Geçmiş olsun canım, sen neden olacaksın bu ameliyatı, bende beş ay kadar önce sezeryan oldum, sezeryana bağlı olarak istmosel oluşmuş onu gidermek için Histereskopi yapacak doktorum, doğumdan sonra bebeğimi kaybettim tekrar hamile kalmak istiyorum doktorum da bu istmoselin düzeltilmesi lazım sağlıklı bi gebelik için dedi, ben tokatta olacağım,Arkadaşlar merhaba.. Malatya bölgesinde bu ameliyatı başarılı bir şekilde yapacak, tanıdığınız hoca veya hastane var mı acaba ??
Konu ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum Teşekkürler!
Benim doktorum da fazlı bey zaten :)ben tokatta histeroskopi oldum geçen hafta fazlı beye tavsiye ederim
İki hafta ya kadar bende Histereskopi olacağım ama öncesinde biyopsi yapmak istiyor, sizde de yapıldı mı biyopsi, haftaya yapılacak biyopsi ondan sonra da ameliyat olacak, bide siz neden oldunuz Histereskopi yi, ben sezeryana bağlı istmosel oluşmuş tekrar hamile kalmak için olacağım bi soruna teşkil etmesin diyeben tokatta histeroskopi oldum geçen hafta fazlı beye tavsiye ederim
evt önce biyopsi oldum sonra ameliyat oldum bende çok sayıda polip vardı oldum ve kurtuldum darısı sana inşallahİki hafta ya kadar bende Histereskopi olacağım ama öncesinde biyopsi yapmak istiyor, sizde de yapıldı mı biyopsi, haftaya yapılacak biyopsi ondan sonra da ameliyat olacak, bide siz neden oldunuz Histereskopi yi, ben sezeryana bağlı istmosel oluşmuş tekrar hamile kalmak için olacağım bi soruna teşkil etmesin diye
Bende polip falan yok, bişe demedi, bir ay önce de rahim ağzı yarası vardı yaktı, o zaman sinir almıstı bi sıkıntı yok dedi, şimdi durduk yere biyopsi yapması düşündürüyo beni, ameliyat sonrası nasıl oldun bi sıkıntı ağrı sızı oldu muevt önce biyopsi oldum sonra ameliyat oldum bende çok sayıda polip vardı oldum ve kurtuldum darısı sana inşallah
biraz ağrım oldu bikaç gün biraz kanamam vardı oda 2hafta sürdü ameliyat olalı 15gün oldu şuan gayet iyiyimBende polip falan yok, bişe demedi, bir ay önce de rahim ağzı yarası vardı yaktı, o zaman sinir almıstı bi sıkıntı yok dedi, şimdi durduk yere biyopsi yapması düşündürüyo beni, ameliyat sonrası nasıl oldun bi sıkıntı ağrı sızı oldu mu
Cok geçmiş olsun Allah şifa versin darısı bana İnş, ameliyatı genel anastezi ile yaptı pekibiraz ağrım oldu bikaç gün biraz kanamam vardı oda 2hafta sürdü ameliyat olalı 15gün oldu şuan gayet iyiyim
evt genel anezteziyle 2saat sürdüCok geçmiş olsun Allah şifa versin darısı bana İnş, ameliyatı genel anastezi ile yaptı peki
Bana bir saat sürer dedi, sizin uyanmanız la beraber mi iki saat yoksa sadece ameliyat mı iki saat sürdü, cok stres olmaya başladım yaevt genel anezteziyle 2saat sürdü
Ben baska doktora hiç gitmedim cocuk istediğimiz için de ameliyatı mecbur olmam lazım en ufak risk alacak halde değilim, ama ameliyat tan da cok korkuyorum stres oldum, hayırlısı ile bi olsam da sağlığıma kavuşsam, psikolojim iyice bozulmaya başladı, vajinal hiç bi muayene olmak istemiyorum artıkbende de istmocel var ve bi çok doktora göründüm biri histeroskopi ile tedavi edeceğim dedi. diğer doktorlar histeroskopiyi önermedi. açık ameliyat yapacaklarını belirttiler ve eğer çocuk düşünmüyorsan bisıkıntı olmadığı söylediler, çocuk istiyorsan hamile kalamazsan bu ameliyatı önereceklerini söylediler, hamile kalırsamda doğumda dikişin yerini düzelteceklerini söylediler. bende ne yapacağımı bilemedim. şuan çocuk istemiyoruz ameliyatım duruyor doktorların sıkıntı olmayacağını söylediği için bekliyorum.
2 saat sürdü canım uyandığımda odadaydım acıdan bağırıyormuşum sonra ağrı kesici yapa yapa agrım dindi suan iyiyim şükürBana bir saat sürer dedi, sizin uyanmanız la beraber mi iki saat yoksa sadece ameliyat mı iki saat sürdü, cok stres olmaya başladım ya
Ben en ufak kesikte bile canım yaniyo ilk defa ameliyat oldum hiç korkmadım çünkü ameliyat sonrası güzel şeyler olucak hissederek oldum güzel şeyler düşünerek git ameliyata ve sonucunu düşün bebisine1 adım daha yaklaşıyorsun sonrası zaten ağrı falan kalmicak hepsi geçici şükür ku daha kötü derdimiz yok hepsine çare var şükür rabbimeBen baska doktora hiç gitmedim cocuk istediğimiz için de ameliyatı mecbur olmam lazım en ufak risk alacak halde değilim, ama ameliyat tan da cok korkuyorum stres oldum, hayırlısı ile bi olsam da sağlığıma kavuşsam, psikolojim iyice bozulmaya başladı, vajinal hiç bi muayene olmak istemiyorum artık
Aynen öyle bebeği düşününce herşey unutuluyo onun için katlanıyoruz bunca şeye, senin polip vardı demi belki o yüzden uzun sürdü, benim sadede istmosel olacak, İnş ameliyat sonrası cok ağrı sızı olmaz yaa sezeryan dan sonra ki sancılarım geliyor aklımaBen en ufak kesikte bile canım yaniyo ilk defa ameliyat oldum hiç korkmadım çünkü ameliyat sonrası güzel şeyler olucak hissederek oldum güzel şeyler düşünerek git ameliyata ve sonucunu düşün bebisine1 adım daha yaklaşıyorsun sonrası zaten ağrı falan kalmicak hepsi geçici şükür ku daha kötü derdimiz yok hepsine çare var şükür rabbime
Canım benim sana tavsiyem başka bir doktora özellikle tüp bebek uzmanına daha görünmen. o seni muayene edip doğru tedaviyi ıygulayacaktır. bana söylenen histereskopinin istmocel için doğru bir ameliyat olmadığı o yüzden senin başka doktora görünmeni istemem o kesenin oradan tamamen alınıp dikiş yerinin düzeltilmesi gerekiyorBen baska doktora hiç gitmedim cocuk istediğimiz için de ameliyatı mecbur olmam lazım en ufak risk alacak halde değilim, ama ameliyat tan da cok korkuyorum stres oldum, hayırlısı ile bi olsam da sağlığıma kavuşsam, psikolojim iyice bozulmaya başladı, vajinal hiç bi muayene olmak istemiyorum artık