20.günü ameliyat oldum keşke reğl bitiminde olsaydım bende adet şaştı şu anda 3 gün kadar bende de deli sorular acaba yapışıklık mı oldu diyorum kendi kendime ben hist oldum sadece bu arada sanada geçmiş olsun ne durumdasın?

slm adetinizi normal zamanınızda oldunuz mu ben siklüsün 20.günü ameliyat oldum keşke reğl bitiminde olsaydım bende adet şaştı şu anda 3 gün kadar bende de deli sorular acaba yapışıklık mı oldu diyorum kendi kendime ben hist oldum sadece bu arada sanada geçmiş olsun ne durumdasın?

Ben suan gayet iyiyim hormon hapi kullaniyordum o yuzden hala adet olamadim normalden 10gün gecti ama doktor hap bitince regl olursun dedi bakalim yapisikligi da artik kasimda rahim filmi ile anlayacagiz bakalim hayirlisi

Ben suan gayet iyiyim hormon hapi kullaniyordum o yuzden hala adet olamadim normalden 10gün gecti ama doktor hap bitince regl olursun dedi bakalim yapisikligi da artik kasimda rahim filmi ile anlayacagiz bakalim hayirlisi

anladım canım bana hormon hapı vermedi dr sadece iki antibiyotik bi de mantar olmasın diye probiyotik verdi çok geçmiş olsun.

kızlar ben laparoskopi oldum yapışılıklar varmş rahimde o giderildi alttanda ilaçlı sıvı vermşler tüpler açık mı diye kontrol için...benm sorum regl geçen ay olduğum tarihten mi hesaplayacağım yoksa laparoskopi olduğum günü regl günüm olarak mı sayacağım..

kızlar ben laparoskopi oldum yapışılıklar varmş rahimde o giderildi alttanda ilaçlı sıvı vermşler tüpler açık mı diye kontrol için...benm sorum regl geçen ay olduğum tarihten mi hesaplayacağım yoksa laparoskopi olduğum günü regl günüm olarak mı sayacağım..

geçen ayı baz alacaksın canım ama şimdiden söyleyeyim antibiyotik ya da hormon hapı kullanıyorsan geciktirebilir geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim canm cevabın için..antibiyotik az kullandım beş gün kullandımsadece..26 gün önce laparoskopi oldum..en son reglimin üzerinden de 37 gun geçti..normalde 28 günde bir olurum..kurtaj olduğumda bile 30 günde regl oldum..acaba doktorumla goruşsem mi ki geç kalmasından dolayı ...hamile olduğumu düşünmüyorum :-(

slm. ben de geçen hafta cuma günü laparoskopi ile çikolata kistlerimi aldırdım. bugün kontrolüm var ve benimde kafamda deli sorular :( 3 adet kistim vardı onları almış, yapışkanlıklar varmış onları düzeltmiş ve tüplerime ilaç vermiş kapalı olduğunu görmüş. Yalnız ben bu sene rahim filmi çektirmiştim ve iki tüpte açıktı. ameliyatımı da rahim filmimi de çeken aynı doktor. nasıl olur da şimdi bana tüpler kapalı diyor. biranda kapanabilen bir şey mi bu? birkaç ay önce açıktı şimdi mi kapandı. birde ameliyat sırasında karnımda 3+1 delik vardı. bu 4. deliği de karnımda biriken kanı çıkarmak için açmış. uyandığımda da zaten karnımdan çıkan bir hortum ve ucunda içinde kan birikmiş bir poşet vardı. (poşet diorum siz anlayın, tıptaki adını bilmiyorum) kime sorsam bizde öyle şey yoktu diolar. neden açıldı bu delik :( açık olan bu tüpler şimdi neden tıkalı görüldü. geçen ay kistimden biri patlamıştı acaba o mu tıkadı? ameliyattan sonra doktoruma patlamayla alakalı olabilir mi dedim, onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum, sen şimdi bunu kafana takma aşarız bunu dedi. 15 aydır bebek için uğraşıyorum. bu ameliyatı da son çare olarak yaptık çünkü hiçbir problem yoktu, yumurtlama değerlerim iyi, tüplerim açık ve eşimin değerleri de normaldi. belki dedik kistlerdir sebep hadi şimdi bunlardan kurtulalım dedi ama şimdi de bu tüplerin durumu :( artık çok yoruldum, psikolojimi bozuyor bu durumlar :(

slm. ben de geçen hafta cuma günü laparoskopi ile çikolata kistlerimi aldırdım. bugün kontrolüm var ve benimde kafamda deli sorular :KK43: 3 adet kistim vardı onları almış, yapışkanlıklar varmış onları düzeltmiş ve tüplerime ilaç vermiş kapalı olduğunu görmüş. Yalnız ben bu sene rahim filmi çektirmiştim ve iki tüpte açıktı. ameliyatımı da rahim filmimi de çeken aynı doktor. nasıl olur da şimdi bana tüpler kapalı diyor. biranda kapanabilen bir şey mi bu? birkaç ay önce açıktı şimdi mi kapandı. birde ameliyat sırasında karnımda 3+1 delik vardı. bu 4. deliği de karnımda biriken kanı çıkarmak için açmış. uyandığımda da zaten karnımdan çıkan bir hortum ve ucunda içinde kan birikmiş bir poşet vardı. (poşet diorum siz anlayın, tıptaki adını bilmiyorum) kime sorsam bizde öyle şey yoktu diolar. neden açıldı bu delik :KK43: açık olan bu tüpler şimdi neden tıkalı görüldü. geçen ay kistimden biri patlamıştı acaba o mu tıkadı? ameliyattan sonra doktoruma patlamayla alakalı olabilir mi dedim, onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum, sen şimdi bunu kafana takma aşarız bunu dedi. 15 aydır bebek için uğraşıyorum. bu ameliyatı da son çare olarak yaptık çünkü hiçbir problem yoktu, yumurtlama değerlerim iyi, tüplerim açık ve eşimin değerleri de normaldi. belki dedik kistlerdir sebep hadi şimdi bunlardan kurtulalım dedi ama şimdi de bu tüplerin durumu :KK43: artık çok yoruldum, psikolojimi bozuyor bu durumlar :KK43:

Cok gecmis olsun cnm benim laparoskopi 2+1 kesikle yapılmış. Birde ilk kez duydum öyle şey. Ama illa gerekmistir ki karninda kan birikmesin diye koymustur takma kafana. Ben de aynen senin hesap son care bu... Allah yüzümüze baksin da çektiğimiz eziyetler soucunu versin. Kontrolun ne zaman? Orda detayli sor doktora...

Cok gecmis olsun cnm benim laparoskopi 2+1 kesikle yapılmış. Birde ilk kez duydum öyle şey. Ama illa gerekmistir ki karninda kan birikmesin diye koymustur takma kafana. Ben de aynen senin hesap son care bu... Allah yüzümüze baksin da çektiğimiz eziyetler soucunu versin. Kontrolun ne zaman? Orda detayli sor doktora...
Doktorla konuştum, ameliyat normalden uzun sürdü çünkü büyük olan kistin rahmin arka duvarına yapışıktı dedi. onu oradan kesip almış. 4. deliğin sebebi de buymuş, içerde kan birikmesin diye "dren" (adını öğrendim) takılmış. şuan iyiyim. merak ettiğim artık adet dönemimde sancı çekip çekmeyeceğim. doktorum artık ağrıların sancıların bitti dedi. ama sen ilk adetinin zor geçtiğini yazmışsın. doktorunla konuştun mu neden ağrı yaşıyorsun?

Doktorla konuştum, ameliyat normalden uzun sürdü çünkü büyük olan kistin rahmin arka duvarına yapışıktı dedi. onu oradan kesip almış. 4. deliğin sebebi de buymuş, içerde kan birikmesin diye "dren" (adını öğrendim) takılmış. şuan iyiyim. merak ettiğim artık adet dönemimde sancı çekip çekmeyeceğim. doktorum artık ağrıların sancıların bitti dedi. ama sen ilk adetinin zor geçtiğini yazmışsın. doktorunla konuştun mu neden ağrı yaşıyorsun?

Ben kasımın sonunda gidecegim doktora rahim filmi cekilecek ama umdugum gibi olmadi hala agrilarim devam ediyor hala gecikmeler oluyor.

Back